Czy ktoś wie lub ma pomysł jak "zahartować" nowe drewniane łyżki? Chodzi mi o to, że one strasznie pachną i smakują drewnem, więc jak coś próbuję z takiej łyżki to czuję tylko smak drewna :P Czy da się coś z nimi zrobić, czy trzeba używać i czekać aż będą używane na tyle że nie będą smakować drewnem?
Widzę, że to pytanie brzmi trochę głupio, ale ja jestem w kropce, przeprowadziłam się do nowego miejsca i na chwilę obecną posiadam jedynie garnki powleczone teflonem, do których muszę używać tych drewnianych łyżek... Bardzo proszę o jakiekolwiek porady. Pozdrawiam! dominika
Olej .. na moj gust tez wcale nie jest optymalnym rozwiazaniem.. bo jelczeje.. :P ale ja sprobowalabym je wygotowac.. wlozyc do wrzatku. Nieszkodzi, ze nasiakna woda.. po jakims czasie wyschna :)
Myślałem, że to reklama ale specjalnie mi nie przeszkadza. Tylko śmiesznie wyszło: Mobil 1 reklamowany w kontekście smarowania drewnianych łyżek;) Choć kto wie! Czy ktoś próbował?
Witam wszystkich serdecznie!
dominika
Czy ktoś wie lub ma pomysł jak "zahartować" nowe drewniane łyżki? Chodzi mi o to, że one strasznie pachną i smakują drewnem, więc jak coś próbuję z takiej łyżki to czuję tylko smak drewna :P Czy da się coś z nimi zrobić, czy trzeba używać i czekać aż będą używane na tyle że nie będą smakować drewnem?
Widzę, że to pytanie brzmi trochę głupio, ale ja jestem w kropce, przeprowadziłam się do nowego miejsca i na chwilę obecną posiadam jedynie garnki powleczone teflonem, do których muszę używać tych drewnianych łyżek...
Bardzo proszę o jakiekolwiek porady.
Pozdrawiam!
można nasmarować suche łyzki zwykłym olejem .
super, dziękuję :)
Olej .. na moj gust tez wcale nie jest optymalnym rozwiazaniem.. bo jelczeje.. :P ale ja sprobowalabym je wygotowac.. wlozyc do wrzatku. Nieszkodzi, ze nasiakna woda.. po jakims czasie wyschna :)
"Mobil 1 New Life" :)
PS: Czy to tylko u mnie się wyświetla?
nie tylko u Ciebie, juz nauczylam sie unikac "zielonych" slow:))
dlaczego te zielone słowa się pojawiają?
to bledy w ladowaniu strony jak mnie Pampas uswiadomil.
da się coś z tym zrobić by się tego pozbyć?
o tym nic nie wiem. Trzeba by jeszcze raz Pampasa spytac
acha a toto samo znika jak sie strona zaladuje.
co jakiś czas inny wyraz mam na zielono i jak najadę na niego to jest tam jakaś reklama w którą nie klikam.
Przy natepnym otwarciu znika ale fakt - pojawiaja sie inne "zielone reklamy"
Myślałem, że to reklama ale specjalnie mi nie przeszkadza. Tylko śmiesznie wyszło: Mobil 1 reklamowany w kontekście smarowania drewnianych łyżek;) Choć kto wie! Czy ktoś próbował?