Forum

Pomysł czy Problem?

I znowu problemy...;( po zmianie

• Autor: Mloda Data: 2009-08-03 14:37:47

Zmiany ekstra, wszystko bardzo mi sie podoba, ale niektórych rzeczy nie rozumiem...
    Po pierwsze jak to możliwe że w przepisie dodanym 03-08-2009 widnieje komentarz z października 2007?? ( "malibu pyszne" moni86)
    Po za tym w nowo dodanych przepisach nie ma z boku ikonki zdjęcia, tak jakby go w nim nie było, po czym po wejściu w przepis zdjęcie istnieje... (np. "gołąbki z fetą" ekkore)
    Następny problem- ponad pół godziny temu wstawiłam nowy przepis na tort tiramisu z bananami i truskawkami i do tej pory go nie ma, widnieje tylko w moich przepisach, zawiera zdjęcia a przepis widnieje jak by ich nie posiadał:(

• Autor: Pampas Data: 2009-08-03 14:44:34

Użytkownik Mloda napisał w wiadomości:
    > Zmiany ekstra, wszystko bardzo mi sie podoba, ale niektórych rzeczy nie
    > rozumiem...Po pierwsze jak to możliwe że w przepisie dodanym 03-08-2009
    > widnieje komentarz z października 2007?? ( "malibu pyszne" moni86)
    Ponieważ teraz przepisy pokazują się z datą udostępnienia i jeżeli przepis był przez jakiś czas wyłączony i teraz autor go udostępnij, to właśnie będzie taki efekt. Aby temu zapobiec, teraz przepis można tylko raz udostępnić. Potem można go tylko wykasować.

> Po za tym w
    > nowo dodanych przepisach nie ma z boku ikonki zdjęcia, tak jakby go w nim nie
    > było, po czym po wejściu w przepis zdjęcie istnieje... (np. "gołąbki z
    > fetą" ekkore);
    Tu mamy mały problem z niektórymi przepisami - coś się źle aktualizuje - pracujemy nad tym

> Następny problem- ponad pół godziny temu wstawiłam
    > nowy przepis na tort tiramisu z bananami i truskawkami i do tej pory go nie
    > ma, widnieje tylko w moich przepisach, zawiera zdjęcia a przepis widnieje jak
    > by ich nie posiadał:(
    Listy uaktualniają się z półgodzinnym opóźnieniem, więc jest to normalne.
    Niedługo pojawi się stosowna iformacja dla autora pojawiająca się po wysłaniu przepisu.

• Autor: sanella* Data: 2009-08-03 15:01:33

Dzisiaj edytowalam moj stary udostepniony przepis, ktory po edycji zrobil sie "nieudostepniony". Przepis ponownie udostepnilam i on pokazal sie w najnowszych przepisach.

• Autor: Mloda Data: 2009-08-03 15:12:53

Dziekuję Pampasie za wyjaśnienia. Z cierpliwością czekam na załatanie wszelkich niedociągnięć związanych z wprowadzonymi zmianami.

• Autor: Mloda Data: 2009-08-04 11:42:20

Coś się znowu pokręciło. Wczoraj ok. południa dodałam przepis http://wielkiezarcie.com/recipe49424.html W nocy po pracy sprawdzałam wszystko było ok, dziś rano zaglądam - w najnowszych przepisach mojego nie ma, jest nieudostępniony:/
    Co najdziwniejsze- pojawił się pod nim nowy komentarz - " szkoda, że przepis jest nieudostępniony..."
    Czy jest to możliwe, by komentować nieudostępnione przepisy???

II problem- za każdym razem gdy wstawiam komentarz, wyskakuje mi "fatal error..." dopiero po naciśnięciu F5 wszystko wraca do normy.

Przejdź do pełnej wersji serwisu