Witam Czy macie jakieś doświadczenie z tą szatkownicą? Reklama w tv wygląda zachęcająco, na allegro można kupić ten produkt taniej no i się zastanawiam czy warto. Może ktoś ma taka szatkownicę, albo jakiś zanjomy...... Z góry dziękuję za wszystkie za i przeciw. pozdrawiam Wiesia
witam:) Ja mam taką szatkownice , zamawiłałam z programu tv. Jest rewelacyjna!!! u mnie sprawdza sie w 100%, dokladnie tak , jak reklamują. Jest troche droga, ale moim zdaniem warto, to oszczędnośc czasu w kuchni .
naprawde niewiem jak mozna cos kupic w telemarkteach przeciez to jest najorszy syf wystarczy troche pochodzic po sklepach i mozna znalesc dokladnie taka sama rzecz lepszej jakosci z jeszcze lepsza cena bo przeciez to konsument pokrywa koszty wyprodukowania reklamy w tv ktore tanie nie sa ludzie prosze otworzcie oczy
Osobiście nie jestem zwolenniczką kupowania w telemarketach, ale z racji potrzeb i usprawnienia sobie pracy w kuchni postanowiłam zamówic szatkownice, i nie jest to zaden SYF!!!! tylko naprawde super ostra szatkownica. Nie wiem , czy u nas w Polsce taką dostaniesz.
Reginko,podpinam się pod Ciebie,bo chciałam sie zapytać,czy Ty masz dokładnie tej firmy.Moja też ma ok.10 lat i na pierwszy rzut oka wydawawało mi się,że to ta sama.Poleciałam do kuchni i sprawdziłam -napisane jest Boerner,a właściwie przez o z umlautem.Jest rewelacyjna,rzeczywiście trzeba uważać na palce,nic się nie stępiła przez te lata(charakterystyczny pomarańczowy kolor).Tę moge polecić każdemu,co do tej telewizyjnej,niestety nie spotkałam się z taką.
taką samą firmy BOERNER mam od przeszło 10 lat, jest też super!! Obie szatkownice sa uzywane u mnie codziennie i to do duzych ilości ( mam swoj lokal gatronomiczny) , wykorzystuje je do szatkowania kapusty, krojenia ogórkow na plastry, jarzyn w słupki, cebuli w kostke .... do wszystkiego:)))
wszytsko mozliwe. tych szatkownic teraz na rynku jest full, ale tę czerwoną szatkownice proV polecam z czystym sumieniem, ostra i to bardzo, nie jeden opuszek juz na nim ścięłam:) lepiej uzywać ze specjalną rączką ochronną:)
Ta sama firma , pomarańczowa tylko trzeba kupując uważać na noże bo kolezanka kupiła i tandetnie zrobione (wystające blaszki). Mam gdzieś od 96-97 roku. Telewizyjnej nie znam i nie widziałam
Bardzo dziękuję za tyle opinii, wiedziałam że mogę na was liczyć. Faktycznie jest w internecie strona firmy BOERNER i jest tam szatkownica (pomarańczowa), ale jest droższa od tej PRO V i ma mniej wymiennych noży. Ta którą znalazłam na allegro kosztuje 120 zł i ma różne noże do krojenie różnych kształtów (wygląda tak samo jak ta z tv), ta pomaraczowa kosztuje 140 zł i ma tylko 3 noże :( No i mam problem bo sama już nie wiem którą kupić.
Ta z tv ma więcej elementów, ale słaba jakość plastiku i ostrzy. Widziałam u nich tą szatkownicę, i mam porównanie z moją. Taka sama jest opinia znajomej, bo ileś lat używała pomarańczową firmy BOERNER. Wymieniała tylko dlatego,że stara leżała przy kuchence i sie przypaliła. Nowa leży w kącie, a ona zamówiła pomarańczową.
mam tez BOERNER kupiona na stronie, dokupilam noze .. nie pamietam juz czy te bardzo szerokie czy malutkie.. szatkownica jest super!!! mam szatkownice przy robocie bosch profimixx 47 ale odkad mam V prawie jej nei uzywam.. V jest zawsze pod reka .. szybko sie myje.. naprawde warto !!!!
