Forum

Pomysł czy Problem?

Do Wkn

• Autor: basilek Data: 2009-08-04 22:37:14

Temat: A może odwrócić kolejność w komentarzach?
    Data: 2009-08-04 15:22:16

Bo o pomyśle niektórych użytkowników (wykorzystywanym przed zmianą wizerunku wżetu) zapisywania sobie w notatkach przy przepisie, na jakiej podstronie komentarzy należy szukać interesującej kogoś informacji nie będę się wypowiadać, bo o wiele prościej, szybciej i logiczniej byłoby te wartościowe komentarze po prostu kopiować sobie do notatek.

Ta uwaga Wkn dotyczy mojej osoby, więc czuję się wywołana do tablicy.Wystarczyło to napisać pod moim pytaniem, że prościej jest skopiować ważne dla nas informacje do notatek,co przyznaję nigdy nie przyszło mi do głowy, ze wskazaniem jak to uczynić.
    Wszak po to sa moderatorzy, aby nam doradzać, bo  podobno kto pyta nie błądzi.
     A jak napisała też sanella*," niektórym  trzeba wszystko pokazac palcem" i ja przyznaję też należę do tych osób.
    Tak byłoby prościej i merytoryczniej. Pozdrawiam :)
    :

• Autor: Wkn Data: 2009-08-04 22:44:00

No to żeś się ujawniła. Przepraszam szczerze i najmocniej, że Cię uraziłam swoim wpisem. Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie nasze/Pampasa/moje/Anay wynalazki będą wydawały Wam się równie świetne.
    Dziś miałam totalny zawrót głowy związany z różnorodną pracą przy stronie (prawdę pisząc przed sekundą też coś wużetowego robiłam) i to pewnie przez to "chlapnęłam" coś niemiłego. Z nadmiaru rzeczy do zrobienia, które mnie przywaliły :/
    Głupio mi, naprawdę. Jeszcze raz przepraszam.

• Autor: basilek Data: 2009-08-04 22:57:44

Przyjmuje przeprosiny i nie czuję się urażona.

• Autor: nonka4 Data: 2009-08-04 22:57:17

ja tam wcale tego tak nie odczytałam!
    jestem wręcz wdzięczna Tobie,że Wkn o tym napisała:)
    jakoś nie przyszło mi do głowy aby kopiować komentarze (istotne-oczywiście) do notatek.
    Zapewniam Cię,że takich użytkowników jest wielu..
    No to dziękuję Wam obu za obudzenie mojego zmęczonego móżdżka!

Przejdź do pełnej wersji serwisu