nie dopisałam że jak się jest na przepisie który chce się wydrukować to nie przyciskać wersja do druku tylko odrazu wydrukować,wtedy się wydrukują komentarze,tylko strasznie drobnym druczkiem,ale da się przeczytać
Mozna wydrukowac tylko komentarze.W tym celu musisz zamarkowac tekst do druku i jak pojawi sie tabelka do "drukuj" to musisz zaznaczyc ( nie wiem jak to jest w polskim komputerze) Z lewej musi byc opcja "zamarkowane".Drukowalam i napewno Ci sie uda,przepraszam, ale nie znam polskich odpowiednikow.
czy ktos mógłby mi pomóc,czy jest możliwośc wydrukowania komentarzy pod przepisami bo mi sie to nie udaje,prosze o pomoc,
nie ma, możesz natomiast niektóre z nich skopiować i zapisać w "notatce" /po lewej nad przepisem/, a wówczas to co w notatce wydruje też...
jak się nieda wersji do druku to wtedy wydrukuje komentarze
nie dopisałam że jak się jest na przepisie który chce się wydrukować to nie przyciskać wersja do druku tylko odrazu wydrukować,wtedy się wydrukują komentarze,tylko strasznie drobnym druczkiem,ale da się przeczytać
Mozna wydrukowac tylko komentarze.W tym celu musisz zamarkowac tekst do druku i jak pojawi sie tabelka do "drukuj" to musisz zaznaczyc ( nie wiem jak to jest w polskim komputerze) Z lewej musi byc opcja "zamarkowane".Drukowalam i napewno Ci sie uda,przepraszam, ale nie znam polskich odpowiednikow.
Ta opcja w polskojezycznych komputerach brzmi prawdopodobnie " zaznaczony tekst". Powodzenia.
Ooooo, nie wiedziałam, że tak można.....człowiek ciągle się czegoś uczy....to dobrze!
bardzo dziękuje za pomoc,bedę próbować,pozdrawiam miłego dnia