Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Jakos mi dzisiaj ciezko..

• Autor: Glumanda Data: 2009-08-26 18:58:15

Bywaja ciezkie dni..i taki ja mam dzisiaj. Stracilam prace..bo zmienil sie szef, stary idzie na rente a nowy ma swoich ludzi.. Najgorsze to to, ze nawet nie powiedzieli co jest grane..tylko wykopali na koniec jak psa.. A druga..jeszcze  gorsza sto razy.. sprawa.. w nocy zmarla moja chrzesniaczka. Miala tylko 29lat.. Za duzo jak na nerwy jednej osoby... dlatego tak troche sie Wam zale.. po podzielone smutki podobno sie zmniejszaja :(

• Autor: tineczka Data: 2009-08-26 19:07:37

Boze Danusiu, za duzo na jeden dzien!
    A czy tak mozna w Niemczech wykopac kogos z pracy, bezkarnie?

29 lat, matulu, to dopiero poczatek zycia:((((

Tule Cie cieplo i zdejmuje chociaz 1 kilogram smutku i zmartwien z Twoich ramion!!!

• Autor: as Data: 2009-08-26 19:12:53

Przykro mi. wiem że Ci smutno i ciężko. Nie poddawaj się. Życie Twoje toczy sie dalej. Głowa do góry. Dasz radę. Powolutku sie ułoży jeżeli chodzi o pracę. Jeżeli chodzi o chrześnice to pewnie chorowała skoro była taka młoda. Jeżeli tak to jest teraz szczęśliwa i bedzie Cię wspierać całą swoja mocą.

• Autor: skopolendra Data: 2009-08-26 19:58:58

Nic nie umiem ci powiedziec,tylko,ze bardzo serdecznie Ci wspolczuje...

• Autor: Wkn Data: 2009-08-26 20:19:27

Oj, chciałoby się powiedzieć "samo życie". Glumandziu, przytulam bardzo mocno, szczególnie w tej drugiej sprawie.  No i będę niecierpliwie czekała na dobre wiadomości w sprawie nowej lepszej pracy!

• Autor: Pola42 Data: 2009-08-26 20:32:59

Trzymaj się Glumandziu ! Śmierć młodej osoby jest zawsze szokiem i nic , nikt na to nie poradzi.Mozemy Tobie i rodzinie złozyć wyrazy współczucia.
    Co do pracy...moze będzie lepsza? Może tak ma być, abyś się nie zastala w jednym miejscu? Tego Ci życze - lepszej pracy i duzo optymizmu na przyszlość.

• Autor: erka Data: 2009-08-26 20:37:05

Danuska,
    Trzymaj sie cieplo, prace znajdziesz, i to o wiele lepsza !!!
    a ta druga sprawa, to brakuje mi slow, moge Cie tylko wirtualnie przytulic.

Ela

• Autor: Maciejka24 Data: 2009-08-26 20:37:09

Trudno w takich chwilach pocieszac, bo to tylko slowa i nie mozna za ich pomoca cofnac czasu i tego co sie stalo. Chociaz nie chcesz tego w tej chwili przezywac, to te zdarzenia niestety tkwia w Tobie, w Twoich myslach i zyciu. Bardzo, bardzo Ci wspólczuje.

• Autor: Agulek74 Data: 2009-08-26 20:48:27

Danusiu trzymaj się. Przykro jak taka młoda osoba umiera... Prace na pewno jakąś znajdziesz.
    Pozdrawiam i mocno ściskam.

• Autor: bytomianka Data: 2009-08-26 21:01:23

Glumandziu, bardzo mocno cię przytulam i współczuję ci z całego serca.

• Autor: siljed Data: 2009-08-26 21:09:28

Wszystko zostalo juz powiedziane,bardzo mi przykro. A co do pracy,  na pewno sie wszystko jakos ulozy, wierze w to. Trzymaj sie Glumandziu!

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2009-08-26 21:16:08

"Kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą..."- jakże prawdziwe są te słowa. Często nie spodziewamy się, że ktoś bliski naszemu sercu odchodzi na zawsze, gdyż nie znamy dnia, ani godziny... To tak bardzo boli... Dobrze, że dzielisz się z nami tym bólem.

To, w jaki sposób postapili w pracy świadczy tylko i wyłącznie o braku ludzkiego podejścia do pracowników. Nie załamuj się- wierzę, że niedługo zostaniesz zatrudniona w innym miejscu. Pozdrawiam serdecznie-Kasia

• Autor: monia7301 Data: 2009-08-26 21:29:03

To straszne , taka młoda dziewczyna , współczuję Tobie i całej rodzinie .Prace na pewno znajdziesz ,  może jeszcze lepszą

• Autor: Maddalena Data: 2009-08-26 21:58:50

Glumandziu, bardzo przykro mi z powodu pracy. Pomysl, moze pojawi sie cos lepszego? A ten drugi powod...przytulam mocno i wspolczuje. Niech aniolki czuwaja na ta dziewczyna.

