W niedziele wyprawiamy chrzciny naszej Natalki. Zrobiłam wczesniej wieksza ilosc rolad i zamrozilam. Planuje zrobic do nich sos pieczarkowy. Doradzcie mi czy rolady te udusić w garczku czy lepiej wstawic do piekarnika? I jezeli uwazacie ze do piekarnika to lepiej na blaszce czy wstawic do naczynia zaroodpornego?
Wydaje mi się że to opojętne czy w garnku, czy w piekarniku ( ja osobiście chyba zrobiłabym w piekarniku). Lepiej w naczyniu żaroodpornym albo w brytfannie na pewno wydzieli się sosik, który będzie stanowił bazę dla sosu.
W niedziele wyprawiamy chrzciny naszej Natalki. Zrobiłam wczesniej wieksza ilosc rolad i zamrozilam. Planuje zrobic do nich sos pieczarkowy. Doradzcie mi czy rolady te udusić w garczku czy lepiej wstawic do piekarnika? I jezeli uwazacie ze do piekarnika to lepiej na blaszce czy wstawic do naczynia zaroodpornego?
Wydaje mi się że to opojętne czy w garnku, czy w piekarniku ( ja osobiście chyba zrobiłabym w piekarniku). Lepiej w naczyniu żaroodpornym albo w brytfannie na pewno wydzieli się sosik, który będzie stanowił bazę dla sosu.