Forum

Rozmowy wolne i frywolne

apropos Giełdy :)

• Autor: bea39 Data: 2009-09-07 19:03:04

Zakupiłam byłam 2 bilety na Sacrum profanum na koncert zespołu współpracującego z największymi gwiazdami muzyki, przy okazji koncert wzbogacony jeszcze o pokazy wizualne. Niestety z nadruku na bilet wynika,że wstęp mają tylko osoby pełnoletnie, więc moja nieletnia z którą się wybierałam nie wejdzie. Może znajdzie się ktoś chętny? Koncert 19 o 21, na terenie Kombinatu nowowhuckiego.

• Autor: smakosia Data: 2009-09-07 19:17:57

Bea, proponuję żebyś zadzwoniła do organizatora koncertu albo firmy rozprowadzającej bilety i dowiedziała się dokładnie. Z tego co mi wiadomo praktykowane jest wpuszczanie osób nieletnich jeśli są pod opieką osoby dorosłej. Może w tym przypadku też tak będzie.

• Autor: bea39 Data: 2009-09-07 19:42:20

Z tego co wiem, akurat tam jest to restrykcyjnie pilnowane.Zwłaszcza,że wszędzie, na każdej stronie biletu jak i na stronie podaja to jako warunek regulaminu i kupno biletu traktują jako akceptację. Z jednej strony nie dziwię się, bo zespół gra również z Madonną i opracowywuje dla niej wszystko, łacznie z wizualizacją występu. O morale Młodej się nie boję, ale jakby mieli zatrzymac ją na bramie....

• Autor: smakosia Data: 2009-09-07 20:02:46

Dlatego też proponuję żebyś jednak zadzwoniła. Ja pracuję w miejscu, gdzie organizuje się koncerty i kiedy ktoś do mnie dzwonił w takiej sprawie, to właśnie taką dostawał odpowiedź. Mówiłam, że jeżeli niepełnoletnia osoba będzie pod opieką rodzica, to wówczas może brać udział w koncercie. Dzwoniąc nic nie ryzykujesz. Powodzenia :-)

• Autor: bea39 Data: 2009-09-07 20:08:52

Zadzwonię zatem jutro. Aphex Twin- na jego koncert mam bilety. Przesłuchałam próbkę. Szkoda by stracić, zwłaszcza,że mam mozliwośc wcisnąc na darmo jedną osobę

• Autor: afera10 Data: 2009-09-08 08:43:24

Jesli Twoja córka ma lat 15 to spokojnie wejdziecie (myslę zresztą, że młodsze dzieci też wchodzą, bo takowe widziałam, a na Sacrum Profanum byłam wielokrotnie). Obawa organizatorów wynika tylko z jednego; z terenu na jakim koncert się odbywa. Tam cały czas odbywa się praca i jest to teren potencjalnie niebezpieczny (wielkie piece, walcownie, stalownie itd.). Organizatorzy muszą po prostu zadbać o bezpieczeństwo uczestników. Cały koncert jest świetnie zorganizowany, panuje porządek, jest straż hutnicza. Naprawdę nie ma problemu. Wszystko to robi wrażenie, więc nie rezygnuj!

• Autor: bea39 Data: 2009-09-08 09:16:22

Dzięki uspokoiłaś mnie. Zatem nie rezygnujemy :)

• Autor: afera10 Data: 2009-09-08 10:23:29

Życzę miłych wrażeń, podziel się nimi po koncercie!

• Autor: bea39 Data: 2009-09-09 08:53:27

Na pewno się podzielę. Na razie leżę ze skręconą stopą i mnie samą skręca od nic nie robienia :(

Przejdź do pełnej wersji serwisu