Przepraszam ze w nowym watku ale moja prosba o pomoc zagubila sie w innych problemach . Po zmianie nie moge dodac komentarzy do przepisu Po kliknieciu na skomentuj strona gasnie Miejce na komentarze mam po lewej stronie widoczne w polowie Nie moge go przesunac Prosze pomozcie rozwiazac mi ten problem Zaznaczam ze F5 nie zadzialal
Mam ten sam problem, system i przeglądarka też takie same . U mnie jeszcze notatnik jest na samej górze po lewej stronie, zaraz pod nazwą przepisu. Pozdrawiam i czekam na poprawę.
Polecam zrobić aktualizację do IE7, albo jeszcze lepiej zmienić przeglądarkę na coś innego.
IE6 to już takie muzeum i nie trzyma się wielu standardów, więc problemy murowane. Poprawiłem kilka drobiazgów, więc możliwe, że zacznie chodzić - u mnie ruszyło.
Dziękuję Pampasie - wszystko gra, a idąc za Twoją radą zainstalowałam Mozillę i myślę ,że wszystko będzie OK. Pozdrowienia i podziękowania za ulepszenia.
My tu kochamy wszystkie babcie, te techniczne i te atechniczne. Ich wnuki też kochamy i dla nich tworzymy różne fruwające ikonki wielkożarciowe :P Przepraszam, ale właśnie dostałam głupawki przepracowaniowej, hihihi :)
Użytkownik Ala06 napisał w wiadomości: > Drogi Pampasie czyzbys nie mogl mi pomoc .Z tego co czytam nie jest to tylko > moj problem vikunia ma to samo Bez mozliwosci komentowania przepisow to juz > nie to co bylo poprzednio
dziewczyny troszke cierpliwosci ,Pampas nie jest maszyną :) na pewno pracuje , jest sporo do zrobienia :) jeszcze troszkę i wszyscy będą zadowoleni:))
Pierwszy raz po zmianach chciałam wystawić komentarz (dyskusja). Używam opery i nie udało mi się. Pojawił się napis "Fatal error: Call to a member function assign() on a non-object in /var/www/WielkieZarcie/models/comments.php on line 73"
Przepraszam ze w nowym watku ale moja prosba o pomoc zagubila sie w innych problemach .
Po zmianie nie moge dodac komentarzy do przepisu Po kliknieciu na skomentuj strona gasnie Miejce na komentarze mam po lewej stronie widoczne w polowie Nie moge go przesunac Prosze pomozcie rozwiazac mi ten problem Zaznaczam ze F5 nie zadzialal
Poproszę o więcej szczegułów:
- jaki system operacyjny i jaka wersja
- jaka przeglądarka i jak jej wersja
Mam Windows XP i Explorera!
Jaką wersję Explorera?
Nie jestem pewna czy o to chodzi ale to chyba jest Explorer EXE
Raczej chodziło mi o to czy jest to IE 5, IE6, IE7 czy IE8
System operacyjny WINDOWS XP Przeglądarka internetowa EXPLORER 6.0
Mam ten sam problem, system i przeglądarka też takie same . U mnie jeszcze notatnik jest na samej górze po lewej stronie, zaraz pod nazwą przepisu. Pozdrawiam i czekam na poprawę.
Nie mogę też dodać przepisu - biała strona.
Polecam zrobić aktualizację do IE7, albo jeszcze lepiej zmienić przeglądarkę na coś innego.
IE6 to już takie muzeum i nie trzyma się wielu standardów, więc problemy murowane.
Poprawiłem kilka drobiazgów, więc możliwe, że zacznie chodzić - u mnie ruszyło.
Dziękuję Pampasie - wszystko gra, a idąc za Twoją radą zainstalowałam Mozillę i myślę ,że wszystko będzie OK. Pozdrowienia i podziękowania za ulepszenia.
Pampasie bardzo dziekuje za rade no cuz jestem babcia i moze dlatego moj sprzet to jak piszesz starocie
My tu kochamy wszystkie babcie, te techniczne i te atechniczne. Ich wnuki też kochamy i dla nich tworzymy różne fruwające ikonki wielkożarciowe :P
Przepraszam, ale właśnie dostałam głupawki przepracowaniowej, hihihi :)
ja mam ten sam problem :(
Pampasie odezwij sie Prosze !!
Drogi Pampasie czyzbys nie mogl mi pomoc .Z tego co czytam nie jest to tylko moj problem vikunia ma to samo
Bez mozliwosci komentowania przepisow to juz nie to co bylo poprzednio
Użytkownik Ala06 napisał w wiadomości:
> Drogi Pampasie czyzbys nie mogl mi pomoc .Z tego co czytam nie jest to tylko
> moj problem vikunia ma to samo Bez mozliwosci komentowania przepisow to juz
> nie to co bylo poprzednio
dziewczyny troszke cierpliwosci ,Pampas nie jest maszyną :) na pewno pracuje , jest sporo do zrobienia :) jeszcze troszkę i wszyscy będą zadowoleni:))
Pierwszy raz po zmianach chciałam wystawić komentarz (dyskusja). Używam opery i nie udało mi się. Pojawił się napis "Fatal error: Call to a member function assign() on a non-object in /var/www/WielkieZarcie/models/comments.php on line 73"
Dziwne. Mimo tego momunikatu komentarz jednak jest wstawiony.
wystarczy odświeżyć , gdzie pisali że program potrzebuje czasu:) mam tak samo , ale to nie problem :)