Witam!!! Chciałabym prosić o poradę co mogę zrobić....Klaudia moja starsza pociecha ma 10 lat, urodziła się z hypoplazją biodra, obecnie ma nóżkę krutszą o około 22cm i jest po kilku poważnych operacjach stawu biodrowego, które nie przynoszą żadnych rezultatów. W czerwcu byliśmy u ortopedy, który powiedział że jest możliwość wstawienia protezy biodra która rośnie razem z dzieckiem, czekaliśmy dwa miesiące na następną wizytę po której okazało się że jednak nie ma takiej możliwości i tak jesteśmy zwodzeni od prawie 10 lat tak bardzo prosiłabym o wypowiedzenie sie w mojej sprawie lekarza z prawdziwego zdarzenia który nie będzie patrzył na "pieniądze" ale na to żeby pomóc dziecku, zdjęcia rentgenowskie mogę przesłać pocztą mailową, Bardzo proszę o pomoc Beata!!!
Najlepszy specjalista w Poznaniu prof. Marek Napiontek ma klinikę na Kosińskiego 16 , wiem bo operował mojego syna powinnaś umówić się na konsultację .Pozdrawiam
http://www.loro.pl/ to bardzo dobry ośrodek w Świebodzinie,nie wiem,gdzie się leczyłyście,ale tu jest naprawdę na poziomie. Nieraz moi znajomi mieli tu zabiegi,czy korzystali z konsultacji,w tym ja sama. Lekarze są i miejscowi i z innych miast (m.in. Poznania). Polecam osobom,które mają problemy takiego typu. Znam bardzo dobrze ten ośrodek,mieszkam ulicę dalej . Życzę zdrowka!!!!
Witam!!!
Chciałabym prosić o poradę co mogę zrobić....Klaudia moja starsza pociecha ma 10 lat, urodziła się z hypoplazją biodra, obecnie ma nóżkę krutszą o około 22cm i jest po kilku poważnych operacjach stawu biodrowego, które nie przynoszą żadnych rezultatów. W czerwcu byliśmy u ortopedy, który powiedział że jest możliwość wstawienia protezy biodra która rośnie razem z dzieckiem, czekaliśmy dwa miesiące na następną wizytę po której okazało się że jednak nie ma takiej możliwości i tak jesteśmy zwodzeni od prawie 10 lat tak bardzo prosiłabym o wypowiedzenie sie w mojej sprawie lekarza z prawdziwego zdarzenia który nie będzie patrzył na "pieniądze" ale na to żeby pomóc dziecku, zdjęcia rentgenowskie mogę przesłać pocztą mailową, Bardzo proszę o pomoc Beata!!!
Najlepszy specjalista w Poznaniu prof. Marek Napiontek ma klinikę na Kosińskiego 16 , wiem bo operował mojego syna powinnaś umówić się na konsultację .Pozdrawiam
popieram!!!!!!!!
http://www.loro.pl/ to bardzo dobry ośrodek w Świebodzinie,nie wiem,gdzie się leczyłyście,ale tu jest naprawdę na poziomie. Nieraz moi znajomi mieli tu zabiegi,czy korzystali z konsultacji,w tym ja sama. Lekarze są i miejscowi i z innych miast (m.in. Poznania). Polecam osobom,które mają problemy takiego typu. Znam bardzo dobrze ten ośrodek,mieszkam ulicę dalej .
Życzę zdrowka!!!!
Potwierdzam zdecydowanie wypowiedź koleżanki o ośrodku w Świebodzinie - też słyszałam o nim wiele dobrego!
Milud Shadi
woj. wielkopolskie · Poznań 61-545, ul. 28 Czerwca 1956r, tel. (61) 8310 350,
Poznań 61-579, ul. Przemysłowa 15/17, tel. 61 663 60 60