Zainstalowałam sobie mozille i nie wiem czy dobrze zrobiłam.Na pierwszy rzut oka widać ze jest lepsza,nic mi nie skacze i jest szybsza. Ale nie jestem orlam jeśli chodzi o komputery,wiec stad moje obawy czy dobrze zrobiłam
o widzisz nie wiedzialam. Oswiadczam . ze wyprobowalam na mojej niemieckiej klawiaturze i wnosze na nia poprawke: Na niemieckiej klawiaturz jest to: strg+x wytnij strg+v wklej Bardzo dziekuje Kromag!
Ja też uważam, że dobrze zrobiłaś. Ja używam tej przeglądarki od czasu jak mam internet i powiem Ci, że jest to już długi czas. I bardzo podoba mi sie ta przeglądarka. Dużo lepsza od internet explorer.
Zainstalowałam sobie mozille i nie wiem czy dobrze zrobiłam.Na pierwszy rzut oka widać ze jest lepsza,nic mi nie skacze i jest szybsza.
Ale nie jestem orlam jeśli chodzi o komputery,wiec stad moje obawy czy dobrze zrobiłam
Bardzo dobrze.
Dzieki Pampas,skoro ty mowisz ze dobrze to juz mi lzej.
Ja miałam bardzo króciótko. Nie znałam wtedy jeszcze WZ. Nie podbał mi się i wyrzuciłam.
Polecam. Jedyniy problem to (tutaj) poslugiwanie sie paskiem narzedzi wytnij/wklej
ctrl+c ctrl+v i problemu niema :)
o widzisz nie wiedzialam. Oswiadczam . ze wyprobowalam na mojej niemieckiej klawiaturze i wnosze na nia poprawke:
Na niemieckiej klawiaturz jest to:
strg+x wytnij
strg+v wklej
Bardzo dziekuje Kromag!
używam tej przeglądarki już ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona.
Ja też uważam, że dobrze zrobiłaś. Ja używam tej przeglądarki od czasu jak mam internet i powiem Ci, że jest to już długi czas. I bardzo podoba mi sie ta przeglądarka. Dużo lepsza od internet explorer.
Dziekuje wszystkim.Mialam obawy,ale po waszych wypowiedziach,juz ich nie mam.Pozdrawiam.