Kochani WŻ, mam problem związany z pełnym ubezpiczeniem samochodu. Ceny przeróżne, wysokie, oprócz ubezpieczenia w Axie. Axa proponuje pełny pakiet za ok. 900 zł, a PZU za 1900. Różnica kolosalna. Napiszcie proszę czy ten ubezpieczyciel jest pewny i ew. skąd takie różnice cen ubezpieczeń.
Użytkownik anko72 napisał w wiadomości: > Kochani WŻ, mam problem związany z pełnym ubezpiczeniem samochodu. Ceny > przeróżne, wysokie, oprócz ubezpieczenia w Axie. Axa proponuje > pełny pakiet za ok. 900 zł, a PZU za 1900. Różnica kolosalna. > Napiszcie proszę czy ten ubezpieczyciel jest pewny i ew. skąd takie > różnice cen ubezpieczeń.
Sprawdź w Hestii...stawki porównywalne a firma solidna...skontaktuj się ze mną na gg (numer w profilu) Bahus
Kochani WŻ, mam problem związany z pełnym ubezpiczeniem samochodu. Ceny przeróżne, wysokie, oprócz ubezpieczenia w Axie. Axa proponuje pełny pakiet za ok. 900 zł, a PZU za 1900. Różnica kolosalna. Napiszcie proszę czy ten ubezpieczyciel jest pewny i ew. skąd takie różnice cen ubezpieczeń.
Użytkownik anko72 napisał w wiadomości:
> Kochani WŻ, mam problem związany z pełnym ubezpiczeniem samochodu. Ceny
> przeróżne, wysokie, oprócz ubezpieczenia w Axie. Axa proponuje
> pełny pakiet za ok. 900 zł, a PZU za 1900. Różnica kolosalna.
> Napiszcie proszę czy ten ubezpieczyciel jest pewny i ew. skąd takie
> różnice cen ubezpieczeń.
Sprawdź w Hestii...stawki porównywalne a firma solidna...skontaktuj się ze mną na gg (numer w profilu)
Bahus