Smakosiu, widze, że się dopisałaś na końcu, niestety, znów nie moge przeczytać, strona mi sie kończy na wypowiedzi Ediego. Edi- coś robisz na swoim komputerze?, że po Twoich wypowiedziach juz nic, co nizej nie mogę przeczytać?
Edi, witam i cieszę się, że jesteś. Twoja decyzja o powrocie i użyciu słowa "przepraszam" jest budujaca dla nas wszystkich. A propos nerwowych reakcji kierowców na widok pędzącej karetki na sygnale....z fragmentu Twego pamiętnika. Czasem jest mało czasu na reakcję, bo jak się słyszy sygnał to karetka jest już blisko, a wierz mi, że większość kierowców zrobiłaby wszystko by przepuścić karetkę. Niestety nie każdy zachowuje zimną krew i zamiast zrobić Ci miejsce, blokuje ją. Życzę Ci szerokiej i wolnej od przeszkód drogi i....może rzucisz palenie ? Pozdrawiam
Użytkownik dajanka napisał w wiadomości: > Hmmm... Życzę trzymania języka na wodzy i powściągani podobnych > wypowiedzi na przyszłośc
Nie skorzystam z Twoich rad, zawsze będę pisał to, co uważam za słuszne, bez względu na to czy to się komuś podoba czy nie. Postaram się jedynie, robić to w sposób mniej agresywny, proszę moderatorów o zablokowanie tematu, dalsza dyskusja na ten temat jest bez sensu.
Żeby sprawa była zupełnie jasna. Kultura wypowiedzi nie jest elementem, który można rozważyć podczas rozmów z innymi użytkownikami tego portalu, ale warunkiem koniecznym, aby tu przebywać. Cieszymy się, że przeprosiłeś, poprosiłeś o zdjęcie bana, ale jakichkolwiek przyszłych postów agresywnych nie będziemy tolerować. Swobody wypowiedzi nie należy mylić z całkowitą dowolnością tonu i stylu wypowiedzi. Bardzo nie lubię wielu konwenansów otaczającego nas świata, który stworzyli ludzie, ale uważam, że to dzięki nim w wielu sytuacjach nie skaczemy sobie do gradła, bezsensownie i "bezmózgownie" eskalując zalążki nienawiści.
No, masz chłopie charakter, podoba mi się, mało osób by się zdobyło na skruchę i przeprosiny ...więc witam, bywaj tu i pisz otwarcie ale może w sposób, aby nie dawać podstaw do banowania /choć nie wiem, za co dostałeś bana, jakoś nie wszystko czytam..../. Pozdrawiam!
Nie no szlag mnie zaraz trafi..... nie nazywam ludzi spoza WARSZAWY (a nie jakiejś warszawki ) chamami czy kmiotkami, tylko ubliżyłem ludziom, którzy ubliżają mojemu miastu. Chcesz to sam poczytaj alman http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=257152&post=257152&offset=0.
Nie wiem jaki masz cel dajanka w tym aby dolewać oliwy do ognia PONOWNIE PROSZĘ MODERATORÓW O ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU
Edi, Raptusie- ściskam... Zakurz se, walnij sobie kielicha, tylko się już nie denerwuj... Sprawa wyjasniona, zadośćuczyniona, zamknięta.
Nie daj się znów sprowokować. Poniosłes wszelkie możliwe konsekwencje- i uniosłeś. I brawa wielkie.
Pokazałeś, ze masz charakter i niech tak zostanie.
P.S czemu nie moge przeczytać Twojego tematu, wiesz może? Zamiast wypowiedzi widzę białe pole. Widzę, ze ludziska się dopisują, a ja mam biało, biało...
No i dobrze, że masz "biało", bo po co wracać do starego skoro nowe, to "czysta, biała karta" :-)
Ps. Dyskretnie proponuję co by znów nie analizować starych, kontrowersyjnych wypowiedzi, tylko budować nowe wątki. Przeprosiny były - czas poznawać się dalej.
