Kochani:) , już nie raz dzieliłam sie z Wami moimi radosciami, problemami i smutkami... Wiele Wam zawdzięczam... Chcę podzielić sie z Wami tym razem i radoscią i dumą:))))....Balam się niesamowicie a okazało sie ze duma jest jeszcze większa:).
Kube mojego już znacie:)) ...ale chcę Wam go przedstawić teraz jako przyszłego kucharza:). ....już po pierwszych praktykach!
Bardzo serdecznie gratuluje! Zawod nielatwy ale.. to przeciez NASZ Wurzetowy Chlopak wiec bedzie swietnie! A jak Mlodemu sie w ogole podoba taka praca? No i czekamy na porady i przepisy z pierwszej reki! Sciskam serdecznie cala Rodzinke. Jak fajnie znow cos od Ciebie Tajgerku slyszec...
Jak narazie jest zadowolony:). Od kilku lat mówił że będzie kucharzem ale mu to odradzalam bo wydawało mi sie to nierealne.... a tu nagle w Poradni właśnie to mu zaproponowala:). Kucharz małej gastronomii:))).
Grażynko - to fantastyczna wiadomość :) Gratulacje dla Kuby, zuch Facet :))))) No to trzeba jeszcze Kubę zarejestrować na WŻ i... czekamy na Jego przepisy :))))))
Użytkownik Ave napisał w wiadomości: > Grażynko - to fantastyczna wiadomość :) Gratulacje dla Kuby, zuch Facet > :))))) No to trzeba jeszcze Kubę zarejestrować na WŻ i... czekamy na > Jego przepisy :))))))
Pewnie tak:) ale niech sie czegoś nauczy wczesniej:)). Właśnie wrócił z praktyki i jest zawiedziony bo mieli samą teorię...ale powiedział ze już na następnej praktyce mają coś gotować:) Ostatnio był szczęśliwy bo jak opowiadał... oczkowali ziemniaki:), kroili ogórki... i robił jako transport koperku:))) chłopcy myli on dowoził dziewczynom które kroiły:).
Gratuluję! powolutku wszystkiego się nauczy i będzie świetnym kucharzem bo mężczyśni są w tym fachu świetni !! życzę powodzenia w kucharzeniu! sedecznie pozdrawiam!
Tajger. Mozesz byc z siebie dumna!!! Sztuka to wielka tak wychowac dziecko, by ono wbrew przeciwnosciom losu zachowalo wiare w siebie, optymizm i radosc zycia. Gleboko chyle czolo przed Toba. Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie, Kuby i Twojej rodziny. Elzbieta
Jakos mi mokro w oczach z radosci!!!!!!!!!!!!!!!! To najlepsza wiadomosc jaka moglas sie z nami podzielic:))))) Kochana calusy dla Ciebie i zyczenia powodzenia dla Kuby!!!!!!!!!!!!
To wspaniała wiadomość! Będę szczera - baaardzo się wzruszyłam. Tajger, możesz już teraz być dumna z Kuby. On sobie ze wszystkim poradzi, bo ma wsparcie od najblizszych jego sercu osób.
Kuba! Gratulacje! Czekamy na Ciebie na forum i mam nadzieję, ze już niedługo na tym portalu będziesz szukał inspiracji pod własnym nikiem.
O, super!!! Gratulacje dla Ciebie /ekstra masz syna i możesz być naprawdę bardzo dumna/, a dla Kuby też gratulacje, ale jeszcze dodatkowo życzenia - wszystkiego dobrego i "smacznych" efektów jak najszybciej !
Bodziu, zatem następna wizyta to Tarnów :). Drogi nie są mi straszne... juz :) Mój Mały nie ma kitelka, ale kilka pomysłow na potrawki, a jakże.Tylko strach o kuchnie i garnki.
Ja tam o kuchnię sie jeszcze nie boję bo z remontem tam jeszcze nie doszłam. Zapraszam tylko proszę poinformujcie mnie trochę wcześniej a nie stojąc za drzwiami:))))
Gratulacje i życzenia samych sukcesów! A najważniejsze jest to,że Kuba tak bardzo pali się do kusztu kucharskiego! A to już połowa sukcesu! Pozdrowienia!
Ośrodek Szkolno Wychowawczy. Niestety fakt ze porusza sie na wózku jest wielką przeszkodą. A Dyrekcja w tej szkole przyjęła nas niesamowicie życzliwie i choć nie mają jeszcze windy to nie zrobili problemu. pozdrawiam:)
Wielkie gratulacie dla NIEZWYKŁEJ MAMY i życzenia dalszych radości a dla DZIELNEGO KUBY powodzenia i "sprzyjających" ... marynarzom - "wiatrów" ... a kucharzom chyba należy życzyć "zapachów i smaków"....
