Od jakiegoś czasu zainteresowałam się ozdabianiem przedmiotów metodą decoupagu.Wciągnęło mnie to niesamowicie.Powstały już kolczyki i bransoletki,wisiorki i deseczki do kalendarza.W domku stoją stare,nieprzydatne doniczki ozdobione tą techniką.A teraz w robocie są lustra.Jak wszystko wyschnie to też wkleję zdjęcia.
Tu mam też do Was kochani pytanie.Czy bylibyście zainteresowani kursem zdjęciowym krok po kroku? Chętnie się podzielę wiadomościami :))))))))
Koma, naprawdę piękne decou... Ja też jakiś czas bawiłam się tą techniką, ale po urodzeniu Zuzi musiałam to zarzucic i pewnie nie szybko do tego wróce, bo jest to jednak technika dośc czasochłonna,a w drodze druga dzidzia:-) Niemniej jednak uważam, że masz talent i to duży:) Aha, podpowiedz jakich preparatów używasz i gdzie się w nie zaopatrujesz? Ps. myślę, że taki kursik w rękodziełach by się przydał, a nuż i ktoś inny się zarazi;-)
Dajanko do malowania farby akrylowe - te tradycyjne do ścian.Pojawily się w sklepach próbniki - saszetki po 0,50gr więc mam tanią alternatywę dla drogich farb do decu.Co do spękań to crackle Idea i Talens.Ta druga marka nawet bardziej mi pasuje.Lakier wierzchni To Do.Jestem z niego bardzo zadowolona.Stamperia potrafia mi się rolować z podkadem :( Do większych powierzchni w sklepie plastycznym pani polecia mi werniks do akryli Renenans.Jest tańszy o polowę od tradycyjnego lakieru ,lecz niestety trochę śmierdzi i powierzchnię lakieruję na balkonie.Zapach jednak szybko wietrzeje :)
Ja z wielkim zaciekawiam będę czekała na WŻetowy kurs ozdabiania metodą decoupagu w wykonaniu Komy. Uwielbiam takie ręczne robótki. Piękne. Pozdrawiam.
Oooooo, toż mi w myślach czytasz! Od dłuższego czasu noszę się ze zrobieniem kursu decupagu, ale wstrzymywałam się, bo nie wychodziło mi to niestety zbyt genialnie. Byłabym zachwycona, gdyby ktoś mnie wyręczył!
Ja podziwiać to mogę-chylę czoła przed takimi talentami-szacun!!!!!Ale moja córeczka to bardzo chętnie podpatrzy,bo lubi takie robótki(ciekawe po kim to ma ,bo na pewno nie po mnie-ja tylko podziwiam)
Super to Twojehobby.Znam te technike napewno wiele z nas ma w sobie jeszcze nie odkryte talenty.Ciesze sie ze chcesz sie z nami podzielic swoimi umiejetnosciami.Czeka na lekcje, nie omieszkam skozystac:)Pozdrawiam
Piękne te Twoje prace. Z niecierpliwością czekam na kurs. Też bym tak chciała chociaż nie jestem pewna czy potrafię, ale spróbować warto bo są naprawdę cudne. Uwielbiam motywy kwiatowe są tak wdzięczne i tak wytworne w kolorach.Gratuluę .
Od jakiegoś czasu zainteresowałam się ozdabianiem przedmiotów metodą decoupagu.Wciągnęło mnie to niesamowicie.Powstały już kolczyki i bransoletki,wisiorki i deseczki do kalendarza.W domku stoją stare,nieprzydatne doniczki ozdobione tą techniką.A teraz w robocie są lustra.Jak wszystko wyschnie to też wkleję zdjęcia.
Tu mam też do Was kochani pytanie.Czy bylibyście zainteresowani kursem zdjęciowym krok po kroku?
Chętnie się podzielę wiadomościami :))))))))
Pięknie. Ja niestety jestem totalnym manualnym beztaleniciem.