Witaj Edi !! Bardzo się cieszę :) Masz jaja , serce i mózg ... , znaczy komplecik chyba ...;))) By walczyć z głupotą , celuj nie w miękkie , tylko w twarde ...
Zwróciłem się z prośbą do Wkn o anulowanie bana, bardzo przepraszam wszystkich którzy poczuli się obrażeni moją wypowiedzią
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=257152&post=257152&offset=0
Edi!
Bardzo się cieszę, naprawdę, masz chłopie charakter!
Super!
Witaj z powrotem :)
Agik, dobrze to ujęłaś. Ja też witam
Smakosiu, widze, że się dopisałaś na końcu, niestety, znów nie moge przeczytać, strona mi sie kończy na wypowiedzi Ediego.
Edi- coś robisz na swoim komputerze?, że po Twoich wypowiedziach juz nic, co nizej nie mogę przeczytać?
Może to jakieś czary-mary, bo u mnie wszystko się wyświetla :-)
U mnie też są jakieś takie czary-mary... nie za każdym postem,ale po niektórych... hm...
Trzymanie języka na wodze to wielka sztuka.... ale dasz radę. Witaj z powrotem :)
Też Cię witam miło,fajnie że jesteś:)
Wszystko dobre, co się dobrze kończy :) Masz chłopie jaja.
Edi, witam i cieszę się, że jesteś. Twoja decyzja o powrocie i użyciu słowa "przepraszam" jest budujaca dla nas wszystkich.
A propos nerwowych reakcji kierowców na widok pędzącej karetki na sygnale....z fragmentu Twego pamiętnika. Czasem jest mało czasu na reakcję, bo jak się słyszy sygnał to karetka jest już blisko, a wierz mi, że większość kierowców zrobiłaby wszystko by przepuścić karetkę. Niestety nie każdy zachowuje zimną krew i zamiast zrobić Ci miejsce, blokuje ją. Życzę Ci szerokiej i wolnej od przeszkód drogi i....może rzucisz palenie ? Pozdrawiam
Użytkownik Zośka napisał w wiadomości:
Życzę Ci szerokiej i wolnej od przeszkód drogi i....może rzucisz
> palenie ? Pozdrawiam
Dziękuję, co palenia to ciężko będzie
Sympatyczny z Ciebie chlopak, tak trzymaj!
Użytkownik Basialis napisał w wiadomości:
> Sympatyczny z Ciebie chlopak, tak trzymaj!
Oooooo czegoś takiego jeszcze nikt o mnie na WŻ nie napisał, dzięki, pozdrawiam
To masz krotka pamiec:) Zapomniales, no coz, wiek:)))))
Witaj i nie daj sie wciagac, cos na ten temat wiem, hihihi
Pozdrawiam!
Ps, super watek o adopcji, niestety wylaczony w IE:(
A z Warszawa znowu Cie ponioslo hehe,.... jak bys wiedzial ile zolci dostalo sie Szwecji od niektorych "warszawianek", hohoho:))))
Nie wiem o co poszło i nawet już nie ma sensu sprawdzać.
Witaj ponownie.
Hmmm... Życzę trzymania języka na wodzy i powściągani podobnych wypowiedzi na przyszłośc...
Witam i pozdrawiam:)
Użytkownik dajanka napisał w wiadomości:
> Hmmm... Życzę trzymania języka na wodzy i powściągani podobnych
> wypowiedzi na przyszłośc
Nie skorzystam z Twoich rad, zawsze będę pisał to, co uważam za słuszne, bez względu na to czy to się komuś podoba czy nie.
Postaram się jedynie, robić to w sposób mniej agresywny, proszę moderatorów o zablokowanie tematu, dalsza dyskusja na ten temat jest bez sensu.
Witaj Edi. Ciesze sie z Twojego powrotu. Trzymaj jezyk na wodzy i nie zapominaj, ze istnieje cos takiego jak kultura osobista. Pozdrawiam.
