Forum

Pomysł czy Problem?

Prośba do moderatorów. Opcja

• Autor: polin83 Data: 2009-08-07 16:21:57

Witam! Mam małą prośbę do moderatorów. Po ulepszeniach związanych z modernizacją strony nie można pod przepisem włączyć opcji „ wersja do druku” tylko jest od razu „drukuj”. Jest to dla mnie duży problem, ponieważ zwykle wchodziłam na wersję do druku kopiowałam ją do worda (wycinałam czasami niektóre niepotrzebne zdjęcia, które zajęłyby mi kilka kartek) dopiero później drukowałam, ponieważ jeszcze zwykle pod spodem na tej samej stronie drukowałam kolejny przepis oszczędzając w ten sposób jedną kartkę. Oczywiście można skopiować przepis ze strony głównej tegoż przepisu, ale nie wygląda to już tak ładnie jak było wcześniej. Będę bardzo wdzięczna, jeśli moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona. Pozdrawiam

• Autor: polin83 Data: 2009-08-07 16:28:37

przepraszam nie wiem co to mi się włączyło na początku

• Autor: Pampas Data: 2009-08-07 17:44:40

Włączyły Ci się śmieci z Worda. Na przyszłośc prosze pisać teksty prosto na stronie, to nie będzie problemów.
    Śmieci posprzątałem.

• Autor: polin83 Data: 2009-08-07 17:56:50

Wiem co mi się włączyło:). Jednak wole taki sposób pisania tekstu ponieważ chce uniknąc niepotrzebnych i rażących w oczy błędów. ZA posprzątanie oczywiście uprzejmnie dziękuje jednak moja prośba pozostaje bez echa..........?. Pozdrawiam
     Paulina

• Autor: afera10 Data: 2009-08-07 18:45:07

Popieram. Również często korzystałam z tej opcji, dostosowując przepis do własnych potrzeb.

• Autor: Ifasia Data: 2009-08-07 19:39:33

Ja również Popieram.  często korzystałam z tej opcji, dostosowując przepis do własnych potrzeb.

• Autor: as Data: 2009-08-07 22:08:28

Ja jak chcę przepis skopiować do worda to zaznaczam go myszką, daje kopiuj wchodze do worda daję wklej i usówam co mi nie potrzebne lub cos dopisuję. Nie potrzeba do tego wersju do wydruku. Chociaz fajnie dzięki niej przepis wyglądał.

Przejdź do pełnej wersji serwisu