SPRAWA PILNA! Ponieważ muszę szybko się wyprowadzić z Lubczykowa, nie mam co począć z super expressem do kawy. Prosty w obsłudze. Żadnych dodatkowych programów, które mogą się popsuć! Robi to co ekspres powinien - wspaniałą kawę! Wsypujesz ziarna, wlewasz wodę i naciskasz guzik. Do robienia pianki z mleka jest osobna dysza. Póżniej trzeba tylko usuwać fusy z pojemniczka i od czasu do czasu przeczyścić cały aparat. Uzupełniać kawą i wodą wg bieżącej potrzeby. Mam go 2 lata i w sumie nie był zbyt często używany, bo tam nie mieszkałem stale! Nowy kosztował 390 Euro. Okazyjnie odstąpię za 200 (Euro oczywiscie albo za złotówki po kursie dnia!)
W razie czego do odebrania (ogladania!) w Krakowie 26 sierpnia!
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości: > Moglbys podac typ tego ekspresu (to bym sobie w internecie wygooglala) ? Mam > chrapke na taki automat...,.
Z tego co pamiętam, nazywa się: Saecco Grande Crema
ha:-)a ja taki mam:-)kupilismy na allegro za 500 zł,w sklepie jest droższy-około 800.Fajny,cicho pracuje,kawa bomba,nowy własciciel będzie napewno happy:-)
Użytkownik aleczka napisał w wiadomości: > ha:-)a ja taki mam:-)kupilismy na allegro za 500 zł,w sklepie jest > droższy-około 800.Fajny,cicho pracuje,kawa bomba,nowy własciciel będzie > napewno happy:-) No pewnie taki "happy"nie będzie...skoro nowy może kupić za 500zł a używany za 200 EUR. (ok 850 zł) Bahus
Lubczyku,ja pytałam tylko dlatego,że expressy z młynkiem są droższe i jakoś nie mogłam uwierzyć ,że na allegro są po 500 zl.Sama mam taki z młynkiem od czterech lat i wtedy płaciłam ponad 2000 zł.Cieszę się,że problem został rozwiązany.
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości: > Lubczyku,ja pytałam tylko dlatego,że expressy z młynkiem są droższe i > jakoś nie mogłam uwierzyć ,że na allegro są po 500 zl.Sama mam taki z > młynkiem od czterech lat i wtedy płaciłam ponad 2000 zł.Cieszę się,że > problem został rozwiązany.
No widzisz. A nasz wspólny kolega popadł w cenową rozterkę
26 sierpnia w Krakowie w razie czego będzie można spotkać się już tylko ze mną. Zanim dojechałem do Krakowa ekspres został kupiony i oddany w ręce nowego właściciela!
SPRAWA PILNA!
Ponieważ muszę szybko się wyprowadzić z Lubczykowa, nie mam co począć z super expressem do kawy.
Prosty w obsłudze. Żadnych dodatkowych programów, które mogą się popsuć!
Robi to co ekspres powinien - wspaniałą kawę!
Wsypujesz ziarna, wlewasz wodę i naciskasz guzik. Do robienia pianki z mleka jest osobna dysza.
Póżniej trzeba tylko usuwać fusy z pojemniczka i od czasu do czasu przeczyścić cały aparat. Uzupełniać kawą i wodą wg bieżącej potrzeby.
Mam go 2 lata i w sumie nie był zbyt często używany, bo tam nie mieszkałem stale!
Nowy kosztował 390 Euro.
Okazyjnie odstąpię za 200 (Euro oczywiscie albo za złotówki po kursie dnia!)
W razie czego do odebrania (ogladania!) w Krakowie 26 sierpnia!
Moglbys podac typ tego ekspresu (to bym sobie w internecie wygooglala) ? Mam chrapke na taki automat...,.
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
> Moglbys podac typ tego ekspresu (to bym sobie w internecie wygooglala) ? Mam
> chrapke na taki automat...,.
Z tego co pamiętam, nazywa się: Saecco Grande Crema
ha:-)a ja taki mam:-)kupilismy na allegro za 500 zł,w sklepie jest droższy-około 800.Fajny,cicho pracuje,kawa bomba,nowy własciciel będzie napewno happy:-)
Użytkownik aleczka napisał w wiadomości:
> ha:-)a ja taki mam:-)kupilismy na allegro za 500 zł,w sklepie jest
> droższy-około 800.Fajny,cicho pracuje,kawa bomba,nowy własciciel będzie
> napewno happy:-)
No pewnie taki "happy"nie będzie...skoro nowy może kupić za 500zł a używany za 200 EUR. (ok 850 zł)
Bahus
Nowy kosztował we Włoszech prawie 400 Euro.
Poszedł za 200 z "pocałowaniem ręki", zanim jeszcze dotarłem do Krakowa. Został zrzucony w Katowicach!
Lubczyku,czy na pewno dobrze podałeś nazwę?Pod tą pokazuje się express ,który nie posiada młynka.
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości:
> Lubczyku,czy na pewno dobrze podałeś nazwę?Pod tą pokazuje się express
> ,który nie posiada młynka.
Posiada własny młynek, a jakże. Tyle, że ekspress już ma nowego właściciela!
Lubczyku,ja pytałam tylko dlatego,że expressy z młynkiem są droższe i jakoś nie mogłam uwierzyć ,że na allegro są po 500 zl.Sama mam taki z młynkiem od czterech lat i wtedy płaciłam ponad 2000 zł.Cieszę się,że problem został rozwiązany.
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości:
> Lubczyku,ja pytałam tylko dlatego,że expressy z młynkiem są droższe i
> jakoś nie mogłam uwierzyć ,że na allegro są po 500 zl.Sama mam taki z
> młynkiem od czterech lat i wtedy płaciłam ponad 2000 zł.Cieszę się,że
> problem został rozwiązany.
No widzisz. A nasz wspólny kolega popadł w cenową rozterkę
A już chciałem kupić
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> A już chciałem kupić Bahus
Niezły z Ciebie krotochwilarz
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości:

> Użytkownik bahus napisał w wiadomości:> A już chciałem kupić
> BahusNiezły z Ciebie krotochwilarz
To zgodnie z zasadą:"lepiej poczęstować papierosem dziesięciu niepalących, niż jednego palącego"....
Bahus
26 sierpnia w Krakowie w razie czego będzie można spotkać się już tylko ze mną. Zanim dojechałem do Krakowa ekspres został kupiony i oddany w ręce nowego właściciela!