Pod koniec lipca i poczatkiem sierpnia miałam bardzo sympatyczne spotkania z żarłoczkami: Najpierw odwiedziła mnie Nadia. Przemiła osóbka. Szkoda tylko, ze na króciótko i nie zdążyłam jej pokazać wszystkich naszych miejscowych ciekawostek. Zwiedziła tylko Kościółek Pokoju - 0 klasy zabytek, Wąwóz Miśliborski-park chronionych roślin, Okolice pogórza Kaczawskiego i naszą działkę. Na pierwszym zdjęciu Nadia w kościele Pokoju, a na drugim na działce obok malin. Potem wyruszyłam na spotkanie do Karpacza. Pomimo rannego deszczu atmosfera była gorąca co widać na fotce. Marcia ugościła nas kawą,a potem fasolką po bretońsku. Lajan z córką wyłożył na stół świeżutkie ciasteczka. W tak miłej atmosferze dyskutowalibyśmy bez końca. Niestety czas było wracać. Mam nadzieję, że to nie ostatnie nasze spotkania w tak miłym gronie.
Inne osoby mające do nas dojechać chyba wystraszyły się deszczu, a szkoda. Może następnym razem na dłużej się umówimy? Warunki na wypoczynek u Marci są wyśmienite i kuchnia tak jak u prawdziwego żarłoczka. Dziękuję Marci za gościnę. Może kiedyś skusi się zawitać w moje progi? Lajanie , a Tobie dziekuję za pełne barwnych opowieści. ABA
ale fajnie !!!! ja tez tak chce !!!!! hmmm czyzby lajanowki nie bylo???? hmmm tylko ciasteczka przywiozl??? hmmm jakos nie wierze!! :):):):):):):):) pozdrawiam i fajnie tak was widziec:)
Dziękuję za odwiedziny Było przesympatycznie tylko szkoda że tak krótko Bodek lajanowka byla oczywiscie ale wieczorami:))Miło mi że zaczynam osobiscie poznawać żarłoczków i faktycznie jest to cudowna rodzina!!!ABA mam nadzieje że się jeszcze spotkamy-miejsce nie ma znaczenia-to ludzie robia atmosferę a miejsce jest tylko dopełnieniem:))
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: > ale fajnie !!!! ja tez tak chce !!!!! hmmm czyzby lajanowki nie bylo???? hmmm > tylko ciasteczka przywiozl??? hmmm jakos nie wierze!! :):):):):):):):) > pozdrawiam i fajnie tak was widziec:)
No właśnie...pierwsze co szukałem na zdjęciu to lajanówki...;) Bahus
Pod koniec lipca i poczatkiem sierpnia miałam bardzo sympatyczne spotkania z żarłoczkami:

Najpierw odwiedziła mnie Nadia. Przemiła osóbka. Szkoda tylko, ze na króciótko i nie zdążyłam jej pokazać wszystkich naszych miejscowych ciekawostek. Zwiedziła tylko Kościółek Pokoju - 0 klasy zabytek, Wąwóz Miśliborski-park chronionych roślin, Okolice pogórza Kaczawskiego i naszą działkę. Na pierwszym zdjęciu Nadia w kościele Pokoju, a na drugim na działce obok malin.
Potem wyruszyłam na spotkanie do Karpacza.
Pomimo rannego deszczu atmosfera była gorąca co widać na fotce. Marcia ugościła nas kawą,a potem fasolką po bretońsku. Lajan z córką wyłożył na stół świeżutkie ciasteczka. W tak miłej atmosferze dyskutowalibyśmy bez końca. Niestety czas było wracać. Mam nadzieję, że to nie ostatnie nasze spotkania w tak miłym gronie.
Inne osoby mające do nas dojechać chyba wystraszyły się deszczu, a szkoda. Może następnym razem na dłużej się umówimy?
ABA
Warunki na wypoczynek u Marci są wyśmienite i kuchnia tak jak u prawdziwego żarłoczka.
Dziękuję Marci za gościnę. Może kiedyś skusi się zawitać w moje progi?
Lajanie , a Tobie dziekuję za pełne barwnych opowieści.
Fajne zdjęcia:) dużo zieleni! przepiękne pieski,to chyba psy Lajana?
alee Wam dobrze:)) pozdrawiam cieplutko całą "bandę żarłoczków" hihihihihii
ale fajnie !!!! ja tez tak chce !!!!!
hmmm czyzby lajanowki nie bylo???? hmmm tylko ciasteczka przywiozl??? hmmm jakos nie wierze!! :):):):):):):):)
pozdrawiam i fajnie tak was widziec:)
Dziękuję za odwiedziny Było przesympatycznie tylko szkoda że tak krótko Bodek lajanowka byla oczywiscie ale wieczorami:))Miło mi że zaczynam osobiscie poznawać żarłoczków i faktycznie jest to cudowna rodzina!!!ABA mam nadzieje że się jeszcze spotkamy-miejsce nie ma znaczenia-to ludzie robia atmosferę a miejsce jest tylko dopełnieniem:))
Marciu, jak juz , to tylko u Ciebie;) Bo gdzie indziej bedzie tak fajnie???
Super mieliscie:)))
Buziaczki!!!
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> ale fajnie !!!! ja tez tak chce !!!!! hmmm czyzby lajanowki nie bylo???? hmmm
> tylko ciasteczka przywiozl??? hmmm jakos nie wierze!! :):):):):):):):)
> pozdrawiam i fajnie tak was widziec:)
No właśnie...pierwsze co szukałem na zdjęciu to lajanówki...;)
Bahus
chyba każdy...;)
Super! Fajnie Was widzieć! Pozdrowionka!
ABA, superowa relacja, dziekuje za zdjecia!
Milo poczytac i obejrzec buzie WZ-towcow:)
Buziaki!