Witajcie :) dawno mnie tu nie było ale znowu mam problem więc piszę :) jako że wiekszośc część życia spędzam w kuchni chciałam zainwestować i kupić sobie pożadnego robota kuchennego, takiego z miską obrotową, dużymi mieszadłami i generalnie marzy mi sie cos solidnego, na lata. Czy moglibyście mi cos polecić??? oczywiscie w grę nie wchodzą kwoty typu 1 czy 2 tysiące, raczej 500 czy 600 zł. Znalazłam w necie robota CAMRY CR 118 za fajną cenę ale nie znam firmy i nie wiem co by było w razie zapotrzebowania na jakąś część. Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam jesiennie :) i znalazłam jeszcze cos takiego ale mam podobne wątpliwości http://www.allegro.pl/item743969859_robot_kuchenny_mikser_bleder_800_watt_gw.html
Ja z camry mam sokowirówkę i prostownicę do włosów. Z prostownicy córka jest bardzo zadowolona, sianowate końcówki są wygładzone, a rozprostowane włosy utrzymują się dosyć długi czas.
Sokowirówka - generalnie nie spełniła moich oczekiwań i marzeń (tzn sok idealnie przefiltrowany, bez jedzonka) - ale podejrzewam, że tego nie zrobi żadna w ludzkich cenach (może jakaś machina za kilka tysięcy). Nie do końca odprowadza wyciśnięte odpadki do pojemnika - ale też może to wynikać z kleistości odpadków - przyklejają się do kopuły i potem do nich kolejne. Generalnie można uzyskać dzbanek soku (jest w zestawie) bez wyrzucania odpadków. Odpadki są wyciśnięte do granic możliwości - próbowałam je wyciskać na wszelki wypadek przez gazę. Generalnie jestem zadowolona - zrobiłam nią juz 25 kg jabłek na sok - w sumie cała impreza z odcedzaniem (aby sok był czysty), myciem owoców (wrzuca się całe) i rozlewaniem do słoików zajmuje jakąś godzinę na 5 kg jabłek - przy czym najwięcej cedzenie. W ciągu niecałych trzech minut uzyskuje się dzbanek soku - to jest z tak 9-11 jabłek.
Do zakupu przekonała mnie gwarancja - po każdą pierdołę przyjeżdżają Ci do domu
To co masz na tej aukcji to sprzęt powystawowy z Niemiec. Jakbyś była zainteresowana polecę Ci innego sprzedajacego na allegro - tam masz dwa lata gwarancji, koszt kurierem to 12 zł i bardzo szybka dostawa. Już nei jeden sprzęt u niego (a w zasadzie u niej) kupiłam - i jestem zadowolona
Witajcie :) dawno mnie tu nie było ale znowu mam problem więc piszę :) jako że wiekszośc część życia spędzam w kuchni chciałam zainwestować i kupić sobie pożadnego robota kuchennego, takiego z miską obrotową, dużymi mieszadłami i generalnie marzy mi sie cos solidnego, na lata. Czy moglibyście mi cos polecić??? oczywiscie w grę nie wchodzą kwoty typu 1 czy 2 tysiące, raczej 500 czy 600 zł.
Znalazłam w necie robota CAMRY CR 118 za fajną cenę ale nie znam firmy i nie wiem co by było w razie zapotrzebowania na jakąś część. Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam jesiennie :)
i znalazłam jeszcze cos takiego ale mam podobne wątpliwości http://www.allegro.pl/item743969859_robot_kuchenny_mikser_bleder_800_watt_gw.html
Ja z camry mam sokowirówkę i prostownicę do włosów.
Z prostownicy córka jest bardzo zadowolona, sianowate końcówki są wygładzone, a rozprostowane włosy utrzymują się dosyć długi czas.
Sokowirówka - generalnie nie spełniła moich oczekiwań i marzeń (tzn sok idealnie przefiltrowany, bez jedzonka) - ale podejrzewam, że tego nie zrobi żadna w ludzkich cenach (może jakaś machina za kilka tysięcy). Nie do końca odprowadza wyciśnięte odpadki do pojemnika - ale też może to wynikać z kleistości odpadków - przyklejają się do kopuły i potem do nich kolejne. Generalnie można uzyskać dzbanek soku (jest w zestawie) bez wyrzucania odpadków. Odpadki są wyciśnięte do granic możliwości - próbowałam je wyciskać na wszelki wypadek przez gazę.
Generalnie jestem zadowolona - zrobiłam nią juz 25 kg jabłek na sok - w sumie cała impreza z odcedzaniem (aby sok był czysty), myciem owoców (wrzuca się całe) i rozlewaniem do słoików zajmuje jakąś godzinę na 5 kg jabłek - przy czym najwięcej cedzenie. W ciągu niecałych trzech minut uzyskuje się dzbanek soku - to jest z tak 9-11 jabłek.
Do zakupu przekonała mnie gwarancja - po każdą pierdołę przyjeżdżają Ci do domu
To co masz na tej aukcji to sprzęt powystawowy z Niemiec.
Jakbyś była zainteresowana polecę Ci innego sprzedajacego na allegro - tam masz dwa lata gwarancji, koszt kurierem to 12 zł i bardzo szybka dostawa. Już nei jeden sprzęt u niego (a w zasadzie u niej) kupiłam - i jestem zadowolona
Hej :) dzieki za informacje. Jesli możesz podaj mi namiar na te dziewczyne z allegro. Pozdrawiam.
http://www.allegro.pl/item735867013_robot_camry_cr_118_profesjonalny_1000w_akcesoria.html