Witam,nie wiem dlaczego, ale niektóre przepisy nie mają tej opcji :(Może gdzieś czegoś nie doczytałam na forum i jest to tylko przejściowe - w takim razie proszę : oświećcie mnie!
U mnie jest opcja " Dodaj do ulubionych".Pozdrawiam:)
Ale masz ją we wszystkich przepisach? Bo ja w niektórych mam, a w niektórych nie mam :(
W których nie masz? Sprawdzałam wiele przepisów i w każdym miałam.
No jak na złość teraz też mam we wszystkich, ale jak coś znajdę, to wrócę do tematu :)Pozdrawiam :)
A moze bylas niezalogowana,a chcialas dodac przepis?Wowczas nie ma opcji ''dodaj do ulubionych''...Pozdrawiam
A wiesz, że chyba masz rację?Ale ze mnie gapa Dzięki za oświecenie mnie Pozdrawiam :)
Pozdrawiam:)
podaj jakiś link w którym nie masz tej opcji.
Mam ten sam problem, jestem zalogowana, ale nigdzie tej opcji nie widzę- w jakim miejscu na stronie w ogóle powinnam to znaleźc?
pod danym przepisem- zaznaczyłam na pomarańczowo:)
Witam,
nie wiem dlaczego, ale niektóre przepisy nie mają tej opcji :(
Może gdzieś czegoś nie doczytałam na forum i jest to tylko przejściowe - w takim razie proszę : oświećcie mnie!
U mnie jest opcja " Dodaj do ulubionych".Pozdrawiam:)
Ale masz ją we wszystkich przepisach? Bo ja w niektórych mam, a w niektórych nie mam :(
W których nie masz? Sprawdzałam wiele przepisów i w każdym miałam.
No jak na złość teraz też mam we wszystkich, ale jak coś znajdę, to wrócę do tematu :)
Pozdrawiam :)
A moze bylas niezalogowana,a chcialas dodac przepis?Wowczas nie ma opcji ''dodaj do ulubionych''...
Pozdrawiam
A wiesz, że chyba masz rację?
Ale ze mnie gapa
Dzięki za oświecenie mnie
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam:)
podaj jakiś link w którym nie masz tej opcji.
Mam ten sam problem, jestem zalogowana, ale nigdzie tej opcji nie widzę- w jakim miejscu na stronie w ogóle powinnam to znaleźc?
pod danym przepisem- zaznaczyłam na pomarańczowo:)