Co myślicie, zeby było takie miejsce gdzieś ( może w zakładce "moje"?) gdzie można by notować interesujące tematy na forum? Forum to skarbnica wiedzy! Tylko, że tematy uciekają- pól biedy jeszcze, jak w głowie zapisze się, kto był autorem tamatu, jaki był jego dokładny tytuł i chociaż mniej- więcej- kiedy to było. Wtedy mozna dość łatwo znaleźć. Ale czasem coś interesującego pojawia się w jakims temacie, temat potem :ginie" po świezszymi, bardziej aktualnymi i pytanie trzeba ponawiać. Czasem to tez jest interesujacy off topic- jak go wtedy odnaleźć Gdyby można było zapisac temat, w czymś rodzaju notatnika, jaki jest przy przepisach- myślę, że to wiele ułatwiłoby... Moze też czesciwo rozwiązałoby problem jednobrzmiących tematów na forum.
teraz mam inny problem - aby przypomnieć sobie jak działa oznaczyła pierwsze lepsze wątki. I nie mogę ich wrócić do normalnego koloru...nie działa "normalne" - jak na to klikam to nic się nie dzieje.
Jak masz oznaczony wątek zaznaczasz ten kwadracik z lewej strony przy wątku. Potem klikasz w oznacz i wybierasz normalny. Tak robiłam do tej pory ale dzis czegos mi to nie działa. Działają wszystkie oznaczenia tylko nie normalny. Używam opery. jest jakis błąd i w IE też na normalny nie da się oznaczyć:(
Co myślicie, zeby było takie miejsce gdzieś ( może w zakładce "moje"?) gdzie można by notować interesujące tematy na forum?
Forum to skarbnica wiedzy!
Tylko, że tematy uciekają- pól biedy jeszcze, jak w głowie zapisze się, kto był autorem tamatu, jaki był jego dokładny tytuł i chociaż mniej- więcej- kiedy to było. Wtedy mozna dość łatwo znaleźć.
Ale czasem coś interesującego pojawia się w jakims temacie, temat potem :ginie" po świezszymi, bardziej aktualnymi i pytanie trzeba ponawiać. Czasem to tez jest interesujacy off topic- jak go wtedy odnaleźć
Gdyby można było zapisac temat, w czymś rodzaju notatnika, jaki jest przy przepisach- myślę, że to wiele ułatwiłoby...
Moze też czesciwo rozwiązałoby problem jednobrzmiących tematów na forum.
Jak myślicie?
Przcież w sumie jest - oznacz jako ciekawe - wtedy będą pojawiały się na czerwono. Można też wybrać pokazuj oznaczone
teraz mam inny problem - aby przypomnieć sobie jak działa oznaczyła pierwsze lepsze wątki. I nie mogę ich wrócić do normalnego koloru...nie działa "normalne" - jak na to klikam to nic się nie dzieje.
Dzięki Ekkore.
nie miałam pojecia, ze jest taka możliwość.
Jest jeszcze coś. Możesz ustawić by na forum pokazywało ci wszystkie wątki, nie przeczytane lub tylko oznaczone.
a może wiesz jak zrobić, żeby wątki nie były oznaczone? tzn odzyskały czarny kolor. Bo moje w żaden sposób nie chcą - a denerwuje mnie ten czerwony.
Jak masz oznaczony wątek zaznaczasz ten kwadracik z lewej strony przy wątku. Potem klikasz w oznacz i wybierasz normalny. Tak robiłam do tej pory ale dzis czegos mi to nie działa. Działają wszystkie oznaczenia tylko nie normalny. Używam opery. jest jakis błąd i w IE też na normalny nie da się oznaczyć:(
Napisałam o tym w problemach technicznych. może Pampas to naprawi.
Tak możesz to zrobić. Był jakiś błąd i Pampas go naprawił.