Forum

Pomysł czy Problem?

szukam deseru w kieliszko-pucharku........

• Autor: marysia2085 Data: 2009-08-18 06:16:04

moi drodzy  jakiś czas temu znalazłam super przepis na deser na jakieś stronie internetowej o to on:

lecz nie dodałam zakładki i nie jestem teraz w stanie go znaleźc, znalazłam jedynie zdjątko przepisu na stronie gastronomicznej
    która sprzedaje opłatki dekoracyjne lecz przepisu brak,może ktoś z was kiedyś również widział ten deser i wie jaki jest sposób wykonania.
    deser fantastycznie się prezentuje a ja w domu posiadam podobne kwadratowe pucharki.....pleas...może ma ktoś link .....

• Autor: anneau Data: 2009-08-18 11:53:12

na zdjęciu jest adres strony - www.k-2.com.pl
    Ale tam nie ma przepisów...spróbuj sama tam zajrzec i przypomnieć tę zakładkę :)

• Autor: anneau Data: 2009-08-18 12:28:13

mam ten deser na tej stronie. Ale on jest tam zamieszxczony jako przykład i reklama do :dekoracji koktailowych z wafla:

www.k-2.com.pl/dinne.htm

• Autor: marysia2085 Data: 2009-08-18 16:25:00

tak wiem,zdjątko pochodzi ze strony która sprzedaje wafle dekoracyjne, a mnie chodzi o przepis,którego już nie mogę znaleźc,

• Autor: olenka_chicago Data: 2009-08-18 21:27:08

Do takich kieliszkow mozesz uzyc musy czekoladowe/biala czekolada takze  tiramisu bedzie super biszkopt i masa mascarpone.
    Ja robilam mus czekoladowy oraz owocowe, uwolnij swoja wyobraznie tu mozna naprawde zaszalec

Przejdź do pełnej wersji serwisu