Forum

Pomysł czy Problem?

Komentarze dawniej, teraz opinie

• Autor: basilek Data: 2009-08-03 15:03:20

Na starej stronie komentarze pokazywały sie na ponumerowanych stronach, jeśli tych komentarzy było dużo.

Po zmianie wszystko jest " jednym ciągiem", nie ma już poszczególnych stron. Jeśli dawniej pod przepisem Dorotaxx na "Białą masę cukrową', była dla mnie jakaś istotna wiadomość, pisałam sobie pod wydrukowanym przepisem numer strony , użytkownika i później łatwo mogłam tą informację znaleźć. 
    Teraz aby znaleźć interesujący mnie komentarz muszę "przelecieć " komentarze od góry do dołu, a schodzi to bardzo długo, bo komentarzy jest ogromna ilość. Jeśli będę musiała wykonywać taką operację za każdym razem, szukając czegoś konkretnego, to raczej tego robic nie będę, z powodu braku czasu.
    Uważam , że w tym przypadku dawny system był idealny, teraz to będzie koszmar.
    Czy można coś z tym zrobić ?

• Autor: lidka74 Data: 2009-08-03 15:14:02

Zgadzam się z Tobą w 100%, po drugie u mnie ta strona strasznie długo sie ładuje, zeby przejśc do ostatnich komentarzy to strasznie długo schodzi, lepsze były ponumerowane strony.Wszystko inne mi się podoba ale to raczej nie bardzo, wystarczy sporo komentarzy i już zaczyna się problem.Moze da rade powrócić do ponumerowanych stron z tymi zmianami?

• Autor: Rzymianka Data: 2009-08-03 17:37:57

Jest taka opcja "notatki" i tam można sobie wpisać istotne informacje dotyczące danego przepisu. Pozdrawiam !

• Autor: basilek Data: 2009-08-03 18:34:48

A masz rację Rzymianko, jest taka opcja, ale chyba nie ma tam za dużo miejsca na wpisywanie notatek, chyba że się mylę. Jednak mimo tego wyszukiwanie konkretnego komentarza pod przepisem na " Białą masę cukrową ", bez numeracji stron, zajmie sporo czasu .

Też pozdrawiam :))

• Autor: Pampas Data: 2009-08-06 09:09:31

Miejsca jest dużo - będzie się przewijać w okienku.

• Autor: leszek Data: 2009-08-13 15:06:22

Też uważam,że z numeracją stron było zdecydowanie lepiej aniżeli teraz.Po pierwsze trzeba miec czas z tym przewijaniem a po drugie cierpliwośc szczególnie przy przepisach gdzie są komentarze od 2006r. 

• Autor: hanah30 Data: 2009-08-13 22:51:13

Bardzo dobrze mi tak właśnie odpowiada o wiele lepiej niż klikanie stron można cofnąć do przodu porównać komentarze stare i nowe przesunięcie zabiera mniej czasu jak wybieranie stron do porównania komentarzy Pampas .

• Autor: Wkn Data: 2009-08-14 08:49:14

A mnie zupełnie obojętne. Do stronicowania przyzwyczaiłam się, ale chyba sądzę, że szybsze i wygodniejsze jest poczekanie aż strona się załaduje w całości, a potem jednym płynnym ruchem przesuwanie przewijaka w którą stronę się chce za pomocą jednego kliknięcia myszką :)

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-08-25 17:22:54

Mi troche przeszkadza ten podzial w komentarzach opinia dyskusja bo jakos sie w tym gubie i czesto rady do przepisow sa "porozrywane" jakos chyba trudniej sie dogadac. Moze to byc jednak kwestia przyzwyczajenia...

• Autor: lenka075 Data: 2009-08-26 00:10:53

Też tak myślę. Ktoś zada pytanie w dyskusjach,  a odpowiedzi są w opiniach i dyskusjach i nie wiadomo gdzie kontynuować temat.

• Autor: crayon Data: 2009-08-24 14:42:02

zgadzam się z Wami stara wersja była o wiele lepsza, mnie też się długo ta stronka teraz ładuje i nie wiadomo czego szukać. Po drugie zauważyłam, że nagle  jakoś mniej osób zaczęło dodawać komentarze. Jakiś zniechęcający ten nowy system :(

Przejdź do pełnej wersji serwisu