Bardzo WAM WSZYSTKIM dziekuję za te miłe słowa....aż chce sie człowiekowi dzialać!!!
Dziś Kuba powiedzial ze zaczapili go jacyś chłopcy i powiedzieli że jak trzeba go będzie wnieść to niech ich woła:))). Jest wogóle zadowolony bardzo ze szkoły , powiedział ze tylu kolegów co ma już tutaj to w tamtych szkołach nie miał wogóle.
Tak, zdarza sie ze osoby po których się najmniej spodziewamy proponują pomoc. Co do młodzieży to różnie bywa. W tej szkole Kuba jak narazie zadowolony i mam nadzieję że tak będzie, ale jest to Ośrodek Szkolno Wychowawczy i jest tam dużo różnej młodziezy. W integracyjnych szkołach róznie bywało. Najbardziej pamiętam takiego jednego cwaniaka który Kubie dokuczal,ale tylko do momentu gdy mu Kuba przy calej klasie powiedzial tak; "Wiesz co, jesteśmy do siebie bardzo podobni, tyle ze ja mam chore nogi a Ty glowę" :))...trochę mu podpowiedzialam:), ale od tego czasu dał mu spokój.
Napatrzyłam się co dzieci zdrowe potrafią robić chorym i ...potrafią być naprawdę okrutne... Ale na szczęscie większość to naprawdę cenna młodzież.
wiem Grażynko , i właśnie dlatego cieszę się że jeszcze są wyjatki, i serce mi rosnie:)) będzie dobrze, Kubuś to mądry chłopiec i da sobie radę:) a z ta chorą głową to strzał w dziesiatkę
Pierwsze sukcesy:)))) Przyniósł dziś dwie piątki z praktyki. Jedną za strój roboczy:) A drugą................ ZA OBIERANIE ZIEMNIAKÓW:)))))))) ...normanie super:)))
jako ze kropcia mnie juz zaczyna wpraszac do kuchni z "sardynkami" na salonach to biore nastepny urlop(termin nie jest znany) i zachaczam o tarnow :) jak tam kucharz???
Kochani:) , już nie raz dzieliłam sie z Wami moimi radosciami, problemami i smutkami... Wiele Wam zawdzięczam... Chcę podzielić sie z Wami tym razem i radoscią i dumą:))))....Balam się niesamowicie a okazało sie ze duma jest jeszcze większa:).
Kube mojego już znacie:)) ...ale chcę Wam go przedstawić teraz jako przyszłego kucharza:). ....już po pierwszych praktykach!
Pozdrawiam i gratuluję. Życzę powodzenia.
Dzięki:)
Gratuluję i życzę powodzenia (kiedyś też tak zaczynałem, tylko nakrycie głowy było inne)
Bahus
Nakrycia głowy są różne, jemu akurat to spasowało najbardziej:).
Dzieki :)
Bardzo serdecznie gratuluje! Zawod nielatwy ale.. to przeciez NASZ Wurzetowy Chlopak wiec bedzie swietnie! A jak Mlodemu sie w ogole podoba taka praca? No i czekamy na porady i przepisy z pierwszej reki! Sciskam serdecznie cala Rodzinke. Jak fajnie znow cos od Ciebie Tajgerku slyszec...
Jak narazie jest zadowolony:). Od kilku lat mówił że będzie kucharzem ale mu to odradzalam bo wydawało mi sie to nierealne.... a tu nagle w Poradni właśnie to mu zaproponowala:). Kucharz małej gastronomii:))).
Dzieki i również Cię ściskam:)
A ja nawet dzisiaj o Tobie myśłałam - że dawno Cię tutaj nie było.
powodzenia w nowej roli dla Kuby!
Dzięki:)...Mnie nie bardzo widać,ale jestem tu praktycznie codziennie:)....to juz nalóg:))))
gratuluję z całego seducha:))) kucharz jak sie patrzy! pozdrawiam cieplutko :))
gratulacje :)
Dzięki dziewczyny:) Pozdrawiam:)
Grażynko - to fantastyczna wiadomość :) Gratulacje dla Kuby, zuch Facet :))))) No to trzeba jeszcze Kubę zarejestrować na WŻ i... czekamy na Jego przepisy :))))))
Użytkownik Ave napisał w wiadomości:
> Grażynko - to fantastyczna wiadomość :) Gratulacje dla Kuby, zuch Facet
> :))))) No to trzeba jeszcze Kubę zarejestrować na WŻ i... czekamy na
> Jego przepisy :))))))
:))))) buźka
Pewnie tak:) ale niech sie czegoś nauczy wczesniej:)). Właśnie wrócił z praktyki i jest zawiedziony bo mieli samą teorię...ale powiedział ze już na następnej praktyce mają coś gotować:)
Ostatnio był szczęśliwy bo jak opowiadał... oczkowali ziemniaki:), kroili ogórki... i robił jako transport koperku:))) chłopcy myli on dowoził dziewczynom które kroiły:).
