Czy taki tort weselny można wykonać samemu: http://slubowisko.pl/products/view/163/torty_weselne/cukiernia_julian_orlowski_kazimierz_rak??? Czy lepiej kupić???
Użytkownik aniutka_85 napisał w wiadomości: > Dla chcącego nic trudnego ;) Polecam stronę www.tortownia.pl tam można > znaleźć różne gadżety, które ułatwią pieczenie takiego > torcika ;)
Ale, żeby upiec takie cudo trzeba chyba mieć wprawę??/
Hmm, jeśli to będzie pierwszy w życiu robiony tort, to raczej może nie wyjść :) Jak dokładnie przejrzysz WŻ to zobaczysz, ze nie takie cuda dziewczyny tutaj robię. Pozdrawiam!
Jeśli kiedykolwiek piekłaś torty to dasz rade...nie ma tam nic trudnego do zrobienia.Szczerze powiem,że jak dla mnie to takie torty sa zbyt 'zapchane"-mam na mysli wystrój,za dużo tego,a i samo zdjecie pary młodej na torcie tez jakoś mi nie przypadło do gustu.Cena też mnie troszke zszokowała....Kwiatuszki mozna zrobić samemu lub kupic gotowe,falbanki,które tam sa widoczne robi sie z gotowego wykrojnika (do kupienia),kwestia wystroju,a sam smak tortu to juz wg uznania.Pozdrawiam serdecznie :)
Czy taki tort weselny można wykonać samemu: http://slubowisko.pl/products/view/163/torty_weselne/cukiernia_julian_orlowski_kazimierz_rak???
Czy lepiej kupić???
Dla chcącego nic trudnego ;) Polecam stronę www.tortownia.pl tam można znaleźć różne gadżety, które ułatwią pieczenie takiego torcika ;)
Użytkownik aniutka_85 napisał w wiadomości:
> Dla chcącego nic trudnego ;) Polecam stronę www.tortownia.pl tam można
> znaleźć różne gadżety, które ułatwią pieczenie takiego
> torcika ;)
Ale, żeby upiec takie cudo trzeba chyba mieć wprawę??/
Hmm, jeśli to będzie pierwszy w życiu robiony tort, to raczej może nie wyjść :) Jak dokładnie przejrzysz WŻ to zobaczysz, ze nie takie cuda dziewczyny tutaj robię. Pozdrawiam!
Jeśli kiedykolwiek piekłaś torty to dasz rade...nie ma tam nic trudnego do zrobienia.Szczerze powiem,że jak dla mnie to takie torty sa zbyt 'zapchane"-mam na mysli wystrój,za dużo tego,a i samo zdjecie pary młodej na torcie tez jakoś mi nie przypadło do gustu.Cena też mnie troszke zszokowała....Kwiatuszki mozna zrobić samemu lub kupic gotowe,falbanki,które tam sa widoczne robi sie z gotowego wykrojnika (do kupienia),kwestia wystroju,a sam smak tortu to juz wg uznania.Pozdrawiam serdecznie :)