Pytanie pierwsze: Czy macie może jakieś przepisy na ciasta i pasztety w takiej formie? W takich proporcjach by mieściło się to wszystko w tym maleństwie?
Pytanie drugie: czy silikonową formę mogę włożyć do prodiża lub mikrofali?
Pytanie trzecie: czy taką formę trzeba czymś smarować?
Musisz zmniejszyć proporcje ze znanych przepisów i wyjdzie. Oblicz obiętość innej formy potem objętość nowej i zobaczysz o ile musisz zmniejszyć keksówkę.
Chyba bym sie bala do prodiza choc do pirkarnika sie nadaje. Powod bliskosc grzalki a w zwiazku z tym mozliwa wyzsza temperatura niz 250°C. Piec mozesz wszystko. Smarowac nie trzeba.
Mam taką keksówkę. Mała.
Pytanie pierwsze: Czy macie może jakieś przepisy na ciasta i pasztety w takiej formie? W takich proporcjach by mieściło się to wszystko w tym maleństwie?
Pytanie drugie: czy silikonową formę mogę włożyć do prodiża lub mikrofali?
Pytanie trzecie: czy taką formę trzeba czymś smarować?
Musisz zmniejszyć proporcje ze znanych przepisów i wyjdzie. Oblicz obiętość innej formy potem objętość nowej i zobaczysz o ile musisz zmniejszyć keksówkę.
Chyba bym sie bala do prodiza choc do pirkarnika sie nadaje. Powod bliskosc grzalki a w zwiazku z tym mozliwa wyzsza temperatura niz 250°C. Piec mozesz wszystko. Smarowac nie trzeba.