Bardzo proszę o opinie audiobooków jakich słuchaliście. Wkrótce chciałabym w prezencie kupić jakoweś starszej - bardzo uczuciowej kobiecie i facetowi- domorosłemu filozofowi. Liczę na Was, pozdrawiam
Byłoby cudownie gdybym miała na co. Dopiero co postanowilam, że nabędę pierwsze dla bliskich, nie mówiąc o sobie. Sytuacja zmusza nas do tego, bo coraz trudniej słucha się radia ( o TV nie wspomnę), Ewentualnie mogłabym coś odkupić, bo zamienić nie mam na co niestety. Jeśli chcesz złóż ofertę... nurt.zm@wp.pl
ja zauważyłam ze słucha mi się lepiej lub gorzej pod wpływem lektora. kocham czytanie Marka Kondrata (jego Złego z serii Gazety mogę słuchać naokrągło) bardzo dobrze bardzo dobrze słuchało mi się Zamachowskiego w Imperium Słońca Przemiło brzmi głos Blanki Kutyłowskiej w audiobokach no i Romantowskiej w Przepiórki w płatkach róż (dla fanów kulinariów nota bene idealna powieść, dla uczuciowych też) :) jeszcze trochę sensacyjnych bym wymieniła, ale to dzięki Mirosławowi Utta (boże, mam nadizeję, ze nie pomyliłam imienia) Za to nie mogę słuchać Jacka Kissa. No nie mogę kurczę. A mam sporo książek w jego wykonaniu. Męczy mnie też Daria Trafankowska jako lektorka powieści Chmielewskiej a największym rozczarowaniem był Piotr Fronczewski. Ferdydurke okazała się z nim nie do przejścia. O.
Bardzo proszę o opinie audiobooków jakich słuchaliście. Wkrótce chciałabym w prezencie kupić jakoweś starszej - bardzo uczuciowej kobiecie i facetowi- domorosłemu filozofowi. Liczę na Was, pozdrawiam
Ja słuchałam "Zieloną mile",wg mnie bardzo fajnie ktoss wymyślił z tymi audiobookami,robiąc coś w domu można przy okazji posłuchać czegoś ciekawego.
A może by tak się powymieniać audiobookami ...mam ich ok 150 w mp3 i sporo w innych formatach
Bahus
Byłoby cudownie gdybym miała na co. Dopiero co postanowilam, że nabędę pierwsze dla bliskich, nie mówiąc o sobie. Sytuacja zmusza nas do tego, bo coraz trudniej słucha się radia ( o TV nie wspomnę), Ewentualnie mogłabym coś odkupić, bo zamienić nie mam na co niestety. Jeśli chcesz złóż ofertę... nurt.zm@wp.pl
Proszę cierpliwie czekać na maila ode mnie. Prześlę listę swoich zbiorów. Pozdrawiam
Użytkownik barszcza napisał w wiadomości:
> Proszę cierpliwie czekać na maila ode mnie. Prześlę listę swoich
> zbiorów. Pozdrawiam
Cierpliwie czekam ;)
Bahus
ja zauważyłam ze słucha mi się lepiej lub gorzej pod wpływem lektora.
kocham czytanie Marka Kondrata (jego Złego z serii Gazety mogę słuchać naokrągło)
bardzo dobrze bardzo dobrze słuchało mi się Zamachowskiego w Imperium Słońca
Przemiło brzmi głos Blanki Kutyłowskiej w audiobokach
no i Romantowskiej w Przepiórki w płatkach róż (dla fanów kulinariów nota bene idealna powieść, dla uczuciowych też)
:) jeszcze trochę sensacyjnych bym wymieniła, ale to dzięki Mirosławowi Utta (boże, mam nadizeję, ze nie pomyliłam imienia)
Za to nie mogę słuchać Jacka Kissa. No nie mogę kurczę. A mam sporo książek w jego wykonaniu.
Męczy mnie też Daria Trafankowska jako lektorka powieści Chmielewskiej
a największym rozczarowaniem był Piotr Fronczewski. Ferdydurke okazała się z nim nie do przejścia. O.
ja jestem zachwycona tym, jak Irena Kwiakowska czyta Chmielewską.. POLECAM
Mam bardzo dużo audiobooków,ostatnio słuchałam Nad Niemnem:)
A czego mogłybyście wysłuchać jeszcze raz?
Słucham audiobooków od niedawna,mam ich trochę,czy jest ktoś chętny do wymiany.
Użytkownik gruba napisał w wiadomości:
> Słucham audiobooków od niedawna,mam ich trochę,czy jest ktoś chętny
> do wymiany.
Tak jestem chętny...
Bahus
Z braku kasy i miejsca na książki pożeram ebooki i audiobooki :D
Ostatnio zaczęłam się rozglądać za czymś wygodnym do czytania http://www.allegro.pl/item823152647_sony_ebook_reader_prs505_prs_505_ladowarka.html
tylko muszę list do mikołaja napisać albo do dzieciątka :))))