Forum

Pomysł czy Problem?

Prośba do Pampasa

• Autor: crisen Data: 2009-08-07 20:56:59

Bardzo proszę o zainteresowanie się problemem Bozki28. Jej problem jest rówież naszym gdyż nie możemy wejść w jej profil oraz przepisy.
    Pozdrówka i dzięki z góry.

• Autor: bozka28 Data: 2009-08-07 21:20:41

dziękuję crisen że się za mną wstawiłaś,bo wogóle nie można mnie znaleść w użytkownikach trzeba mieć link do mojego profilu,niemogę się wogóle zalogować na bozena28

• Autor: bahus Data: 2009-08-07 22:53:57

Jak to nie można znaleźć? Jak klikam na bozka28 pokazuje misię profil ze zdjęciem i "czarnymi" kwiatami.
    Bahus

• Autor: nonka4 Data: 2009-08-07 23:04:44

to co klikasz to jest nowe konto bozeny28,(teraz bozka28)
    a to stare,
    http://wielkiezarcie.com/recipesgroups.php?user=146518

nie można znależć takiego użytkownika jak bozena28,
    wyskakuje inna Bożena28...:)))

• Autor: makusia Data: 2009-08-07 23:55:45

Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości:
    > to co klikasz to jest nowe konto bozeny28,(teraz bozka28)a to stare,
    > http://wielkiezarcie.com/recipesgroups.php?user=146518nie można znależć
    > takiego użytkownika jak bozena28,wyskakuje inna Bożena28...:)))

dokładnie,,, a watek bozki28 zginał:( i do tej pory nikt Jej nie pomógł? Bożenko napisz bezposrednio do Pampasa , ma podane gg w profilu

• Autor: Krystyna911 Data: 2009-08-08 13:20:48

Jak "zginął" użytkownik , to i atek mógł "zginąc"

• Autor: Wkn Data: 2009-08-08 13:24:27

Byłam odcięta od netu przez 3 dni.
    Już zaczęłam wjaśniać, co za cuda dzieją się z kontem Bożki. Niestety jest dość prawdopodobne, że popełnia nieświadomie jakiś błąd, korzystając z opcji "zapomniałem hasła".

• Autor: pszczólka-2 Data: 2009-08-08 15:51:26

ja mam taki sam problem

• Autor: Wkn Data: 2009-08-08 16:15:31

skopiuję to, co wysłałam do bozeny28 mailem:

czyli przetestowana opcja korzystania z "zapomniałem hasła"

wpisałam nazwę swojego użytkownika w haśle nie wpisałam nic, natomiast kliknęłam opcję "zapomniałem hasła"
    wyświetliło mi się okienko, w którym wpisałam nazwę użytkownika oraz swój e-mail
    hasło składające się z losowo wybranych liter i cyfr zostało wysłane na moją skrzynkę
    weszłam ponownie na stronę wpisałam nazwę użytkownika przepisałam hasło, bardzo dokładnie zwracając uwagę, czy nie mam włączonego capslocka oraz zwracając uwagę czy dobrze przepisuję wielkie i małe litery - ma to znaczenie
    zalogowałam się bez żadnych problemów
    potem weszłam na swoją stronę użytkownika i zmieniłam hasło na jakie mi się żywnie podobało

spróbujcie jeszcze raz zalogować się według tego co wyżej
    jeżeli jesteście stuprocentowo pewne, że wszystko robicie według instrukcji, napiszcie na mój adres, przepisując dokładnie komunikaty, jakie się Wam wyświetlają, Pampas sprawdzi, co się dzieje.

Przejdź do pełnej wersji serwisu