Mam maszynę do lodów(Philips),ale bardzo rzadko z niej korzystam...Chyba,że ktoś lubi lody domowe,a nie z opakowania lub automatu to można zainwestować
Ja mialam taka maszynke co robi lody wloskie i oddalam do sklepu. Nie dosc ze pojemnik trzeba chlodzic 24h przed uzyciem to jeszcze lodow wychodzilo w porywach do 5 malych sztuk, maszyna sie zacinala, a po kilku min. pracy masa lodowa byla twarda jak skala i nie chciala sie dac wycisnac. Innego nie mialam i na pewno juz nie kupie.
Mam maszyne Philips, juz chyba z 14 lat. Od czasu do czasu uzywam jej i wtedy cala rodzina mlaska... bo lody z niej sa zawsze wyjatkowo dobre.. i kupne moga sie schowac... tzn. sa gwarantowanie bez konserwantow.. i wiesz co jesz. Wczoraj wlasnie zrobilam lody, z jogurtu 10% poslodzonego. Gdy byly gotowe polalam je wisniami zagotowanymi w cukrze :)) Poezja a nie lody :)) Zawsze jest z tym troche roboty.. ale to tak samo, jak z kazdym innym produktem.. ze sklepu ..lub wlasnorecznie przygotowanym :) Roznica w smaku jest zawsze :)
Mam maszynę do lodów(Philips),ale bardzo rzadko z niej korzystam...Chyba,że ktoś lubi lody domowe,a nie z opakowania lub automatu to można zainwestować
Ja mialam taka maszynke co robi lody wloskie i oddalam do sklepu. Nie dosc ze pojemnik trzeba chlodzic 24h przed uzyciem to jeszcze lodow wychodzilo w porywach do 5 malych sztuk, maszyna sie zacinala, a po kilku min. pracy masa lodowa byla twarda jak skala i nie chciala sie dac wycisnac. Innego nie mialam i na pewno juz nie kupie.
Mam maszyne Philips, juz chyba z 14 lat. Od czasu do czasu uzywam jej i wtedy cala rodzina mlaska... bo lody z niej sa zawsze wyjatkowo dobre.. i kupne moga sie schowac... tzn. sa gwarantowanie bez konserwantow.. i wiesz co jesz. Wczoraj wlasnie zrobilam lody, z jogurtu 10% poslodzonego. Gdy byly gotowe polalam je wisniami zagotowanymi w cukrze :)) Poezja a nie lody :))
Zawsze jest z tym troche roboty.. ale to tak samo, jak z kazdym innym produktem.. ze sklepu ..lub wlasnorecznie przygotowanym :) Roznica w smaku jest zawsze :)
a jakis konkretny model godny polecenia.....?