Ciagle mnie wkurza to, że jak przeczytam watek i z niego wyjdę...ciągle figuruje jako nieprzeczytany. Czytam cały watek - nie pojedyncze posty. Wiem, że mogę kliknąć dodatkowo, że wątek przeczytany...ale o tym zapominam - tak odruchowo wychodze. To jest nader denerujące. Przyznam , dawno mnie tu nie było z powodów powyższych... Myslałam, że po tak znacznych zmianach ( tutaj ukłon dla wyszukiwarki - jest świetna), doczekam sie, że automatycznie bedę miała opcję "watek przeczytany". I kicha. Z drugiej strony myślę, że taka opcja nie jest trudna informatycznie, bo na innych forach," bardziej biednych", nie ma aż takich udogodnień, ale opcja - watek przeczytany - jest wszędzie. pozdrawiam , ciągle......... jasia
Ale przecież teraz masz pełną kontrolę nad opcją "przeczytane". Wcześniej wielokrotnie zdarzało mi się, że wychodziłam z wątku i cały odznaczał się jako przeczytany, choć wcale go w całości nie przeczytałam.
jak grochem o ścianę, a co, za karę muszę czytać wszystkie posty w wątku, żeby był " przeczytany"? czasami tytuł mnie zaciekawi, treść już nie - wychodzę, a on ciągle "wisi ", to jest męczące.
Ciagle mnie wkurza to, że jak przeczytam watek i z niego wyjdę...ciągle figuruje jako nieprzeczytany.
Czytam cały watek - nie pojedyncze posty.
Wiem, że mogę kliknąć dodatkowo, że wątek przeczytany...ale o tym zapominam - tak odruchowo wychodze.
To jest nader denerujące.
Przyznam , dawno mnie tu nie było z powodów powyższych...
Myslałam, że po tak znacznych zmianach ( tutaj ukłon dla wyszukiwarki - jest świetna), doczekam sie, że automatycznie bedę miała opcję "watek przeczytany". I kicha.
Z drugiej strony myślę, że taka opcja nie jest trudna informatycznie, bo na innych forach," bardziej biednych", nie ma aż takich udogodnień, ale opcja - watek przeczytany - jest wszędzie.
pozdrawiam ,
ciągle......... jasia
Ale przecież teraz masz pełną kontrolę nad opcją "przeczytane". Wcześniej wielokrotnie zdarzało mi się, że wychodziłam z wątku i cały odznaczał się jako przeczytany, choć wcale go w całości nie przeczytałam.
jak grochem o ścianę,
a co, za karę muszę czytać wszystkie posty w wątku, żeby był " przeczytany"?
czasami tytuł mnie zaciekawi, treść już nie - wychodzę, a on ciągle "wisi ", to jest męczące.
Jasiu,nie będzie to męczące ,jak przyzwyczaisz się,że po prostu trzeba kliknąć "przeczytane".Narazie nie ma innej opcji.