dziękuję moderatorom że zajeli się moim problemem,teraz bez problemu mogę się zalogować i można mnie znaleść w użytkownikach.Szczególne podziękowania należą się Wkn.
No, bardzo się należą ;P Szczególnie, że ja tak naprawdę nic nie zrobiłam, poza stwierdzeniem, że się coś nacudowało z przypisywaniem komentarzy bozeny28 Bożenie. A poza tym tylko się ślicznie zalogowałam na Twoje konto i z uśmiechem przekonałam się, że wszystko z nim w porządku i po prostu robiłaś nieświadomie jakieś błędy podczas przepisywania hasła.
dziękuję moderatorom że zajeli się moim problemem,teraz bez problemu mogę się zalogować i można mnie znaleść w użytkownikach.Szczególne podziękowania należą się Wkn
.
i ja się cieszę:) pozdrawiam
No, bardzo się należą ;P Szczególnie, że ja tak naprawdę nic nie zrobiłam, poza stwierdzeniem, że się coś nacudowało z przypisywaniem komentarzy bozeny28 Bożenie.
A poza tym tylko się ślicznie zalogowałam na Twoje konto i z uśmiechem przekonałam się, że wszystko z nim w porządku i po prostu robiłaś nieświadomie jakieś błędy podczas przepisywania hasła.
polecam się na przyszłość