Od kilku dni nie działa moja strona. Sam nie wiem dlaczego bo i ja też nie mogę jej otworzyć. Administrator nie odpowiada na listy a telefon ma: "poza zasiegiem" - jak informuje damski głos z taśmy. Proszę o wyrozumienie i kilka dni cierpliwości.
Właśnie miałam w piątek zadac Ci pytanie, co dzieje się ze stroną. Musiałam wyjechac i dopiero wróciłam, więc pytania nie zadałam. Za to, mam odpowiedź.
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Kochani Wszyscy!Od kilku dni nie działa moja strona. Sam nie wiem dlaczego bo > i ja też nie mogę jej otworzyć.Administrator nie odpowiada na listy a > telefon ma: "poza zasiegiem" - jak informuje damski głos z > taśmy.Proszę o wyrozumienie i kilka dni cierpliwości.
ALARM ZOSTAŁ ODWOŁANY :-) wszystko działa na nowo! Tak jak myślałem. Przypadkowo coś tam się przekręciło na serwerze a administrator był wyjechany, przez co poza zasięgiem netu.
Prosi przeprosić wszystkich za chwilowe niedogodności
Kochani Wszyscy!
Od kilku dni nie działa moja strona. Sam nie wiem dlaczego bo i ja też nie mogę jej otworzyć.
Administrator nie odpowiada na listy a telefon ma: "poza zasiegiem" - jak informuje damski głos z taśmy.
Proszę o wyrozumienie i kilka dni cierpliwości.
Nie wiem w czym masz problem bo u mnie Twoja strona hula az milo
Ja dopiero teraz dowiedziałam sięże masz stronę. Możesz podac adres?
wlasnie jaka to stronka ???
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Ja dopiero teraz dowiedziałam sięże masz stronę. Możesz podac adres?
Proszę bardzo - www.kuchnia-cukiernia.pl
faktycznie nie można wejść
Za adres dziękuje ale niestety tak jak pisałeś nie da się wejść. W operze pisze Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
W IE nie mozna otworzyć strony (jakby serwer był wyłączony)
Właśnie miałam w piątek zadac Ci pytanie, co dzieje się ze stroną. Musiałam wyjechac i dopiero wróciłam, więc pytania nie zadałam. Za to, mam odpowiedź.
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości:
> Kochani Wszyscy!Od kilku dni nie działa moja strona. Sam nie wiem dlaczego bo
> i ja też nie mogę jej otworzyć.Administrator nie odpowiada na listy a
> telefon ma: "poza zasiegiem" - jak informuje damski głos z
> taśmy.Proszę o wyrozumienie i kilka dni cierpliwości.
ALARM ZOSTAŁ ODWOŁANY :-) wszystko działa na nowo!
Tak jak myślałem. Przypadkowo coś tam się przekręciło na serwerze a administrator był wyjechany, przez co poza zasięgiem netu.
Prosi przeprosić wszystkich za chwilowe niedogodności
Faktycznie ...DZIAŁA !!! Sprawdziłem....
Przeprosiny Admina przyjęte...
Bahus