Czy Was też doprowadza do szału ta skacząca reklama totka ? Normalnie idzie oszaleć bo nic nie można dokładnie przeglądnąć żeby jej nie było i nie skakała . Czy Wam też to przeszkadza czy tylko mi ? Pozdrawiam wszystkich zdenerwowanych {:]
Musisz zainstalować dodatek adblock plus, tzn. otwierasz menu Narzędzia, tam klikasz na Dodatki, następnie klikasz Pobierz dodatki, potem Przeglądaj wszystkie dodatki. Otworzy Ci się strona z dodatkami do mozilli, na której znajdź dodatek adblock plus i zainstaluj go. Program zapyta wtedy o filtry, ja wybrałam zestaw z Polski. I gotowe:)
Jesli chodzi o reklame TOTKA to doprowadza mnie ona do szalu!!! Tak jak mowisz, nic nie idzie normalnie przegladac, bowiem zaslania polowe rozwijanego paska :)
Myślę, że administrator nic na to nie poradzi (tak mi się wydaje, ale się nie znam, mogę się mylić). Wystarczy kliknąć krzyżyk znajdujący się w prawym górnym rogu reklamy i żółty pasek będzie sobie spokojnie siedział u góry, a nie skakał po całym ekranie. Szkoda nerwy na takie drobiazgi tracić :-) Pozdrawiam.
Pampas tu nie pomoże. Sama jestem wkurzona na tę cholerną za przeproszeniem reklamę, ale tak mamy podpisaną umowę z brokerem - nie mamy wpływu na to, co zamieszcza, i czy jest upierdliwe. Proszę o cierpliwość, również siebie, bo zapewniam, już od dłuższego czasu najchętniej bym z siebie z różnych powodów wyszła i nie wróciła.
Poniweaż to totolotek to mi nie przeszkadza. Gdyby to było co innego to pewnie by mnie zdenerwowało. Chociaż nie. Klkam tk szybko krzyżyk że naet nie za bardzo wiem co tam jest.
A to ze mną jest inaczej - gdy zaglądam na WZ z domu, nie mam problemu z kliknięciem w krzyżyk i zamknięciem reklamy albo wlezieniem sobie na stronę Totka, obejrzeniem, co i ile im się tam pokumulowało. Gorzej, gdy wchodzę na Żarcie z pracy podczas swojej przerwy kanapkowo-kawowej. Nie jestem w stanie zamknąć ani otworzyć niczego. Czyli wszystko wskazuje na słabe łącze i trupiasty komputer :D
Zmieniając temat to od sierpnia 3 krotnie przyśpieszyli mi internet za małą dopłatą. Cieszyłam się z tego krótko. Okazało się, że teraz mam za słaby komputer i w niedługim czasie muszę kupić nowy.
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Zmieniając temat to od sierpnia 3 krotnie przyśpieszyli mi internet za > małą dopłatą. Cieszyłam się z tego krótko. Okazało się, że > teraz mam za słaby komputer i w niedługim czasie muszę kupić nowy.
Za słaby komputer do internetu? Radziłbym popytać fachowców, czy nie wystarczy jakis router. Nawet z modem ADSL powinien wyjsc duzo taniej niz komputer.
WKN bo ten totek to tak roznie lata. Czasem normalnie wolniej jakos i nie wywala jezora na pol strony a czasem jak by sie wsiekl. Chyba ta reklama jest podwójna czy cos. Albo ja musze znow do okulisty :-)
Mnie też doprowadza do szału. Jest tak upierdliwa ta reklama, że przy częstym zamykaniu krzyżykiem póżniej już nie reaguje tylko sobie lata dalej. Niech ją drzwi ścisną.
Czy Was też doprowadza do szału ta skacząca reklama totka ? Normalnie idzie oszaleć bo nic nie można dokładnie przeglądnąć żeby jej nie było i nie skakała . Czy Wam też to przeszkadza czy tylko mi ? Pozdrawiam wszystkich zdenerwowanych {:]
tak... mnie wyprowadza z rownowagi rowniez.. ;(
Nooooooo... Masakra!
mi nic nie skacze
U mnie nic nie skacze, bo korzystam z mozilli, w której jest filtr blokujący wszystkie reklamy :)
Mam mozille i totolotek mi hula na całego.Jak włączyc ten filtr.Zgóry dziekuje.
