Zmiany ekstra, wszystko bardzo mi sie podoba, ale niektórych rzeczy nie rozumiem... Po pierwsze jak to możliwe że w przepisie dodanym 03-08-2009 widnieje komentarz z października 2007?? ( "malibu pyszne" moni86) Po za tym w nowo dodanych przepisach nie ma z boku ikonki zdjęcia, tak jakby go w nim nie było, po czym po wejściu w przepis zdjęcie istnieje... (np. "gołąbki z fetą" ekkore) Następny problem- ponad pół godziny temu wstawiłam nowy przepis na tort tiramisu z bananami i truskawkami i do tej pory go nie ma, widnieje tylko w moich przepisach, zawiera zdjęcia a przepis widnieje jak by ich nie posiadał:(
Użytkownik Mloda napisał w wiadomości: > Zmiany ekstra, wszystko bardzo mi sie podoba, ale niektórych rzeczy nie > rozumiem...Po pierwsze jak to możliwe że w przepisie dodanym 03-08-2009 > widnieje komentarz z października 2007?? ( "malibu pyszne" moni86) Ponieważ teraz przepisy pokazują się z datą udostępnienia i jeżeli przepis był przez jakiś czas wyłączony i teraz autor go udostępnij, to właśnie będzie taki efekt. Aby temu zapobiec, teraz przepis można tylko raz udostępnić. Potem można go tylko wykasować.
> Po za tym w > nowo dodanych przepisach nie ma z boku ikonki zdjęcia, tak jakby go w nim nie > było, po czym po wejściu w przepis zdjęcie istnieje... (np. "gołąbki z > fetą" ekkore); Tu mamy mały problem z niektórymi przepisami - coś się źle aktualizuje - pracujemy nad tym
> Następny problem- ponad pół godziny temu wstawiłam > nowy przepis na tort tiramisu z bananami i truskawkami i do tej pory go nie > ma, widnieje tylko w moich przepisach, zawiera zdjęcia a przepis widnieje jak > by ich nie posiadał:( Listy uaktualniają się z półgodzinnym opóźnieniem, więc jest to normalne. Niedługo pojawi się stosowna iformacja dla autora pojawiająca się po wysłaniu przepisu.
Dzisiaj edytowalam moj stary udostepniony przepis, ktory po edycji zrobil sie "nieudostepniony". Przepis ponownie udostepnilam i on pokazal sie w najnowszych przepisach.
Coś się znowu pokręciło. Wczoraj ok. południa dodałam przepis http://wielkiezarcie.com/recipe49424.html W nocy po pracy sprawdzałam wszystko było ok, dziś rano zaglądam - w najnowszych przepisach mojego nie ma, jest nieudostępniony:/ Co najdziwniejsze- pojawił się pod nim nowy komentarz - " szkoda, że przepis jest nieudostępniony..." Czy jest to możliwe, by komentować nieudostępnione przepisy???
II problem- za każdym razem gdy wstawiam komentarz, wyskakuje mi "fatal error..." dopiero po naciśnięciu F5 wszystko wraca do normy.
Zmiany ekstra, wszystko bardzo mi sie podoba, ale niektórych rzeczy nie rozumiem...
Po pierwsze jak to możliwe że w przepisie dodanym 03-08-2009 widnieje komentarz z października 2007?? ( "malibu pyszne" moni86)
Po za tym w nowo dodanych przepisach nie ma z boku ikonki zdjęcia, tak jakby go w nim nie było, po czym po wejściu w przepis zdjęcie istnieje... (np. "gołąbki z fetą" ekkore)
Następny problem- ponad pół godziny temu wstawiłam nowy przepis na tort tiramisu z bananami i truskawkami i do tej pory go nie ma, widnieje tylko w moich przepisach, zawiera zdjęcia a przepis widnieje jak by ich nie posiadał:(
Użytkownik Mloda napisał w wiadomości:
> Zmiany ekstra, wszystko bardzo mi sie podoba, ale niektórych rzeczy nie
> rozumiem...Po pierwsze jak to możliwe że w przepisie dodanym 03-08-2009
> widnieje komentarz z października 2007?? ( "malibu pyszne" moni86)
Ponieważ teraz przepisy pokazują się z datą udostępnienia i jeżeli przepis był przez jakiś czas wyłączony i teraz autor go udostępnij, to właśnie będzie taki efekt. Aby temu zapobiec, teraz przepis można tylko raz udostępnić. Potem można go tylko wykasować.
> Po za tym w
> nowo dodanych przepisach nie ma z boku ikonki zdjęcia, tak jakby go w nim nie
> było, po czym po wejściu w przepis zdjęcie istnieje... (np. "gołąbki z
> fetą" ekkore);
Tu mamy mały problem z niektórymi przepisami - coś się źle aktualizuje - pracujemy nad tym
> Następny problem- ponad pół godziny temu wstawiłam
> nowy przepis na tort tiramisu z bananami i truskawkami i do tej pory go nie
> ma, widnieje tylko w moich przepisach, zawiera zdjęcia a przepis widnieje jak
> by ich nie posiadał:(
Listy uaktualniają się z półgodzinnym opóźnieniem, więc jest to normalne.
Niedługo pojawi się stosowna iformacja dla autora pojawiająca się po wysłaniu przepisu.
Dzisiaj edytowalam moj stary udostepniony przepis, ktory po edycji zrobil sie "nieudostepniony". Przepis ponownie udostepnilam i on pokazal sie w najnowszych przepisach.
Dziekuję Pampasie za wyjaśnienia. Z cierpliwością czekam na załatanie wszelkich niedociągnięć związanych z wprowadzonymi zmianami.
Coś się znowu pokręciło. Wczoraj ok. południa dodałam przepis http://wielkiezarcie.com/recipe49424.html W nocy po pracy sprawdzałam wszystko było ok, dziś rano zaglądam - w najnowszych przepisach mojego nie ma, jest nieudostępniony:/
Co najdziwniejsze- pojawił się pod nim nowy komentarz - " szkoda, że przepis jest nieudostępniony..."
Czy jest to możliwe, by komentować nieudostępnione przepisy???
II problem- za każdym razem gdy wstawiam komentarz, wyskakuje mi "fatal error..." dopiero po naciśnięciu F5 wszystko wraca do normy.