Forum

Kuchenne porady

śliwki węgierki

  • Autor: asieksza Data: 2009-09-17 10:42:57

    W domku cały worek, w garnku powidełka, zamrażarka zapchana i już brakuje pomysłów.

  • Autor: crisen Data: 2009-09-17 10:58:26

    Może   Śliwki węgierki marynowane-do mięs i wędlin.
    Niestety nie mogę skopiować . Znajdziesz u mnie w przepisach. Polecam ,bardzo dobre.

  • Autor: crisen Data: 2009-09-17 11:09:52

    Użytkownik crisen napisał w wiadomości:
    > Może   Śliwki węgierki marynowane-do mięs i wędlin.Niestety nie
    > mogę skopiować . Znajdziesz u mnie w przepisach. Polecam ,bardzo dobre.http://wielkiezarcie.com/recipe48513.html

  • Autor: as Data: 2009-09-17 11:00:58

    Ja zrobiłam w tym roku to z podwójnej porcji http://wielkiezarcie.com/recipe22954.html Nie otwierałam jeszcze ale pewnie jeden otworzę pod koniec tego tygodnia i przełożę mój łatwy placek.

  • Autor: kasnik Data: 2009-09-17 11:38:11

    Użytkownik as napisał w wiadomości:
    > Ja zrobiłam w tym roku to z podwójnej porcji
    > http://wielkiezarcie.com/recipe22954.html Nie otwierałam jeszcze ale
    > pewnie jeden otworzę pod koniec tego tygodnia i przełożę  mój
    > łatwy placek.
     


    Przepis wypróbowałam, bardzo dobry!!! Nie dodawałam tylko cukru waniliowego, ale i tak pycha!!! Sąsiadka zamist kakao dodaje gorzką czekoladę. Pozdrawiam :)

  • Autor: yette Data: 2009-09-17 11:15:35

    A może śliwki w occie?

Przejdź do pełnej wersji serwisu