moi drodzy jakiś czas temu znalazłam super przepis na deser na jakieś stronie internetowej o to on:
lecz nie dodałam zakładki i nie jestem teraz w stanie go znaleźc, znalazłam jedynie zdjątko przepisu na stronie gastronomicznej która sprzedaje opłatki dekoracyjne lecz przepisu brak,może ktoś z was kiedyś również widział ten deser i wie jaki jest sposób wykonania. deser fantastycznie się prezentuje a ja w domu posiadam podobne kwadratowe pucharki.....pleas...może ma ktoś link .....
Do takich kieliszkow mozesz uzyc musy czekoladowe/biala czekolada takze tiramisu bedzie super biszkopt i masa mascarpone. Ja robilam mus czekoladowy oraz owocowe, uwolnij swoja wyobraznie tu mozna naprawde zaszalec
moi drodzy jakiś czas temu znalazłam super przepis na deser na jakieś stronie internetowej o to on:
lecz nie dodałam zakładki i nie jestem teraz w stanie go znaleźc, znalazłam jedynie zdjątko przepisu na stronie gastronomicznej
która sprzedaje opłatki dekoracyjne lecz przepisu brak,może ktoś z was kiedyś również widział ten deser i wie jaki jest sposób wykonania.
deser fantastycznie się prezentuje a ja w domu posiadam podobne kwadratowe pucharki.....pleas...może ma ktoś link .....
na zdjęciu jest adres strony - www.k-2.com.pl
Ale tam nie ma przepisów...spróbuj sama tam zajrzec i przypomnieć tę zakładkę :)
mam ten deser na tej stronie. Ale on jest tam zamieszxczony jako przykład i reklama do :dekoracji koktailowych z wafla:
www.k-2.com.pl/dinne.htm
tak wiem,zdjątko pochodzi ze strony która sprzedaje wafle dekoracyjne, a mnie chodzi o przepis,którego już nie mogę znaleźc,
Do takich kieliszkow mozesz uzyc musy czekoladowe/biala czekolada takze tiramisu bedzie super biszkopt i masa mascarpone.
Ja robilam mus czekoladowy oraz owocowe, uwolnij swoja wyobraznie tu mozna naprawde zaszalec