Bogusiu!!! Dzisiaj są Twoje urodziny, świętuj ten dzień ze swymi ukochanymi. Śmiej się i miej wiele radości, niech szczęście zawsze w Twym sercu gości. Byś chorób nie zaznawała, wesołością przykład dawała, by Twe marzenia się spełniały i jeszcze więcej szczęścia dawały. Żyj sto lat, a nawet więcej, byle Cie nie opuściło nigdy szczęście.
Bogusiu! Sto lat i wszystkiego najlepszego, uśmiechu na buzi i zdrówka dobrego, Wiernych przyjaciół i mnóstwo radości, Spełnienia marzeń i wiele miłości. I do nas stęsknionych, wróć Polu kochana, Czekamy na Ciebie codziennie od rana...
Boziu, aż dwa wątki ! Moje własne. Urodzinowo- życzeniowe, wspaniałe :) Ale...nie byłabym sobą, gdybym nie stwierdziła,że to o jeden za mało . W naszym domu trzy osoby dziś obchodzą urodziny : ja , mój syn i jego narzeczona ( często korzystają z przepisów i uczą się z konieczności gotować z WŻ). Dziękuję za pamięć, za wspaniałe życzenia.Mam nadzieję,że się sprawdzą, chociaż w 50 %
Bogusiu!!!
Dzisiaj są Twoje urodziny,
świętuj ten dzień ze swymi ukochanymi.
Śmiej się i miej wiele radości,
niech szczęście zawsze w Twym sercu gości.
Byś chorób nie zaznawała,
wesołością przykład dawała,
by Twe marzenia się spełniały
i jeszcze więcej szczęścia dawały.
Żyj sto lat, a nawet więcej,
byle Cie nie opuściło nigdy szczęście.
Bogusiu! Sto lat i wszystkiego najlepszego,

uśmiechu na buzi i zdrówka dobrego,
Wiernych przyjaciół i mnóstwo radości,
Spełnienia marzeń i wiele miłości.
I do nas stęsknionych, wróć Polu kochana,
Czekamy na Ciebie codziennie od rana...
Wszystkiego co najlepsze!!!!
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam !!!!
Wszystkiego co najlepsze,
co dobre i miłe,
co budzi uśmiech na twarzy,
co kryje się w maleńkim słowie - szczęście
- oraz tradycyjnych stu lat.
Boziu, aż dwa wątki ! Moje własne. Urodzinowo- życzeniowe, wspaniałe :)
Ale...nie byłabym sobą, gdybym nie stwierdziła,że to o jeden za mało . W naszym domu trzy osoby dziś obchodzą urodziny : ja , mój syn i jego narzeczona ( często korzystają z przepisów i uczą się z konieczności gotować z WŻ).
Dziękuję za pamięć, za wspaniałe życzenia.Mam nadzieję,że się sprawdzą, chociaż w 50 %
a więc dla syna i synowej również- sto lat!!!
Polu...spóźnione ale gorące życzenia od kamyxyz
wszystkiego naj naj naj....i 100 Lat