Kochani moi, sprawa jest pilna!!! Moi rodzice mają za tydzień 30 rocznice ślubu, chcemy razem z siostrą wysłać ich na weekend w góry. Jesteśmy z dolnośląskiego i szukamy jakiegoś ciekawego miejsca blisko nas gdyż rodzice nasi kochani są w trakcie brukowania podwórka i na długo sie nie godzą wyjechać :( morze odpada niestety! Możecie mi poradzić jakiś fajny nocleg ze śniadaniem bo oni lubią góry i napewno będą chcieli połazić. Ja wiem, że na necie są setki ofert ale ja wole mieć sprawdzone i polecone tym bardziej,że nie chodzi o mnie a o moich rodziców. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Was gorąco!!!!!
Toż to wyślijcie ich do Marci 33 do Karpacza! Marcia zadba o Twoich rodziców, jak o własnych. Miejscowość piękna, góry jak marzenie, atrakcji nie braknie.
Jeszcze mi przyszedł do głowy Jarnontówek- niedaleko Głuchołaz, za tydzień będzie koniec września i już na pewno te malutkie górki zaczną rudzieć.... Tyle, że chyba trochę dalej...
Pozdrawiam, ja tam bym wysłała rodziców do Marci :)
Użytkownik agik napisał w wiadomości: > Toż to wyślijcie ich do Marci 33 do Karpacza!Marcia zadba o Twoich > rodziców, jak o własnych. Miejscowość piękna, góry jak > marzenie, atrakcji nie braknie.Jeszcze mi przyszedł do głowy > Jarnontówek- niedaleko Głuchołaz, za tydzień będzie koniec > września i już na pewno te malutkie górki zaczną rudzieć.... Tyle, > że chyba trochę dalej...Pozdrawiam, ja tam bym wysłała rodziców do > Marci :)
Jeśli okolice Głuchołaz to ja proponuję Jesenik,miejscowośc po Czeskiej stronie(niedaleko granicy Pl-Cz),śliczne widoczki i tanie noclegi.
Ja też radzę żebyś się skontaktowała z Marcią33. Dzięki temu, że jest to bardzo sympatyczną dziewczyną, to możesz się z Nią porozumieć i np. zrobić swoim rodzicom jakąś niespodziankę z okazji tej rocznicy. Ja bym w takiej sytuacji zorganizowała to tak, że poprosiłabym Marcię żeby zrobiła piękny bukiet z kwiatów ogrodowych z karteczką i życzeniami od Ciebie, do tego uroczysta kolacja ze świecami i już jest super prezent. Marcia poda nr konta więc łatwo jest się rozliczyć.
Ps. "Powiem" Ci na ucho, że Marcia dba o pensjonat, gości i wyżywienie tak, jakby to robiła dla swojej najbliższej rodziny. Sądzę, że to będzie strzał w "10"
dziekuje wszystkim za dobre slowa i polecanie pensjonatu strona niestety wygasła i bedzie dostepna od wtorku lub srody co do pobytu u mnie to wszystkich milo zachecam i na pewno zadbam o wszystkich i o wszystko jak dla swojej roziny:))co do posilkow czy kwiatow czy jakis innych prosb i zyczen jestem otwarta i nie ma rzeczy niemozliwych pozdrawiam wszystkich-Marta kontakt 0757616212 508200426
Kochani moi,
sprawa jest pilna!!!
Moi rodzice mają za tydzień 30 rocznice ślubu, chcemy razem z siostrą wysłać ich na weekend w góry. Jesteśmy z dolnośląskiego i szukamy jakiegoś ciekawego miejsca blisko nas gdyż rodzice nasi kochani są w trakcie brukowania podwórka i na długo sie nie godzą wyjechać :( morze odpada niestety! Możecie mi poradzić jakiś fajny nocleg ze śniadaniem bo oni lubią góry i napewno będą chcieli połazić.
Ja wiem, że na necie są setki ofert ale ja wole mieć sprawdzone i polecone tym bardziej,że nie chodzi o mnie a o moich rodziców.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Was gorąco!!!!!
Toż to wyślijcie ich do Marci 33 do Karpacza!
Marcia zadba o Twoich rodziców, jak o własnych. Miejscowość piękna, góry jak marzenie, atrakcji nie braknie.
Jeszcze mi przyszedł do głowy Jarnontówek- niedaleko Głuchołaz, za tydzień będzie koniec września i już na pewno te malutkie górki zaczną rudzieć.... Tyle, że chyba trochę dalej...
Pozdrawiam, ja tam bym wysłała rodziców do Marci :)
Użytkownik agik napisał w wiadomości:
> Toż to wyślijcie ich do Marci 33 do Karpacza!Marcia zadba o Twoich
> rodziców, jak o własnych. Miejscowość piękna, góry jak
> marzenie, atrakcji nie braknie.Jeszcze mi przyszedł do głowy
> Jarnontówek- niedaleko Głuchołaz, za tydzień będzie koniec
> września i już na pewno te malutkie górki zaczną rudzieć.... Tyle,
> że chyba trochę dalej...Pozdrawiam, ja tam bym wysłała rodziców do
> Marci :)
Jeśli okolice Głuchołaz to ja proponuję Jesenik,miejscowośc po Czeskiej stronie(niedaleko granicy Pl-Cz),śliczne widoczki i tanie noclegi.
Pewnie, że tak - tym bardziej, że będzie wiedziała, że są to rodzice wielkożarciowi...
Też od razu pomyślałam o Marci w Karpaczu. Pozdrawiam!
Ja też radzę żebyś się skontaktowała z Marcią33. Dzięki temu, że jest to bardzo sympatyczną dziewczyną, to możesz się z Nią porozumieć i np. zrobić swoim rodzicom jakąś niespodziankę z okazji tej rocznicy. Ja bym w takiej sytuacji zorganizowała to tak, że poprosiłabym Marcię żeby zrobiła piękny bukiet z kwiatów ogrodowych z karteczką i życzeniami od Ciebie, do tego uroczysta kolacja ze świecami i już jest super prezent. Marcia poda nr konta więc łatwo jest się rozliczyć.
Ps. "Powiem" Ci na ucho, że Marcia dba o pensjonat, gości i wyżywienie tak, jakby to robiła dla swojej najbliższej rodziny. Sądzę, że to będzie strzał w "10"
Oczywiscie, ze do Marci!!!!
Nie moze mnie ktos tam wyslac:))))
Do Lajana na lajanówkę....
Marciu co się stało z Twoją stroną internetową, że nie działa?
Marcia 33 nic mi nie mówi ,podajcie jakieś namiary ,chetnie moich rodziców bym tam wysłała
http://wielkiezarcie.com/user.php?id=146071
prosze:)
Zamek Czocha polecam :)
dziekuje wszystkim za dobre slowa i polecanie pensjonatu strona niestety wygasła i bedzie dostepna od wtorku lub srody co do pobytu u mnie to wszystkich milo zachecam i na pewno zadbam o wszystkich i o wszystko jak dla swojej roziny:))co do posilkow czy kwiatow czy jakis innych prosb i zyczen jestem otwarta i nie ma rzeczy niemozliwych pozdrawiam wszystkich-Marta kontakt 0757616212 508200426
A nie mówiłam!