Dziś są moje urodziny - tak mi jakoś trochę smutno się zrobiło. Data piękna 9 09 09 tylko ten dzień tak szybko mija.
ej to ja serdecznie gratuluje!
Nie smuc sie, :) taka fajna data! Nastepny raz wydarzy sie za 100lat! :) Zdrowia i szczescia i spelnienia marzen ... i zeby dziesiejszy dzien trwal 25 godzin ;)
Dużo zdrówka i szczęścia !!!
Wszystkiego najlepszego ! :)Fajna data dzisiaj :)
Wszystkiego najlepszego.Głowa do góry za rok będą następne urodzinki:)
nie smuć się:)) duzi zdrowka zyczę
Wszystkiego najlepszego!!!!.Piękna data urodzin mój wnuczek Xawier też ma taką datę urodzin,dzisiaj kończy 6 lat.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności, samych radosnych i szczęśliwych dni życzy Irena,
sto lat:)))
Wszystkiego NajlepszegoSpełnienia Marzeń i Dużo Uśmiechów na codzień życzy Crisen
Wszystkiego najlepszego. Dzisiaj są także urodziny mojej córki. Pozdrawiam, Aleex.
Zdrowia i radości w każdym dniu.
Bardzo , bardzo serdecznie dziękuję za tyle życzliwych słów :))
Dziś są moje urodziny - tak mi jakoś trochę smutno się zrobiło. Data piękna 9 09 09 tylko ten dzień tak szybko mija.
ej to ja serdecznie gratuluje!
Nie smuc sie, :) taka fajna data! Nastepny raz wydarzy sie za 100lat! :) Zdrowia i szczescia i spelnienia marzen ... i zeby dziesiejszy dzien trwal 25 godzin ;)
Wszystkiego najlepszego ! :)
Fajna data dzisiaj :)
nie smuć się:)) duzi zdrowka zyczę
.Piękna data urodzin mój wnuczek Xawier też ma taką datę urodzin,dzisiaj kończy 6 lat.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności,
samych radosnych i szczęśliwych dni
życzy Irena,
Wszystkiego Najlepszego

życzy Crisen
Spełnienia Marzeń i
Dużo Uśmiechów na codzień
Wszystkiego najlepszego. Dzisiaj są także urodziny mojej córki. Pozdrawiam, Aleex.
Bardzo , bardzo serdecznie dziękuję za tyle życzliwych słów :))