Kupiłam rzodkiewki i po rozkrojeniu okazało się, że są w środku częściowo sine (takie jakby fioletowo-czarne). Skąd to się bierze, no i czy takie rzodkiewki są jadalne. Nie ma rzadnych robaków, a na zewnątrz też nie bardzo widać, że w środku są takie.Nie są też "sparciałe". Może wiecie skąd to się bierze no i jak uniknąć takich rzodkiewek przy następnych zakupach? Pozdroawiam
Kupiłam rzodkiewki i po rozkrojeniu okazało się, że są w środku częściowo sine (takie jakby fioletowo-czarne). Skąd to się bierze, no i czy takie rzodkiewki są jadalne. Nie ma rzadnych robaków, a na zewnątrz też nie bardzo widać, że w środku są takie.Nie są też "sparciałe". Może wiecie skąd to się bierze no i jak uniknąć takich rzodkiewek przy następnych zakupach? Pozdroawiam
Oj, widzę, że nikomu tak się nie przydażyło. Zazdroszczę.