Używam przeglądarki Opera i niby jestem bardzo zadowolona, ale mam problem z odczytywaniem komentarzy pod przepisami. Chodzi o to, że okienko, w którym umieszczone są przepisy nie jest na całej stronie. I tu pojawia się problem, bo aby odczytać komentarz muszę za każdym razem przesuwać strzałką, by w całości przeczytać wypowiedź. Weszłam w ustawienia- myślałam, że tam mogę coś zmienić, ale niestety....Moja prośba do Administratorów, czy istnienie techniczna możliwość zmiany, by komentarze podobnie jak w innych przeglądarkach były na całej stronie? Z góry dziękuję za ewentualną pomoc- Kasia
dokladnie. Ja tez tak mam. Jest to ogrome utrudnienie ale nie wiedziałam, ze w IE jest na całą szerokość strony. Coś o tym raz wspomniałam ale temat umarł.
Używam przeglądarki Opera i niby jestem bardzo zadowolona, ale mam problem z odczytywaniem komentarzy pod przepisami. Chodzi o to, że okienko, w którym umieszczone są przepisy nie jest na całej stronie. I tu pojawia się problem, bo aby odczytać komentarz muszę za każdym razem przesuwać strzałką, by w całości przeczytać wypowiedź. Weszłam w ustawienia- myślałam, że tam mogę coś zmienić, ale niestety....Moja prośba do Administratorów, czy istnienie techniczna możliwość zmiany, by komentarze podobnie jak w innych przeglądarkach były na całej stronie? Z góry dziękuję za ewentualną pomoc- Kasia
Też mi to przeszkadza
Z opisu nie bardzo mogę wywnioskować na czym polega problem. Czy mogę prosić o jakiś zrzut ekranu.
Chodzi mi o to, że komentarze są w małym okienku zamiast na całym ekranie, co utrudnia mi czytanie
dokladnie. Ja tez tak mam. Jest to ogrome utrudnienie ale nie wiedziałam, ze w IE jest na całą szerokość strony. Coś o tym raz wspomniałam ale temat umarł.
Jest dokladnie tak jak pokazała Kasia. Ja niestety czegos nie moge wstawić zdięcia do biblioteki brazów. Pisze, że nie wlaściwy format pliku.
As,a próbowałaś zmniejszyć rozmiar zdjęcia?
tak. Jakie rozszerzenie muszą mieć zdięcia wstawiane do biblioteki obrazów i jaki rozmar?
Bardzo proszę Administratorów o zabranie głosu w tej sprawie, bo nie otrzymałam odpowiedzi- pozdrawiam serdecznie
Kasiu może Ci tak pomoge,bo u mnie to zadziałało i nie mam już suwaka przy komentarzach.Tutaj jest mój zrzut ekranu i jest pokazane co zrobiłam.