Witajcie Mamy Chciałam Wam coś pokazać TUTAJ Jakiś czas temu brałam udział w akcji "Ratujmy maluchy", teraz powstaje Stowarzyszenie, którego działalność możemy poprzeć. Możemy tym samym uchronić nasze pociechy przed "twórczymi" pomysłami naszych władz, jeżeli możecie to przyłączcie się ;))
Abiola , bardzo chętnie , bo brak programu i warunki techniczno - sanitarne naszej zerówki , oraz wypowiedzi wychowawczyni , doprowadziły mnie do czarnej rozpaczy i szewskiej pasji ... Tylko brakuje mi ustawy głównej , do której odnosi się nowelizacja ... Może czegoś nie doczytałam ( robiłam to pobieżnie ) , ale gdzie mam znaleźć ustawę właściwą ?
Postawą jest:LINK USTAWA Dz.U. 1991 Nr 95 poz. 425 z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty Do tej ustawy weszły zmiany:LINK USTAWA Dz.U. Nr 56 poz. 458 z dnia 19 marca 2009 r. o zmianie ustawy o systemie oświaty oraz o zmianie niektórych innych ustaw
Witajcie Mamy
Chciałam Wam coś pokazać TUTAJ
Jakiś czas temu brałam udział w akcji "Ratujmy maluchy",
teraz powstaje Stowarzyszenie, którego działalność możemy poprzeć.
Możemy tym samym uchronić nasze pociechy przed "twórczymi" pomysłami
naszych władz, jeżeli możecie to przyłączcie się ;))
Abiola , bardzo chętnie , bo brak programu i warunki techniczno - sanitarne naszej zerówki , oraz wypowiedzi wychowawczyni , doprowadziły mnie do czarnej rozpaczy i szewskiej pasji ...
Tylko brakuje mi ustawy głównej , do której odnosi się nowelizacja ... Może czegoś nie doczytałam ( robiłam to pobieżnie ) , ale gdzie mam znaleźć ustawę właściwą ?
USTAWA Dz.U. 1991 Nr 95 poz. 425
z dnia 7 września 1991 r.
o systemie oświaty
Do tej ustawy weszły zmiany: LINK
USTAWA Dz.U. Nr 56 poz. 458
z dnia 19 marca 2009 r.
o zmianie ustawy o systemie oświaty oraz o zmianie niektórych innych ustaw