Forum

Pomysł czy Problem?

a mnie ciagle wkurza...

• Autor: jasia Data: 2009-08-22 21:46:31

Ciagle mnie wkurza to, że jak przeczytam watek i z niego wyjdę...ciągle figuruje jako nieprzeczytany.
    Czytam cały watek - nie pojedyncze posty.
    Wiem, że mogę kliknąć dodatkowo, że wątek przeczytany...ale o tym zapominam - tak odruchowo wychodze.
    To jest nader denerujące.
    Przyznam , dawno mnie tu nie było z powodów powyższych...
    Myslałam, że po tak znacznych zmianach ( tutaj ukłon dla wyszukiwarki - jest świetna), doczekam sie, że automatycznie bedę miała opcję "watek przeczytany". I kicha.
    Z drugiej strony myślę, że taka opcja nie jest trudna informatycznie, bo na innych forach," bardziej biednych", nie ma aż takich udogodnień, ale opcja - watek przeczytany - jest wszędzie.
    pozdrawiam ,
    ciągle......... jasia

• Autor: Wkn Data: 2009-08-22 23:28:56

Ale przecież teraz masz pełną kontrolę nad opcją "przeczytane". Wcześniej wielokrotnie zdarzało mi się, że wychodziłam z wątku i cały odznaczał się jako przeczytany, choć wcale go w całości nie przeczytałam.

• Autor: jasia Data: 2009-08-23 10:31:37

jak grochem o ścianę,
    a co, za karę muszę czytać wszystkie posty w wątku, żeby był " przeczytany"?
    czasami tytuł mnie zaciekawi, treść już nie - wychodzę, a on ciągle "wisi ", to jest męczące.

• Autor: Beata500 Data: 2009-08-23 10:46:33

Jasiu,nie będzie to męczące ,jak przyzwyczaisz się,że po prostu trzeba kliknąć "przeczytane".Narazie nie ma innej opcji.

Przejdź do pełnej wersji serwisu