Wszystkie osoby mające problemy z logowaniem proszę o:
1. zwracanie uwagi na wielkość liter w nazwie użytkownika - jeśli wybraliśmy nick zaczynający się z wielkiej litery, a wpisujemy same małe (lub na odwrót), system odczyta to jako błąd. To samo dotyczy hasła
Jeśli korzystacie z opcji "zapomniałem hasła", proszę Was o:
1. dokładnie to samo, co napisałam w pierwszym punkcie pierwszym ;P 2. bardzo dokładne przepisywanie litera po literze hasła, które losowo generuje komputer i przesyła na Wasze konta. Trzeba zwracać uwagę na wielkość liter - hasło składa się z wielkich i małych liter - ta wielkość koniecznie musi zostać zachowana podczas przepisywania.
Potem można sobie zmienić hasło na dowolnie wybrane - taka opcja jest na stronie domowej użytkownika!
Ja ostatnio miałam problem z logowaniem. Uparcie wpisywałam hasło i nic z tego ... Dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że powinnam nazwę użytkownika wpisywać z wielkiej litery. Do tej pory nie miało to znaczenia. Zauważyłam, że przy wchodzeniu na chat trzeba wpisać nazwę użytkownika - tego również wcześniej nie było. Bardzo fajna opcja. :D
Ja mam problem z wylogowaniem. Zmieniłam przeglądarkę ma Mozillę i od tego dnia /4.08/ nie mogę się wylogować. Proszę Pampasa, jak znajdzie chwilę o pomoc. Pozdrawiam !
Wiedziałam ;))) Faktem jest też , że w życiu nie wpadłam na to , że tak jak się loguję , to również muszę się wylogować ;))) ( oprócz logowania w banku ) .
Witam i prosze o pomoc moderatorów.Nie moge sie zalogowac ,równiez próba zdobycia nowego hasła sie nie powiodła gdyz pisze ze nie ma takiego użytkownika .Zalogowałam sie jako nowy użytkownik J.K46 .Chciałabym jednak wrócic do dawnego nicka J.K45.Przepraszam za kłopot
Czy zwróciłaś uwagę na wielkość liter w użytkowniku? Nick musi być wpisywany dokładnie taką samą wielkością liter, jaką się wybrało podczas pierwszego logowania. Wszystkie znaczki muszą się zgadzać.
Tak zwracałam uwage na to jak wpisuje użytkownika ,zreszta pod nowym nickiem weszłam bez kłopotu a jest to samo hasło a nazwa użytkownika rózni sie tylko tym ze jest J.K46 a było J.K45 .No cóż pewnie WIELKIE ZARCIE dość mialo osoby która tylko korzysta z przepisów a sama nic nie daje .Gdyby była możliwosc przywrócenie mnie jako J.K45 to z góry dziekuje a jeżeli nie to będe jako J.K45.
chciałam bardzo podziekować! WKN za błyskawiczną "akcje ratunkową" a co najważniejsze skuteczną. Znów jestem J.K45 za co serdecznie dziekuje ! Życze miłego dnia
Wszystkie osoby mające problemy z logowaniem proszę o:
1. zwracanie uwagi na wielkość liter w nazwie użytkownika - jeśli wybraliśmy nick zaczynający się z wielkiej litery, a wpisujemy same małe (lub na odwrót), system odczyta to jako błąd. To samo dotyczy hasła
Jeśli korzystacie z opcji "zapomniałem hasła", proszę Was o:
1. dokładnie to samo, co napisałam w pierwszym punkcie pierwszym ;P
2. bardzo dokładne przepisywanie litera po literze hasła, które losowo generuje komputer i przesyła na Wasze konta.
Trzeba zwracać uwagę na wielkość liter - hasło składa się z wielkich i małych liter - ta wielkość koniecznie musi zostać zachowana podczas przepisywania.
Potem można sobie zmienić hasło na dowolnie wybrane - taka opcja jest na stronie domowej użytkownika!
Ja ostatnio miałam problem z logowaniem. Uparcie wpisywałam hasło i nic z tego ... Dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że powinnam nazwę użytkownika wpisywać z wielkiej litery. Do tej pory nie miało to znaczenia.
Zauważyłam, że przy wchodzeniu na chat trzeba wpisać nazwę użytkownika - tego również wcześniej nie było. Bardzo fajna opcja. :D
Pozdrawiam!
Hmm .. Akurat wpisywanie nicka przy wchodzeniu na chata troche mnie irytuje .... ale cóz przyzwczaje sie chyba do nowości !!!
Ja mam problem z wylogowaniem. Zmieniłam przeglądarkę ma Mozillę i od tego dnia /4.08/ nie mogę się wylogować. Proszę Pampasa, jak znajdzie chwilę o pomoc. Pozdrawiam !
Mozilla 3,5,2 - pozdrawiam!
Też tak miałam ...
Po jakimś czasie samo przejdzie ;))))
My tam lubimy wiecznych użytkowników hihihi :)
Wiedziałam ;)))
Faktem jest też , że w życiu nie wpadłam na to , że tak jak się loguję , to również muszę się wylogować ;)))
( oprócz logowania w banku ) .
Witam i prosze o pomoc moderatorów.Nie moge sie zalogowac ,równiez próba zdobycia nowego hasła sie nie powiodła gdyz pisze ze nie ma takiego użytkownika .Zalogowałam sie jako nowy użytkownik J.K46 .Chciałabym jednak wrócic do dawnego nicka J.K45.Przepraszam za kłopot
Czy zwróciłaś uwagę na wielkość liter w użytkowniku? Nick musi być wpisywany dokładnie taką samą wielkością liter, jaką się wybrało podczas pierwszego logowania. Wszystkie znaczki muszą się zgadzać.
Tak zwracałam uwage na to jak wpisuje użytkownika ,zreszta pod nowym nickiem weszłam bez kłopotu a jest to samo hasło a nazwa użytkownika rózni sie tylko tym ze jest J.K46 a było J.K45 .No cóż pewnie WIELKIE ZARCIE dość mialo osoby która tylko korzysta z przepisów a sama nic nie daje .Gdyby była możliwosc przywrócenie mnie jako J.K45 to z góry dziekuje a jeżeli nie to będe jako J.K45.
Przepraszam ,jeżeli nie da sie przywrócic dawnego nicka to bede jako J.K46.
Nie ma sensu mnożyć kont, napisz do mnie maila.
chciałam bardzo podziekować! WKN za błyskawiczną "akcje ratunkową" a co najważniejsze skuteczną. Znów jestem J.K45 za co serdecznie dziekuje ! Życze miłego dnia
Znaczy się, pozbyłaś się rozdwojenia wirtualnej jaźni ;P
Tylko już teraz uważaj na wielkość wpisywanych liter :)
tu nonka4 :)
piszę z konta męża
chciałam dopytać jak długo czeka się na hasło,bo właśnie testuję czy będę mogła się zalogować:)))
A ja mam pytanie czy można zmienic nazwę użytkownika,jeżeli tak to w jaki sposób?
Testowałam opcję "zapomnij hasła" wczoraj czy przedwczoraj i hasło przyszło niemal natychmiast.
nonka4
nie mam jeszcze e`maila...
mam,mam...
przyszło wczoraj o 15.20 ale w wiadomościach "śmieciach" i nie widziałam..
no więc przetestowałm i jest ok:)))