Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Udane spotkania

• Autor: ABA Data: 2009-08-05 14:17:40

Pod koniec lipca i poczatkiem sierpnia miałam bardzo sympatyczne spotkania z żarłoczkami:
    Najpierw odwiedziła mnie Nadia. Przemiła osóbka. Szkoda tylko, ze na króciótko i nie zdążyłam jej pokazać wszystkich naszych miejscowych ciekawostek. Zwiedziła tylko Kościółek Pokoju - 0 klasy zabytek, Wąwóz Miśliborski-park chronionych roślin, Okolice pogórza Kaczawskiego i naszą działkę. Na pierwszym zdjęciu Nadia w kościele Pokoju, a na drugim na działce obok malin.

Potem wyruszyłam na spotkanie do Karpacza.
    Pomimo rannego deszczu atmosfera była gorąca co widać na fotce. Marcia ugościła nas kawą,a potem fasolką po bretońsku. Lajan z córką wyłożył na stół świeżutkie ciasteczka. W tak miłej atmosferze dyskutowalibyśmy bez końca. Niestety czas było wracać. Mam nadzieję, że to nie ostatnie nasze spotkania w tak miłym gronie.

Inne osoby mające do nas dojechać chyba wystraszyły się deszczu, a szkoda. Może następnym razem na dłużej się umówimy?
    Warunki na wypoczynek u Marci są wyśmienite i kuchnia tak jak u prawdziwego żarłoczka.
    Dziękuję Marci za gościnę. Może kiedyś skusi się zawitać w moje progi?
    Lajanie , a Tobie dziekuję za pełne barwnych opowieści.
    ABA

• Autor: niebieska-różyczka Data: 2009-08-05 14:44:50

Fajne zdjęcia:) dużo zieleni! przepiękne pieski,to chyba psy Lajana?

• Autor: makusia Data: 2009-08-05 14:47:49

alee Wam dobrze:)) pozdrawiam cieplutko całą "bandę żarłoczków" hihihihihii

• Autor: Bodek Data: 2009-08-05 15:40:53

ale fajnie !!!! ja tez tak chce !!!!!
    hmmm czyzby lajanowki nie bylo???? hmmm tylko ciasteczka przywiozl??? hmmm jakos nie wierze!! :):):):):):):):)
    pozdrawiam i fajnie tak was widziec:)

• Autor: marcia33 Data: 2009-08-05 16:24:25

Dziękuję za odwiedziny Było przesympatycznie tylko szkoda że tak krótko Bodek lajanowka byla oczywiscie ale wieczorami:))Miło mi że zaczynam osobiscie poznawać żarłoczków i faktycznie jest to cudowna rodzina!!!ABA mam nadzieje że się jeszcze spotkamy-miejsce nie ma znaczenia-to ludzie robia atmosferę a miejsce jest tylko dopełnieniem:))

• Autor: tineczka Data: 2009-08-06 00:51:55

Marciu, jak juz , to tylko u Ciebie;) Bo gdzie indziej bedzie tak fajnie???
    Super mieliscie:)))
    Buziaczki!!!

• Autor: bahus Data: 2009-08-05 22:02:26

Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
    > ale fajnie !!!! ja tez tak chce !!!!! hmmm czyzby lajanowki nie bylo???? hmmm
    > tylko ciasteczka przywiozl??? hmmm jakos nie wierze!! :):):):):):):):)
    > pozdrawiam i fajnie tak was widziec:)

No właśnie...pierwsze co szukałem na zdjęciu to lajanówki...;)
    Bahus

• Autor: nonka4 Data: 2009-08-05 22:36:20

chyba każdy...;)

• Autor: nonka4 Data: 2009-08-05 22:35:48

Super! Fajnie Was widzieć! Pozdrowionka!

• Autor: tineczka Data: 2009-08-06 00:54:39

ABA, superowa relacja, dziekuje za zdjecia!
    Milo poczytac i obejrzec buzie WZ-towcow:)
    Buziaki!

Przejdź do pełnej wersji serwisu