Napisz na czym dokładnie polega problem. Osobiście nie widzę żeby coś było nie tak - nadal działa. Dodatkowo podaj jakiej przeglądarki używasz i jaka jest jej numer wersji.
Ja również nie mogę wydrukować przepisów-daję na wersja do druku, owszem pokazuje sie tylko brak ikony do druku,wczoraj w górnym lewym rogu był plik i wtedy dawałam drukuj i tworzył się wydruk.
Też nie mam paska narzędzi, ale jak juz otworzę przepis do drukowania, to wciskam ctr+p i wtedy pokazuje się okienko drukowania ... mam nadzieję, że jasno napisałam
Nie mogę wydrukować przepisów. Do wczoraj było ok. dzisiaj ta opcja nie działa.
Napisz na czym dokładnie polega problem. Osobiście nie widzę żeby coś było nie tak - nadal działa. Dodatkowo podaj jakiej przeglądarki używasz i jaka jest jej numer wersji.
Mam to samo co graszka. Pokazuje sie przepis w ramce ale nie ma pliku.
Używam najnowszej Mozzilli
Ja w takiej sytuacji kopiuję do Worda i wtedy drukuję. Pozdrawiam:)
Ja również nie mogę wydrukować przepisów-daję na wersja do druku, owszem pokazuje sie tylko brak ikony do druku,wczoraj w górnym lewym rogu był plik i wtedy dawałam drukuj i tworzył się wydruk.
Ja też nie mogę. U góry nie ma paska narzędzi - tam gdzie znajdowało się pole "plik", gdzie po rozwinięciu było drukuj.
Korzystam z mozilli
Też nie mogę dzisiaj wydrukować przepisu!!
Ja też nie mogę wydrukować. Dwa dni temu wszystko było w porządku.
Też nie mam paska narzędzi, ale jak juz otworzę przepis do drukowania, to wciskam ctr+p i wtedy pokazuje się okienko drukowania ... mam nadzieję, że jasno napisałam
Dziękuję - w ten sposób wydrukowałam./ctrl/ Pozdrawiam !
Dziekuję:)) Już jest ok.