Witam Na początku gratuluję zmian na stronce. WŻ pięknieje z dnia na dzień, cieszą też nowe opcje i nowe możliwości. Niestety, od momentu wprowadzenia zmian, nie dostaję na pocztę powiadomienia o wystawionych komentarzach pod moimi przepisami. Sprawdziłam w ustawieniach - mam zaznaczoną opcję otrzymywania na maila komentarzy, a jednak nie pojawiają się. Czy mogę prosić o radę lub pomoc w tej sprawie? Pozdrawiam, Aleex.
Witam! Mam pytanie, gdzie się wstawia zdjęcie do przepisu? bo przedtem widziałam była biblioteka ? a teraz nie wiem, pampas czy możesz mi to wyjasnic? pozdrawim
Ifasiu, biblioteka obrazów jest tam, gdzie była wcześniej. Jeśli z niej korzystałaś, to nie powinnaś mieć problemow z odnalezieniem. To ostatnia po prawej kwadratowa ikonka w górnym rzędzie ikonek, obok żółtej uśmiechniętej buźki. Wklejam Ci zrzut ekranu, przy tej ikonce jest kursorek.
Hm, no to napiszę, że mnie zaskoczyłaś informacją, że nie masz wspomnianej ikonki. Ifasiu, a czy próbowałaś nacisnąć klawisz "f5" ? On powoduje odświeżanie się danych. Czasem trzeba go użyć. A może korzystasz z jakiejś zbyt starej wersji przeglądarki? Ja wiem, że może być dla Ciebie kłoptliwe sprawdzenie tego, ale może ktoś z rodziny abo znajomych mógłby podejść do komputera i sprawdzić to. Całkiem możliwe, że zainstalowanie Mozilli rozwiązałoby problem. Tak to już jest z techniką - czasem okropnie.
Serdecznie Ci dziękuję za pomoc , ja ściągnęłam już tą wyszukiwarkę bo kiedyś mówiła Zosia bo nie mogłam na chacie pisać, ale za dużo sobie namieszałam trudno może jak Cora kiedy będzie miała czas to mi pomoże a Tobie jeszcze raz bardzo dziękuje prosze mi wybaczyć że tak marudzę, ale jak wam widomo mam kłopoty ze wzrokiem a te programy mówiące też zawodzą i nie wszystko mi mówią jak ma być pozdrawiam serdecznie i już proszę się nie pszejmowac jakoś sobie poradzę! P,S.
Do stronki też się pszyzwyczaje i będzie super sama stronka jest super tylko tak jak mówię ze mną jest nie tak jak powinno hihi
Witam
Na początku gratuluję zmian na stronce. WŻ pięknieje z dnia na dzień, cieszą też nowe opcje i nowe możliwości. Niestety, od momentu wprowadzenia zmian, nie dostaję na pocztę powiadomienia o wystawionych komentarzach pod moimi przepisami. Sprawdziłam w ustawieniach - mam zaznaczoną opcję otrzymywania na maila komentarzy, a jednak nie pojawiają się. Czy mogę prosić o radę lub pomoc w tej sprawie? Pozdrawiam, Aleex.
Ja rowniez nie dostaje powiadomien na swoj e-mail.
właśnie zauważyłam to samo, już szturcham Pampasa, żeby sprawdził, co się dzieje
Witam!
Mam pytanie, gdzie się wstawia zdjęcie do przepisu? bo przedtem widziałam była biblioteka ?
a teraz nie wiem, pampas czy możesz mi to wyjasnic? pozdrawim
Tu się nic nie zmieniło. Nadal jest ta sama ikonka.
Ja nic z tego nie roumię, gdzie jest biblioteka obrazków???
Ifasiu, tak jak dawniej, tu się nic nie zmieniło, o teraz napisałam, zaraz kliknę w kwadracik i dodam Ci coś do tekstu
Ifasiu, biblioteka obrazów jest tam, gdzie była wcześniej. Jeśli z niej korzystałaś, to nie powinnaś mieć problemow z odnalezieniem.
To ostatnia po prawej kwadratowa ikonka w górnym rzędzie ikonek, obok żółtej uśmiechniętej buźki.
Wklejam Ci zrzut ekranu, przy tej ikonce jest kursorek.
dziękuję to jest tak ślepemu!! pozdrawiam!
obok tej uśmiechbuetej buźki nie mam żadnej ikonki to są emonki ostatnia ikonka w 1 rzędzie, a niżej jest wstaw obraz i edytuj, ale to nie jet to!
Trudno nie pszejmujcie się dziekuje za pomoc, najwyżej może z czsem coś mi się uda a narazie nie będe zawcac wam głowy pozdrawiam!!
Hm, no to napiszę, że mnie zaskoczyłaś informacją, że nie masz wspomnianej ikonki.
Ifasiu, a czy próbowałaś nacisnąć klawisz "f5" ? On powoduje odświeżanie się danych. Czasem trzeba go użyć.
A może korzystasz z jakiejś zbyt starej wersji przeglądarki? Ja wiem, że może być dla Ciebie kłoptliwe sprawdzenie tego, ale może ktoś z rodziny abo znajomych mógłby podejść do komputera i sprawdzić to. Całkiem możliwe, że zainstalowanie Mozilli rozwiązałoby problem. Tak to już jest z techniką - czasem okropnie.
Serdecznie Ci dziękuję za pomoc , ja ściągnęłam już tą wyszukiwarkę bo kiedyś mówiła Zosia bo nie mogłam na chacie pisać, ale za dużo sobie namieszałam trudno może jak Cora kiedy będzie miała czas to mi pomoże a Tobie jeszcze raz bardzo dziękuje prosze mi wybaczyć że tak marudzę, ale jak wam widomo mam kłopoty ze wzrokiem a te programy mówiące też zawodzą i nie wszystko mi mówią jak ma być pozdrawiam serdecznie i już proszę się nie pszejmowac jakoś sobie poradzę!
P,S.
Do stronki też się pszyzwyczaje i będzie super sama stronka jest super tylko tak jak mówię ze mną jest nie tak jak powinno hihi
My wszystko pamiętamy, Ifasiu, i bardzo Cię podziwiamy, że tak dobrze sobie radzisz w Internecie :)
huraaa znalazłam biblioteke dziękuje Wkn i sedecznie pozdrawiam !!!
W takim razie cieszę się razem w Tobą. Naprawdę :)