Musisz zainstalować dodatek adblock plus, tzn. otwierasz menu Narzędzia, tam klikasz na Dodatki, następnie klikasz Pobierz dodatki, potem Przeglądaj wszystkie dodatki.
Otworzy Ci się strona z dodatkami do mozilli, na której znajdź dodatek adblock plus i zainstaluj go. Program zapyta wtedy o filtry, ja wybrałam zestaw z Polski.
I gotowe:)
Bardzo dziękuje.Życze miłego dnia.
Skorzystałam z Twojej rady, zainstalowałam adblock plus i mi nie lata! Fajne! Wielkie dzieki:):)
Oj tak,szalu mozna dostac.Moze moderatorzy moga cos z tym zrobic
Jest upierdliwa!!!
Użytkownik asiula76 napisał w wiadomości:
> Oj tak,szalu mozna dostac.Moze moderatorzy moga cos z tym zrobic
Tutaj może pomóc tylko Pampas...
Jesli chodzi o reklame TOTKA to doprowadza mnie ona do szalu!!! Tak jak mowisz, nic nie idzie normalnie przegladac, bowiem zaslania polowe rozwijanego paska :)
Należę do grona wkurzonych
Myślę, że administrator nic na to nie poradzi (tak mi się wydaje, ale się nie znam, mogę się mylić). Wystarczy kliknąć krzyżyk znajdujący się w prawym górnym rogu reklamy i żółty pasek będzie sobie spokojnie siedział u góry, a nie skakał po całym ekranie. Szkoda nerwy na takie drobiazgi tracić :-) Pozdrawiam.
Pampas tu nie pomoże. Sama jestem wkurzona na tę cholerną za przeproszeniem reklamę, ale tak mamy podpisaną umowę z brokerem - nie mamy wpływu na to, co zamieszcza, i czy jest upierdliwe.
Proszę o cierpliwość, również siebie, bo zapewniam, już od dłuższego czasu najchętniej bym z siebie z różnych powodów wyszła i nie wróciła.
Poniweaż to totolotek to mi nie przeszkadza. Gdyby to było co innego to pewnie by mnie zdenerwowało. Chociaż nie. Klkam tk szybko krzyżyk że naet nie za bardzo wiem co tam jest.
A to ze mną jest inaczej - gdy zaglądam na WZ z domu, nie mam problemu z kliknięciem w krzyżyk i zamknięciem reklamy albo wlezieniem sobie na stronę Totka, obejrzeniem, co i ile im się tam pokumulowało.
Gorzej, gdy wchodzę na Żarcie z pracy podczas swojej przerwy kanapkowo-kawowej. Nie jestem w stanie zamknąć ani otworzyć niczego. Czyli wszystko wskazuje na słabe łącze i trupiasty komputer :D
Zmieniając temat to od sierpnia 3 krotnie przyśpieszyli mi internet za małą dopłatą. Cieszyłam się z tego krótko. Okazało się, że teraz mam za słaby komputer i w niedługim czasie muszę kupić nowy.
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Zmieniając temat to od sierpnia 3 krotnie przyśpieszyli mi internet za
> małą dopłatą. Cieszyłam się z tego krótko. Okazało się, że
> teraz mam za słaby komputer i w niedługim czasie muszę kupić nowy.
Za słaby komputer do internetu? Radziłbym popytać fachowców, czy nie wystarczy jakis router. Nawet z modem ADSL powinien wyjsc duzo taniej niz komputer.
Chodzi o to, że filmy mi nie wyrabiają mimo, że dobrze buforuje
WKN bo ten totek to tak roznie lata. Czasem normalnie wolniej jakos i nie wywala jezora na pol strony a czasem jak by sie wsiekl. Chyba ta reklama jest podwójna czy cos. Albo ja musze znow do okulisty :-)
Widzę, że chyba coś się dało zrobić bo reklama jest juz chyba spokojniejsza:)
A mi to LOTTO :))))))))))))
mi tez:) hehehe
Mnie też doprowadza do szału. Jest tak upierdliwa ta reklama, że przy częstym zamykaniu krzyżykiem póżniej już nie reaguje tylko sobie lata dalej. Niech ją drzwi ścisną.
Ja też korzystam z mozilli i skacze.
ojjjj wkurza wkurza! nie mozna kliknac bo zawsze zaslania cos!
Aniu, zniknal:)))