Forum

Gawędy o jedzeniu

Notatnik do forum

• Autor: agik Data: 2009-09-21 18:29:35

Co myślicie, zeby było takie miejsce gdzieś ( może w zakładce "moje"?) gdzie można by notować interesujące tematy na forum?
    Forum to skarbnica wiedzy!
    Tylko, że tematy uciekają- pól biedy jeszcze, jak w głowie zapisze się, kto był autorem tamatu, jaki był jego dokładny tytuł i chociaż mniej- więcej- kiedy to było. Wtedy mozna dość łatwo znaleźć.
    Ale czasem coś interesującego pojawia się w jakims temacie, temat potem :ginie" po świezszymi, bardziej aktualnymi i pytanie trzeba ponawiać. Czasem to tez jest interesujacy off topic- jak go wtedy odnaleźć
    Gdyby można było zapisac temat, w czymś rodzaju notatnika, jaki jest przy przepisach- myślę, że to wiele ułatwiłoby...
    Moze też czesciwo rozwiązałoby problem jednobrzmiących tematów na forum.

Jak myślicie?

• Autor: ekkore Data: 2009-09-21 18:42:59

Przcież w sumie jest - oznacz jako ciekawe - wtedy będą pojawiały się na czerwono. Można też wybrać pokazuj oznaczone

• Autor: ekkore Data: 2009-09-21 18:48:43

teraz mam inny problem - aby przypomnieć sobie jak działa oznaczyła pierwsze lepsze wątki. I nie mogę ich wrócić do normalnego koloru...nie działa "normalne" - jak na to klikam to nic się nie dzieje.

• Autor: agik Data: 2009-09-23 09:27:56

Dzięki Ekkore.
    nie miałam pojecia, ze jest taka możliwość.

• Autor: as Data: 2009-09-23 10:38:10

Jest jeszcze coś. Możesz ustawić by na forum pokazywało ci wszystkie wątki, nie przeczytane lub tylko oznaczone.

• Autor: ekkore Data: 2009-09-23 12:09:51

a może wiesz jak zrobić, żeby wątki nie były oznaczone? tzn odzyskały czarny kolor. Bo moje w żaden sposób nie chcą  - a denerwuje mnie ten czerwony.

• Autor: as Data: 2009-09-23 15:42:52

Jak masz oznaczony wątek zaznaczasz ten kwadracik z lewej strony przy wątku. Potem klikasz w oznacz i wybierasz normalny. Tak robiłam do tej pory ale dzis czegos mi to nie działa. Działają wszystkie oznaczenia tylko nie normalny. Używam opery. jest jakis błąd i w IE też na normalny nie da się oznaczyć:(

• Autor: as Data: 2009-09-23 15:57:33

Napisałam o tym w problemach technicznych. może Pampas to naprawi.

• Autor: as Data: 2009-09-25 08:57:10

Tak możesz to zrobić. Był jakiś błąd i Pampas go naprawił.

Przejdź do pełnej wersji serwisu