Witam, macie rację że zdjęcia bez opisu mniej smakują , a przecież to forum o żarciu, więc postaram się w kilku zdaniach opisać co przedstawiaja. Zaczynając od pierwszego zdjęcie, to tylko widok z mojego balkonu na fiord lub sioen jak mawiają , mieszkancy Molde. Molde to dwudziesto paro tysięczne miasteczko wojewódzkie, Tak wojewódzkie.Zdjecia przedstawiają drogę na szczyt góry ,,Tusen" jest o tyle fajnie że tu często nie ma wytyczonych tras turystycznych, wtedy idę sobie jak chcę, czasami muszę zawrócić bo doszedłem do jakiegoś urwiska lub jezioro leży mi na drodze, a jest tu ich bardzo dużo. Każdy krok to inne widoki, przyroda wydaje się nie tknięta przez człowieka po drodze spotykam różne wytwory przyrody. U podnuża jest takie miejsce gdzie jest widok na dwa fiorydy a właściwie na ten sam fiord lecz przedzielony pasmem gór, kilka kilkadziesiąt kilometrów dalej łączą się ze sobą. Przykro mi Tusena nie zamieściłem może następnym razem. pozdrawiam.
Ta inność, którą nam podarowałeś zamieszczając zdjęcia zupełnie mnie "rozwaliła". Każda fotka ma w sobie coś tak niezwykłego, że aż nie można oderwać wzroku. Nasze polskie góry są piekne, ale zupełnie inne więc dzięki tym "obrazom" przez chwilę poczułam się jak w wymyślonej bajce. Piszesz: "...to tylko widok z mojego balkonu na fiord...". Tylko?! Toż to natchnienie Boga zmieniajace się o każdej porze roku, którego trudno Ci nie pozazdrościć :-)
Witam,też w tym roku byłam w Norwegii z mężem i dziecmi ,zachwycił mnie ten kraj,dosłownie zauroczył.Mieszkaliśmy w Uskedalen.Mam nadzieje że kiedyś tam jeszcze się wybierzemy i zwiedze jeszcze więcej.Pozdrawiam
Ech... też bym chciała mieć taki widok z okna...a mam parę drzew , dom sąsiada i wał kolejowy :) Tamtejsze widoki są takie ostre, surowe bym powiedziała, inne niż nasze ale też piekne. Z chęcią oglądam Twoje zdjęcia bo dzięki nim zwiedzę trochę świata :) Pozdrawiam i życzę Ci ciekawych widoków do fotografowania :) Ps. Opisuj, opisuj koniecznie zdjęcia bo jestem ciekawa co gdzie jest.
Witam, macie rację że zdjęcia bez opisu mniej smakują , a przecież to forum o żarciu, więc postaram się w kilku zdaniach opisać co przedstawiaja.
Zaczynając od pierwszego zdjęcie, to tylko widok z mojego balkonu na fiord lub sioen jak mawiają , mieszkancy Molde. Molde to dwudziesto paro tysięczne miasteczko wojewódzkie, Tak wojewódzkie.Zdjecia przedstawiają drogę na szczyt góry ,,Tusen" jest o tyle fajnie że tu często nie ma wytyczonych tras turystycznych, wtedy idę sobie jak chcę, czasami muszę zawrócić bo doszedłem do jakiegoś urwiska lub jezioro leży mi na drodze, a jest tu ich bardzo dużo. Każdy krok to inne widoki, przyroda wydaje się nie tknięta przez człowieka po drodze spotykam różne wytwory przyrody. U podnuża jest takie miejsce gdzie jest widok na dwa fiorydy a właściwie na ten sam fiord lecz przedzielony pasmem gór, kilka kilkadziesiąt kilometrów dalej łączą się ze sobą.
Przykro mi Tusena nie zamieściłem może następnym razem. pozdrawiam.
Spajdermen...!!!!........Puszczasz niesamowite zdjecia.......Dla mnie suuuuuuper........!!!!....Po prostu pięknie..Również pozdrawiam...
Ta inność, którą nam podarowałeś zamieszczając zdjęcia zupełnie mnie "rozwaliła". Każda fotka ma w sobie coś tak niezwykłego, że aż nie można oderwać wzroku. Nasze polskie góry są piekne, ale zupełnie inne więc dzięki tym "obrazom" przez chwilę poczułam się jak w wymyślonej bajce. Piszesz: "...to tylko widok z mojego balkonu na fiord...". Tylko?! Toż to natchnienie Boga zmieniajace się o każdej porze roku, którego trudno Ci nie pozazdrościć :-)
Dziękuję i pozdrawiam .
Cudowne.
Zazdroszczę Ci,że tam byłeś. Prosimy o wiecej takich relacji, łacznie z ...menu wycieczki .Czy jadłeś cos " narodowego"?
Witam,też w tym roku byłam w Norwegii z mężem i dziecmi ,zachwycił mnie ten kraj,dosłownie zauroczył.Mieszkaliśmy w Uskedalen.Mam nadzieje że kiedyś tam jeszcze się wybierzemy i zwiedze jeszcze więcej.Pozdrawiam
Spajdermen zdjęcia są piękne... aż trudno oderwać od nich wzrok...
Ech... też bym chciała mieć taki widok z okna...a mam parę drzew , dom sąsiada i wał kolejowy :) Tamtejsze widoki są takie ostre, surowe bym powiedziała, inne niż nasze ale też piekne. Z chęcią oglądam Twoje zdjęcia bo dzięki nim zwiedzę trochę świata :) Pozdrawiam i życzę Ci ciekawych widoków do fotografowania :)
Ps. Opisuj, opisuj koniecznie zdjęcia bo jestem ciekawa co gdzie jest.