Moja odpowiedź j.w., co do kultury osobhistej, to pomyślę
Żeby sprawa była zupełnie jasna. Kultura wypowiedzi nie jest elementem, który można rozważyć podczas rozmów z innymi użytkownikami tego portalu, ale warunkiem koniecznym, aby tu przebywać.
Cieszymy się, że przeprosiłeś, poprosiłeś o zdjęcie bana, ale jakichkolwiek przyszłych postów agresywnych nie będziemy tolerować.
Swobody wypowiedzi nie należy mylić z całkowitą dowolnością tonu i stylu wypowiedzi. Bardzo nie lubię wielu konwenansów otaczającego nas świata, który stworzyli ludzie, ale uważam, że to dzięki nim w wielu sytuacjach nie skaczemy sobie do gradła, bezsensownie i "bezmózgownie" eskalując zalążki nienawiści.
O właśnie i chyba wszystko jasne:)
hi hi czasami warto "narozrabiać" aby przeczytać tak dużo fajnych wypowiedzi:)0
No, masz chłopie charakter, podoba mi się, mało osób by się zdobyło na skruchę i przeprosiny ...więc witam, bywaj tu i pisz otwarcie ale może w sposób, aby nie dawać podstaw do banowania /choć nie wiem, za co dostałeś bana, jakoś nie wszystko czytam..../.
Pozdrawiam!
Za nazwanie ludzi spoza WARSZAWKI kmiotkami i chamami:-)
A mi Edi nie chodzi o krycie swoich myśli, ale kulturalne wypowiedzi...
Nie no szlag mnie zaraz trafi..... nie nazywam ludzi spoza WARSZAWY (a nie jakiejś warszawki ) chamami czy kmiotkami, tylko ubliżyłem ludziom, którzy ubliżają mojemu miastu. Chcesz to sam poczytaj alman
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=257152&post=257152&offset=0.
Nie wiem jaki masz cel dajanka w tym aby dolewać oliwy do ognia
PONOWNIE PROSZĘ MODERATORÓW O ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU
Edi®, nie daj się sprowokować :) Fajnie, że jesteś :)))
Edi, Raptusie- ściskam...
Zakurz se, walnij sobie kielicha, tylko się już nie denerwuj...
Sprawa wyjasniona, zadośćuczyniona, zamknięta.
Nie daj się znów sprowokować. Poniosłes wszelkie możliwe konsekwencje- i uniosłeś. I brawa wielkie.
Pokazałeś, ze masz charakter i niech tak zostanie.
P.S czemu nie moge przeczytać Twojego tematu, wiesz może? Zamiast wypowiedzi widzę białe pole. Widzę, ze ludziska się dopisują, a ja mam biało, biało...
No i dobrze, że masz "biało", bo po co wracać do starego skoro nowe, to "czysta, biała karta" :-)
Ps. Dyskretnie proponuję co by znów nie analizować starych, kontrowersyjnych wypowiedzi, tylko budować nowe wątki. Przeprosiny były - czas poznawać się dalej.
Użytkownik agik napisał w wiadomości:
dzięki wszystkim za miłe słowa
> Edi, Raptusie- ściskam...Zakurz se, walnij sobie kielicha.
Właśnie to zrobiłem,
Zainstalowałam sobie mozillę i wszystko moge poczytać :)
Dobrze, ze wróciłeś :)
Przeprosiny przyjęte, nie lubię gniewać się na nikogo, czasami tylko jest mi bardzo smutno. Pozdrawiam !
Ja też z Warszawy jestem,bardzo mnie takie głupie teksty denerwują!moje miasto to Warszawa nie jakas warszawka
Dajanko,a Ty z jakiej wioski centralnej pochodzisz?bo napisałaś w profilu ,Polska centralna:)
Witaj Edi !!
Bardzo się cieszę :)
Masz jaja , serce i mózg ... , znaczy komplecik chyba ...;)))
By walczyć z głupotą , celuj nie w miękkie , tylko w twarde ...
Edi szacunek. Chyle czolo Nie kazdy potrafi tak sie zachowac. Ciesze sie ze znow jestes! Co bylo a nie jest... wiesz sam...