...ehh... ciekawe jak sobie poradzi:)
Pozdrawiam:) i dziekuję.
zapowiada się wesoło:)) przyjemne z pożytecznym:)) będę tutaj często zagladać i czekać na relacje z Kubusiowego kucharzenia:)
Gratuluję! powolutku wszystkiego się nauczy i będzie świetnym kucharzem bo mężczyśni są w tym fachu świetni !! życzę powodzenia w kucharzeniu!

sedecznie pozdrawiam!
Tajger. Mozesz byc z siebie dumna!!! Sztuka to wielka tak wychowac dziecko, by ono wbrew przeciwnosciom losu zachowalo wiare w siebie, optymizm i radosc zycia. Gleboko chyle czolo przed Toba. Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie, Kuby i Twojej rodziny. Elzbieta
Dziękuje i pozdrawiam:).
Tajgerku,
Sciskam Kubusia, i trzymam kciuki !!! no i czekam na pierwsze przepisy.
Jakos mi mokro w oczach z radosci!!!!!!!!!!!!!!!! To najlepsza wiadomosc jaka moglas sie z nami podzielic:))))) Kochana calusy dla Ciebie i zyczenia powodzenia dla Kuby!!!!!!!!!!!!
Bardzo się cieszę,że Kuba jest taki dzielny. Pozdrawiam całą Rodzinkę !
:))) buźka
Z pewnoscia bedzie z niego swietny kucharz a te niska czapeczke z daszkiem wymieni na wysoka czape nalezna tylko szefom kuchni.Gratuluje i pozdrawiam
Taaak:))) wczoraj mówił ze otworzy własny bar...kiedyś hehehe Przyda mu sie wtedy taka wysoka czapka:)). Pozdrawiam:)
Gratuluję i życzę powodzenia-piękny z Kubusia kucharz.Pozdrawiam cieplutko:)
To wspaniała wiadomość! Będę szczera - baaardzo się wzruszyłam. Tajger, możesz już teraz być dumna z Kuby. On sobie ze wszystkim poradzi, bo ma wsparcie od najblizszych jego sercu osób.
Kuba! Gratulacje! Czekamy na Ciebie na forum i mam nadzieję, ze już niedługo na tym portalu będziesz szukał inspiracji pod własnym nikiem.
Ściskam Was i pozdrawiam
Ha, ale takiego zespołu doradczego nie będzie miał żaden inny młody kucharz! ;-)
O, super!!! Gratulacje dla Ciebie /ekstra masz syna i możesz być naprawdę bardzo dumna/, a dla Kuby też gratulacje, ale jeszcze dodatkowo życzenia - wszystkiego dobrego i "smacznych" efektów jak najszybciej !
Jestem dumna:))) ....choć nie powiem by był aniolem... czasami to takie ma różki ze hej! :))))
I ja sciskam:))
Kucharz nie może być aniołem bo w niebie gotować nie ma komu, jak ma rózki to wiadomo , że grila łatwiej mu będzie zorganizować:)))
Tajgierku, jaka fajna wiadomosc!!! Zycze powodzenia Kubie!
Buziaki Wam sle:)
dzieki takiej mamie wyrosnie na wspanialego dobrego mezczyzne i swietnego kucharza
podziwiam gatuluje i z calych sil trzymam za was kciuki
Wielkie gratulacje dla Kuby!!
no Gratuluje!!!!
niech sie szkoli :)
jak mnie sie uda wstapic to razem pogotujemy kiedys :):):):):):)
pozdr.....
Bodziu, zatem następna wizyta to Tarnów :). Drogi nie są mi straszne... juz :) Mój Mały nie ma kitelka, ale kilka pomysłow na potrawki, a jakże.Tylko strach o kuchnie i garnki.
:)
Ja tam o kuchnię sie jeszcze nie boję bo z remontem tam jeszcze nie doszłam. Zapraszam tylko proszę poinformujcie mnie trochę wcześniej a nie stojąc za drzwiami:))))
zadzwonimy jak zobaczymy napis miasta :P:P:P:P nie ze bysmy byli tacy :) ewentualnie jak nazwe ulicy bedziemy widziec:) heheheheh
...nie ...nie jesteście:))))))) Muszę poprzesuwać te tablice z nazwami trochę dalej od domu:)))) będę mieć więcej czasu:))))
Gratulacje i życzenia samych sukcesów!
A najważniejsze jest to,że Kuba tak bardzo pali się do kusztu kucharskiego!
