Mnie też zatkało. Chociaż muszę przyznać, że w końcu na własnej skórze doświadczyłam niecierpliwości - musiałam odczekać, aż zdjęcia się ukażą - po zmianach wskakują na stronę z opóźnieniem. I zaglądałam do pustej wiadomości zaciekawiona, czy się w końcu coś ukaże, czy to błąd wpisującego.
Gierangier najpiękniejszy fiord swiata, przynajmniej tak piszą wprzewodnikach zdjecia z maja tego roku byłem tam już trzy razy i pewnie jeszcze przynajmniej raz w tym roku będę. Pozdrowionka.
o ludkowie!!! normalnie nie wytrzymam...a myślałam że tylko na naszych Mazurach jest bosko...ale, zmieniłam zdanie śliczne zdjęcia --- widoki ech...marzenie pozdrawiam
Dzięki Tobie chociaż troche pooglądam Norwgię, jestem zauroczona widokami, zdjęcia wszystkie są przepiekne, dzięki za wszystkie widoki i relację, pozdrawiam serdecznie
Ależ piękne miejsca....
Mnie też zatkało.
Chociaż muszę przyznać, że w końcu na własnej skórze doświadczyłam niecierpliwości - musiałam odczekać, aż zdjęcia się ukażą - po zmianach wskakują na stronę z opóźnieniem. I zaglądałam do pustej wiadomości zaciekawiona, czy się w końcu coś ukaże, czy to błąd wpisującego.
Oczywiście błąd wpisującego robiłem to tutaj po raz pierwszy ale dzieki illori jakoś mi się udało wiec będa nastepne
pozdrawiam.
Napisz cóś więcej , bo zwariuję :)))
Ja też tam chcę !!
Gierangier najpiękniejszy fiord swiata, przynajmniej tak piszą wprzewodnikach zdjecia z maja tego roku byłem tam już trzy razy i pewnie jeszcze przynajmniej raz w tym roku będę.
Pozdrowionka.
Toś mnie zalał falą informacji ;)))
Dobra , wiem , sama mogę poszperać ...:)
Pozdrawiam .
coś pieknego!!!
Cieszę że się podobaja.
Pozdrawiam.
Jesteś usprawiedliwiony .... hihiihi .. teraz wiem dokąd Ciebie poniosło....ze nie mogłam z Tobą pogadac !! Sliczne piekne miejsca.!! Serdecznie pozdrawiam .. !!
Spajdek normalnie boskie , prosimy o więcej, jak zawsze.Pozdrawiam.
Pięknie....!
Geiranger:)
Oczywiscie że geiranger trochę to uprościłem.
o ludkowie!!! normalnie nie wytrzymam...a myślałam że tylko na naszych Mazurach jest bosko...ale,
zmieniłam zdanie
śliczne zdjęcia --- widoki ech...marzenie
pozdrawiam
Masz rację na naszych mazurach też jest pięknie. Pozdrawiam.
Jeśli mi będzie dane zobaczyć kiedyś na własne oczy takie miejsce, to będę ze wzruszenia płakała jak dziecko. Niesamowite!
Smakosiu jeśli mogę pocieszyć Twoje oczka to jeszcze dzisiaj zamieszczę pare fotek.
pozdrawiam.
Czekam, czekam... :-)
Smakosiu,
tam jest kamera (niestety tylko obraz statyczny), mozesz kliknac i sprawdzic, co sie dzieje,
http://www.smp.no/templates/scripts/zoom.php?type=1&url=http://assets.smp.no/file/smp/kamera/geiranger/geiranger_original.jpg
pozdrawiam serdecznie
Pogapiłam się i zamarłam tak, jak ten obraz. Trochę zimny i surowy widok, ale piękny. Dziękuję za link.
Dzięki Tobie chociaż troche pooglądam Norwgię, jestem zauroczona widokami, zdjęcia wszystkie są przepiekne, dzięki za wszystkie widoki i relację, pozdrawiam serdecznie