• Autor: Glumanda Data: 2009-08-26 21:58:54

Dziekuje Wam za wszystkie przytulenia i slowa otuchy. Dobrze wiedziec..ze gdy jest ciezko..to tutaj zawsze znajdzie sie ktos, kto zastanowi sie na losem drugiego czlowieka.. mysle, ze nieraz nawet bardziej dzieje sie tak w swiecie wirtualnym niz w rzeczywistosci.. chodzi mi o to myslenie.
    Czas leczy rany..ale nieraz za krotkie jest nasze zycie, aby tyle czasu uplynelo.. ile potrzeba do wyleczenia ran.

• Autor: makusia Data: 2009-08-26 22:02:02

Danuisiu , współczuję , chrześniacy to jak własne dzieci.... trzymaj sie jakos kochana
    A co do pracy ,to jesteś obrotna kobitką i dasz radę , znajdziesz lepszą , przytulam wirtualnie , bo niestety nie mogę inaczej...

• Autor: Kropcia Data: 2009-08-26 22:11:33

Danusiu Kochana, tak mi przykro, że Ciebie to wszystko spotkało. Trzymaj się jakos (wiem, że Ci ciężko), ale życia nikt nie zrozumie do końca..... Przytulam Cię!!

• Autor: smakosia Data: 2009-08-26 22:45:19

Wiele słów przychodzi mi do głowy, ale żadne Ciebie nie pocieszą, bo nie cofną czasu. Chętnie bym Cię jednak przytuliła. Jakoś smutni mi razem z Tobą... Trzymaj się.

• Autor: mysha2006 Data: 2009-08-26 22:44:09

Współczuję Ci ogromnie.... Może głupio to zabrzmi, ale najdejdą lepsze dni. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz nową, lepszą pracę i że przyjdzie czas kiedy myśląc o chrześniaczce zaczniesz się uśmiechać.

• Autor: Shaera Data: 2009-08-26 23:06:17

Współczuję straty siostrzenicy (teraz i tak pewnie jest w lepszym miejscu ) A o zwolnieniu z pracy nie myśl. Nie ta, to inna robota - na pewno będzie lepsza od poprzedniej. Tego Ci życzę. Przykra sprawa, ale nie smuć się - po złym będzie dobrze, zobaczysz

• Autor: alman Data: 2009-08-27 07:35:55

Przytulam Cię mocno...i rozumiem.....ale po burzy znów zaświeci słońce, zobaczysz...bądź silna i trzymaj się. Pozdrawiam.

• Autor: kamaxyz Data: 2009-08-27 12:13:48

Danusiu jestem z Tobą myslami
    pozdrawiam trzymaj się dzielnie

• Autor: Glumanda Data: 2009-08-30 19:26:43

Znalazlam to w internecie.. taki bardzo czuly wiersz.. chcialam go wyslac w kartce z kondolencjami do rodzicow.. Jak myslicie, wypada?

Nie płacz kochana Mamo
    ja patrzę na Ciebie co rano.

Jak tylko oczka otworzę
    i skrzydła anielskie rozłożę
    to zaraz lecę do Ciebie
    pomimo, że jestem tu - w Niebie

Lecę, by Ciebie utulić,
    do serca mego przytulić
    głaskać Twe włosy rozwiane
    i skleić serce złamane.

I znajdziesz mnie w listku na drzewie
    I wiatru ciepłym powiewie
    I w jasnym słońca promieniu
    I w ptaku co siadł na ramieniu.

W tatrach i szumie morza
    W tęczy łuku, barwnym jak zorza
    W tatusia czułym uścisku
    Bo jestem tak bardzo blisko...

I śpiewam Ci liści szelestem
    I kocham - przy Tobie jestem
    W zachodzie i wschodzie słońca
    Ja będę z Tobą do końca...

• Autor: monia7301 Data: 2009-08-30 22:17:40

Ja bym tego nie wysyłała , bo serce może pęknąć po przeczytaniu tego wiersza .

• Autor: tineczka Data: 2009-08-30 23:50:19

Ja bym nie napisala tego wiersza w kondolencjach, bo to nie Twoje slowa, napisz od serca.

• Autor: Glumanda Data: 2009-08-31 00:04:46

Ok, dziewczyny , dziekuje. Nie wysle.

Przejdź do pełnej wersji serwisu