A to już połowa sukcesu! Pozdrowienia!
Powodzenia i trzymam kciuki za powodzenie.. mysle, ze wszyscy sluzymy Mlodemu Kucharzowi porada ..gdyby cos.. ;)
Gratulacje dla Kubaska i Ciebie:)
trzymam kciuki za przyszłego kucharza i cieszę się bardzo, że jego marzenie idzie w ruch jak lokomotywa, teraz to już ciuch ciuch ciuch..... para buch
Grażynko...Kubusiu... jesteście WIELCY! Pozdrawiam gorąco:)
Gratulacje dla Kuby i dla jego dzielnej Mamy
A gdzie do szkoły chodzi jeśli możesz to napisz
też skonczyłam taką szkołę ;)
Ośrodek Szkolno Wychowawczy. Niestety fakt ze porusza sie na wózku jest wielką przeszkodą. A Dyrekcja w tej szkole przyjęła nas niesamowicie życzliwie i choć nie mają jeszcze windy to nie zrobili problemu. pozdrawiam:)
Wielkie gratulacie dla NIEZWYKŁEJ MAMY i życzenia dalszych radości a dla DZIELNEGO KUBY powodzenia i "sprzyjających" ... marynarzom - "wiatrów" ... a kucharzom chyba należy życzyć "zapachów i smaków"....
:))))dzięki
Gratuluję, życzę powodzenia i serdecznie pozdrawiam całą rodzinkę.
Serdecznie gratuluje :)
Gratulacje Grażynko dla Kuby i dla Ciebie, Bez Twojego samozaparcia i wiary nie było by tego sukcesu. Pozdrawiam
Wspaniały kucharz ci rośnie, Grażynko gratulacje!
Bardzo WAM WSZYSTKIM dziekuję za te miłe słowa....aż chce sie człowiekowi dzialać!!!
Dziś Kuba powiedzial ze zaczapili go jacyś chłopcy i powiedzieli że jak trzeba go będzie wnieść to niech ich woła:))). Jest wogóle zadowolony bardzo ze szkoły , powiedział ze tylu kolegów co ma już tutaj to w tamtych szkołach nie miał wogóle.
...jejku... :)
łezka w oku mi się zakreciła... ale z radosci , że pomimo wszystko ,mamy TAKĄ wspaniałą młodzież:) ściskam Was mocno
Tak, zdarza sie ze osoby po których się najmniej spodziewamy proponują pomoc. Co do młodzieży to różnie bywa. W tej szkole Kuba jak narazie zadowolony i mam nadzieję że tak będzie, ale jest to Ośrodek Szkolno Wychowawczy i jest tam dużo różnej młodziezy. W integracyjnych szkołach róznie bywało. Najbardziej pamiętam takiego jednego cwaniaka który Kubie dokuczal,ale tylko do momentu gdy mu Kuba przy calej klasie powiedzial tak; "Wiesz co, jesteśmy do siebie bardzo podobni, tyle ze ja mam chore nogi a Ty glowę" :))...trochę mu podpowiedzialam:), ale od tego czasu dał mu spokój.
Napatrzyłam się co dzieci zdrowe potrafią robić chorym i ...potrafią być naprawdę okrutne... Ale na szczęscie większość to naprawdę cenna młodzież.
wiem Grażynko , i właśnie dlatego cieszę się że jeszcze są wyjatki, i serce mi rosnie:)) będzie dobrze, Kubuś to mądry chłopiec i da sobie radę:) a z ta chorą głową to strzał w dziesiatkę
Gratuluję Wam tego sukcesu i czekam na kolejne.
No mam nadzieję ze będzie ich dużo:) Pozdrawiam:)
Pierwsze sukcesy:)))) Przyniósł dziś dwie piątki z praktyki. Jedną za strój roboczy:) A drugą................ ZA OBIERANIE ZIEMNIAKÓW:)))))))) ...normanie super:)))
O! To fantastycznie! Dobry początek, to dobra wróżba :-)
no to gratuluje ;))) dobry początek:)))
Gratulacje dla wspanialej mamy i super syna. A piątki to zasluzone w pelni oceny. A szczegolnie za obieranie ziemniakow powinien dostac SZÓSTKE!!!
Przystojniak z tego kucharza, wyściskaj go ode mnie.
Moje gratulacje. Masz wspaniałego syna a Ty też jesteś wspaniałą mamusią:) Życzę mu wielu sukcesów.
jako ze kropcia mnie juz zaczyna wpraszac do kuchni z "sardynkami" na salonach to biore nastepny urlop(termin nie jest znany) i zachaczam o tarnow :)
jak tam kucharz???
Gratuluję i trzymam za Młody Talent kciuki:))