Witam
Czy macie jakieś doświadczenie z tą szatkownicą? Reklama w tv wygląda zachęcająco, na allegro można kupić ten produkt taniej no i się zastanawiam czy warto. Może ktoś ma taka szatkownicę, albo jakiś zanjomy...... Z góry dziękuję za wszystkie za i przeciw.
pozdrawiam Wiesia
witam:)
Ja mam taką szatkownice , zamawiłałam z programu tv. Jest rewelacyjna!!! u mnie sprawdza sie w 100%, dokladnie tak , jak reklamują. Jest troche droga, ale moim zdaniem warto, to oszczędnośc czasu w kuchni .
naprawde niewiem jak mozna cos kupic w telemarkteach
przeciez to jest najorszy syf
wystarczy troche pochodzic po sklepach i mozna znalesc dokladnie taka sama rzecz lepszej jakosci z jeszcze lepsza cena
bo przeciez to konsument pokrywa koszty wyprodukowania reklamy w tv ktore tanie nie sa
ludzie prosze otworzcie oczy
Popieram Jolus to jest rewelacyjna szatkownica -naprawde warto kupić.Napewno takiej samej w sklepie sie nie kupi!!!!!
Osobiście nie jestem zwolenniczką kupowania w telemarketach, ale z racji potrzeb i usprawnienia sobie pracy w kuchni postanowiłam zamówic szatkownice, i nie jest to zaden SYF!!!! tylko naprawde super ostra szatkownica. Nie wiem , czy u nas w Polsce taką dostaniesz.
Jest rewelacyjna w użyciu , nie tępi się , (mam już od 10 lat). Trzeba uwazac na palce!
Reginko,podpinam się pod Ciebie,bo chciałam sie zapytać,czy Ty masz dokładnie tej firmy.Moja też ma ok.10 lat i na pierwszy rzut oka wydawawało mi się,że to ta sama.Poleciałam do kuchni i sprawdziłam -napisane jest Boerner,a właściwie przez o z umlautem.Jest rewelacyjna,rzeczywiście trzeba uważać na palce,nic się nie stępiła przez te lata(charakterystyczny pomarańczowy kolor).Tę moge polecić każdemu,co do tej telewizyjnej,niestety nie spotkałam się z taką.
taką samą firmy BOERNER mam od przeszło 10 lat, jest też super!! Obie szatkownice sa uzywane u mnie codziennie i to do duzych ilości ( mam swoj lokal gatronomiczny) , wykorzystuje je do szatkowania kapusty, krojenia ogórkow na plastry, jarzyn w słupki, cebuli w kostke .... do wszystkiego:)))
Też polecam tylko tą pomarańczową niemiecką.Uzywam ze 12 lat. Znajomi kupili z tv, i to jest bardzo słaba jakość.
wszytsko mozliwe. tych szatkownic teraz na rynku jest full, ale tę czerwoną szatkownice proV polecam z czystym sumieniem, ostra i to bardzo, nie jeden opuszek juz na nim ścięłam:) lepiej uzywać ze specjalną rączką ochronną:)
Ta sama firma , pomarańczowa tylko trzeba kupując uważać na noże bo kolezanka kupiła i tandetnie zrobione (wystające blaszki).
Mam gdzieś od 96-97 roku. Telewizyjnej nie znam i nie widziałam
Wrzuć sobie w google firme Boerner.Okazuje się,że ta firma posiada swoją stronę i można kupić te pomarańczowe.Może ceny sobie porównasz.
Bardzo dziękuję za tyle opinii, wiedziałam że mogę na was liczyć.
Faktycznie jest w internecie strona firmy BOERNER i jest tam szatkownica (pomarańczowa), ale jest droższa od tej PRO V i ma mniej wymiennych noży. Ta którą znalazłam na allegro kosztuje 120 zł i ma różne noże do krojenie różnych kształtów (wygląda tak samo jak ta z tv), ta pomaraczowa kosztuje 140 zł i ma tylko 3 noże :(
No i mam problem bo sama już nie wiem którą kupić.
Ta z tv ma więcej elementów, ale słaba jakość plastiku i ostrzy. Widziałam u nich tą szatkownicę, i mam porównanie z moją. Taka sama jest opinia znajomej, bo ileś lat używała pomarańczową firmy BOERNER. Wymieniała tylko dlatego,że stara leżała przy kuchence i sie przypaliła. Nowa leży w kącie, a ona zamówiła pomarańczową.
mam tez BOERNER kupiona na stronie, dokupilam noze .. nie pamietam juz czy te bardzo szerokie czy malutkie.. szatkownica jest super!!! mam szatkownice przy robocie bosch profimixx 47 ale odkad mam V prawie jej nei uzywam.. V jest zawsze pod reka .. szybko sie myje.. naprawde warto !!!!
teraz juz nie musi byc tylko " pomaranczowa" sa inne kolory..