W moich ulubionych przepisach mam teraz" szwarc , mydło i pwidło." Kochani pomóżcie. Trzeba to poukładać . Przedtem nie było tego problemu jaki jest teraz. Np. w masach i kremach są też ciasta. W deserach są ciasta, serniki, knedle kluski, biszkopty. Pieczywo zaś zawiera przepisy na barszczyk z pasztecikiem, kurczak.... Itd....Ciężko mi jest teraz coś znależć. Reszty nie sprawdzałam ale pewnie jest też pomieszanie z poplątaniem. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Masz mydło i powidło, bo mimo naszych wielokrotnych próśb, użytkownicy dodający przepisy nie grupowali ich poprawnie, mało tego, często kasowali poprawki moderatorów, uparcie przypisując przepisy nie do tych grup co trzeba. Zastanawiamy się, jak rozwiązać ten problem.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Masz mydło i powidło, bo mimo naszych wielokrotnych próśb, > użytkownicy dodający przepisy nie grupowali ich poprawnie, mało tego, > często kasowali poprawki moderatorów, uparcie przypisując przepisy > nie do tych grup co trzeba. Zastanawiamy się, jak rozwiązać ten problem.
może dać do wybory grupę , a potem podgrupę , nie umiem tego wytłumaczyć wrrr.... może na przykładzie , przepis na placek ze sliwkami , i do wyboru ciasta , mięsa itd ,( wybór tylko jeden) wybiramy oczywiscie "ciasta" i podgrupa z owcami , bez pieczenia... itp ( jeden wybór) i ewent. jeszczse jedna podgrupa " świeta, wielkanoc...)
W moich ulubionych przepisach mam teraz" szwarc , mydło i pwidło."
Kochani pomóżcie. Trzeba to poukładać . Przedtem nie było tego problemu jaki jest teraz.
Np. w masach i kremach są też ciasta.
W deserach są ciasta, serniki, knedle kluski, biszkopty.
Pieczywo zaś zawiera przepisy na barszczyk z pasztecikiem, kurczak....
Itd....Ciężko mi jest teraz coś znależć. Reszty nie sprawdzałam ale pewnie jest też pomieszanie z poplątaniem.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Masz mydło i powidło, bo mimo naszych wielokrotnych próśb, użytkownicy dodający przepisy nie grupowali ich poprawnie, mało tego, często kasowali poprawki moderatorów, uparcie przypisując przepisy nie do tych grup co trzeba.
Zastanawiamy się, jak rozwiązać ten problem.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Masz mydło i powidło, bo mimo naszych wielokrotnych próśb,
> użytkownicy dodający przepisy nie grupowali ich poprawnie, mało tego,
> często kasowali poprawki moderatorów, uparcie przypisując przepisy
> nie do tych grup co trzeba. Zastanawiamy się, jak rozwiązać ten problem.
może dać do wybory grupę , a potem podgrupę , nie umiem tego wytłumaczyć wrrr....
może na przykładzie , przepis na placek ze sliwkami , i do wyboru ciasta , mięsa itd ,( wybór tylko jeden) wybiramy oczywiscie "ciasta" i podgrupa z owcami , bez pieczenia... itp ( jeden wybór) i ewent. jeszczse jedna podgrupa " świeta, wielkanoc...)