Kiedy to nie wymaga żadnego talentu :) Mówię poważnie.Technika jest prosta i sympatyczna :)
Piękne ! ! Chętnie bym zobaczyła jak to się robi , też nie mam zdolności manualnych ale mam stare doniczki :))))
supeeer,jeśli tylko masz chęci to pokazania krok po kroku to ja poproszę:)
Koma, naprawdę piękne decou...
Ja też jakiś czas bawiłam się tą techniką, ale po urodzeniu Zuzi musiałam to zarzucic i pewnie nie szybko do tego wróce, bo jest to jednak technika dośc czasochłonna,a w drodze druga dzidzia:-)
Niemniej jednak uważam, że masz talent i to duży:)
Aha, podpowiedz jakich preparatów używasz i gdzie się w nie zaopatrujesz?
Ps. myślę, że taki kursik w rękodziełach by się przydał, a nuż i ktoś inny się zarazi;-)
Dajanko do malowania farby akrylowe - te tradycyjne do ścian.Pojawily się w sklepach próbniki - saszetki po 0,50gr więc mam tanią alternatywę dla drogich farb do decu.Co do spękań to crackle Idea i Talens.Ta druga marka nawet bardziej mi pasuje.Lakier wierzchni To Do.Jestem z niego bardzo zadowolona.Stamperia potrafia mi się rolować z podkadem :( Do większych powierzchni w sklepie plastycznym pani polecia mi werniks do akryli Renenans.Jest tańszy o polowę od tradycyjnego lakieru ,lecz niestety trochę śmierdzi i powierzchnię lakieruję na balkonie.Zapach jednak szybko wietrzeje :)
Ja z wielkim zaciekawiam będę czekała na WŻetowy kurs ozdabiania metodą decoupagu w wykonaniu Komy. Uwielbiam takie ręczne robótki. Piękne. Pozdrawiam.
Oooooo, toż mi w myślach czytasz! Od dłuższego czasu noszę się ze zrobieniem kursu decupagu, ale wstrzymywałam się, bo nie wychodziło mi to niestety zbyt genialnie. Byłabym zachwycona, gdyby ktoś mnie wyręczył!
Czekam z niecierpliwoscią na kursik obrazkowy :-)
Śliczne.
Ja podziwiać to mogę-chylę czoła przed takimi talentami-szacun!!!!!Ale moja córeczka to bardzo chętnie podpatrzy,bo lubi takie robótki(ciekawe po kim to ma ,bo na pewno nie po mnie-ja tylko podziwiam)
jaska mam nadzieję,że i ty po kursie obrazkowym dasz rade :)))))) Nie taki diabeł straszny jak go malują :))))))))))))))
Piekne!! Bardzo bym chciała zobaczyć jak to się robi krok po kroku :) Czekam więc z niecierpliwością na zapowiedzianą instrukcję!!
Ja też poproszę:)
ja tez poprosze ja tez ;-))) super te twoje dzieła
Super to Twojehobby.Znam te technike napewno wiele z nas ma w sobie jeszcze nie odkryte talenty.Ciesze sie ze chcesz sie z nami podzielic swoimi umiejetnosciami.Czeka na lekcje, nie omieszkam skozystac:)Pozdrawiam
Ślicznie :) jestem pod wrazeniem !!! Chętnie skożystałabym z Twojego kursu :)
Dzisiaj zrobię zdjęcia i jeśli mi się uda to krok po kroku będzie wieczorkiem na WZ.Jeśli nie dzisiaj to jutro :) Obiecuję :)
Witaj:)
Super, gratuluję talentu i pomysłu!
Ja chętnie się dowiem, jak robić coś tak ładnego:)
Pozdrawiam!!
ŚWIETNIE TO WYGLĄDA,BARDZO MI SIE PODOBA!!!!CHĘTNIE SKORZYSTAŁA BYM Z TWOICH LEKCJI.POZDRAWIAM.
Piękne te Twoje prace. Z niecierpliwością czekam na kurs. Też bym tak chciała chociaż nie jestem pewna czy potrafię, ale spróbować warto bo są naprawdę cudne. Uwielbiam motywy kwiatowe są tak wdzięczne i tak wytworne w kolorach.Gratuluę .