Mam pytanie , czy mogę umieścić przepis który wypróbowałam z babskiej gazety ? Zrobiłam go dzisiaj na obiad i bardzo mi smakowało chciałabym się podzielić z innymi.
Witam, z tego co zauważylam, można dodawać przepisy zaczerpniete "skądś"- ale trzeba podać żródlo.. Przeglądając przepisy kilka razy natknęlam się na przepisy z gazet, programow telewizyjnych czy książek- ale zawsze podane bylo źrodło!! Pozdrawiam :)
Mam pytanie , czy mogę umieścić przepis który wypróbowałam z babskiej gazety ? Zrobiłam go dzisiaj na obiad i bardzo mi smakowało chciałabym się podzielić z innymi.
Witam,
z tego co zauważylam, można dodawać przepisy zaczerpniete "skądś"- ale trzeba podać żródlo.. Przeglądając przepisy kilka razy natknęlam się na przepisy z gazet, programow telewizyjnych czy książek- ale zawsze podane bylo źrodło!!
Pozdrawiam :)
Też mi się tak wydaje i jeżeli zamieszcza się zdięcie to zrobione samodzielnie a nie skan z gazety.
Oczywiście, że można tylko koniecznie musi być podane źródło. Jeśli wypróbowałaś coś ciekawego, to podziel się z nami.
dzięki za odpowiedź , już zamieszczam przepis , pozdrawiam wszystkich :)