Forum

Rozmowy wolne i frywolne

ABA serdeczne podziękowania :)

• Autor: nadia Data: 2009-08-05 10:27:38

Chciałam serdecznie podziękować Basi za to, że zechciała się ze mną spotkać, za to,że mnie przenocowała no i za to,że atmosfera była nieziemsko wspaniała! :))) Była to pierwsza osoba z WŻ w Polsce z którą się spotkałam i to w dodatku w ciemno :) Basia, jest przemiłą i naprawdę serdeczną osobą (wraz z mężem oczywiscie). Nigdy nie spotkałam takich ludzi, dzięki nim, zaczynam wierzyc, że WŻ to naprawde jedna wielka rodzina! :) Basiu jeszcze raz dziękuję i tego spędzonego czasu w tak miłej atmosferze nigdy nie zapomnę....Wspominam je z wielkim sentymentem! DZIĘKUJĘ!!!

• Autor: ABA Data: 2009-08-05 13:39:15

Elu przy tak sympatycznej osobie trudno być niemiłym. My równiez bardzo dziękujemy, ze odwiedziłas nasz skromny dom. Zapraszamy w przyszłym roku. Koniecznie musisz przyjechać, by powtórzyć zdjęcia, bo te jakieś niewyraźne.

• Autor: lajan Data: 2009-08-05 14:05:44

Basiu, również  serdeczne podziękowania dla Ciebie i męża za odwiedziny, prezent i te krótkie chwile spotkania. Jesteś WIELKA sercem i duszą.

• Autor: marcia33 Data: 2009-08-05 16:19:56

To ja się podepnę pod podziękowania za prezent i odwiedziny Szkoda że tak krótko Ucałowania dla Ciebie i męża:))

• Autor: bahus Data: 2009-08-06 00:04:34

Użytkownik marcia33 napisał w wiadomości:
    > To ja się podepnę pod podziękowania za prezent i odwiedziny Szkoda że tak
    > krótko Ucałowania dla Ciebie i męża:))

Ja się też podpinam....
    Bahus

• Autor: ABA Data: 2009-08-06 08:14:45

Przejdź do pełnej wersji serwisu