Forum

Pomysł czy Problem?

Znikające przepisy i niewidoczne komentarze

• Autor: kasiul_a Data: 2009-08-05 08:20:32

Po zmianach, które wprowadzacie stronka jest jeszcze bardziej atrakcyjna; jednak czasami dzieją się jakieś dziwne zjawiska. Przykładowo po umieszczeniu przepisów, pojawiają się one na stronie głównej, a gdy wchodzi się w zakładkę => najnowsze tam już ich nie ma. Wczoraj np zamieściłam 4 przepisy, jeden jest niewidoczny, a na moim profilu jest (jako udostępniony). Inny problem jest taki, iż po najechaniu na przepis wyświetla się ilość komentarzy, a gdy już się na niego (na przepis) klinie komentarzy nie ma, więc nie jestem nawet w stanie ich odczytać. Piszę to wszystko nie dlatego, że się czepiam, tylko żeby zasygnalizować, iż pojawiły się małe problemy. Z góry dziękuję za zainteresowanie się moimi wywodami. Jak będziecie mieli chwilkę to może spojrzycie na moje problemy przychylnym okiem i uda się coś z tym zrobić (bo nie wiem czy to chwilowe, czy też nie). Pozdrawiam serdecznie.

P.S. Bardzo podoba mi sie fakt, że staracie się jak najbardziej uatrakcyjnić strokę dla żarłoków. Jeszcze raz pozdrawiam!

• Autor: Pampas Data: 2009-08-05 08:25:29

To jeszcze podaj konkretne linki i nazwy przepisów, bo niby jak mam to znaleźć te przepisy o ktrórych piszesz.

• Autor: kasiul_a Data: 2009-08-06 06:20:00

Dopiero teraz odpisuję, ponieważ nie miałam dostępu do internetu. Pojawiły się przepisy przeze mnie wcześniej udostępnione (problem o którym wcześniej pisałam), nie wiem czy to kwestia czasu, czy wprowadziliście kolejne zmiany, w każdym razie w tej chwili u mnie wszystko działa. Pozdrawiam serdecznie i podziwam za cierpliwość dla nas żarłoków za wysłuchiwanie naszych malutkich zażaleń i stopniowe zmiany, które wdrażcaie na tej stronie. Jeszcze raz pozdrawiam

• Autor: ola mg Data: 2009-08-05 14:07:22

A ja mam jeszcze inny problem - nie drukują mi się przepisy, nie otiwera mi ię już "wersja do druku" ;(

• Autor: Pampas Data: 2009-08-05 17:37:29

Bo teraz nie otwiera się okno z wersją do druku, tylko wyskakuje okienko z opcjami drukarki. Wystarczy kliknąć "drukuj".

• Autor: ola mg Data: 2009-08-05 22:14:33

Niestety u mnie to nie działa, drukują się albo puste strony, albo jakieś fragmenty danego przepisu bez ładu i składu, spróbowałam z kilkoma przepisami i na razie poległam :(

Przejdź do pełnej wersji serwisu