Znów wygrał mój przepis tym razem jestem na okładce gazetki,wygrałam 555 zł ,przyjechała do mnie Pani fotograf z gazety do domu,ugotowałam potrawę,a pani zrobiła mi sesję zdjęciową z czego bardzo się cieszę:)
Aniu, wielkie gratulacje! Ale przygoda co?! Bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu. Kto wie...może dzięki pasji do gotowania będziesz kiedyś autorką książki kucharskiej...? :-)
Aniu, najszczersze gratulacje! Masz być z siebie dumna! a nie tylko..cieszyć się..:) Życzę wielu sukcesów w przyszłości- a zapowiada sie obiecująco:)))!
Różyczko szczerze Ci bardzo gratuluję, wyrośnie z Ciebie najlepsza kucharka na świecie, życzę Ci kariery Makłowicza lub co najmniej Okrasy :) Pozdrówka
Super;))) gratuluje serdecznie:))) zaraz sprawdzę czy jest jescze gazeta w sklepie , ciekawe jak Twoje koleżanki? muszą Ci zazdroscić:)) na okładce wyszłaś jak modelka, ślicznie;))jeszce raz gratuluje:)
Wśród naszych WŻ-wiczek słynną Anię mamy, wygrała konkurs, więc głośno Jej klaskamy. Pochwalić Ją radośnie za danie chcemy, podaj Aniu przepis, też go sobie pojemy. Kariera przed Tobą, wszyscy zachwalamy, będziesz w świecie znana, lecz My już Cię znamy.
Fajnie tak znac ludzi z pierwszej strony czasopisma :) To juz drugi miesiac po kolei, z obsada z WZ!!!! :) Jak pomysle, ze niektorzy nie wierzyli, ze Ty istniejesz?? ;) Gratuluje jeszcze raz.. i jeszcze raz.... :)
Gratulacje Anulko. Miło wiedzieć, że dziewczyny w Twoim wieku mają pasje inne niż malowanie paznokci, ubieranie się na różowo i mizdrzenie do każdego napotkanego chłopaka. Pozdrawiam
Użytkownik jannaj napisał w wiadomości: > Gratulacje Anulko. Miło wiedzieć, że dziewczyny w Twoim wieku mają pasje > inne niż malowanie paznokci, ubieranie się na różowo i mizdrzenie do > każdego napotkanego chłopaka.Pozdrawiam Gratulacje! !JESTEŚ WIELKA Pozdrawiam !!!
Musze wam powiedziec ze ja tez sie ciesze bardzo :) a przepis rozyczka juz dawno wstawila na wz ,pod nazwa danie jednagarnkowe na ostro http://wielkiezarcie.com/recipe47949.html
Rowniez dolaczam sie do gratulacji i jak tak dalej pojdzie, to rzeczywiscie mozesz miec nawet swoj program w telewizji i uczyc innych pichcic, czego serdecznie Ci zycze :)))
Znów wygrał mój przepis tym razem jestem na okładce gazetki,wygrałam 555 zł ,przyjechała do mnie Pani fotograf z gazety do domu,ugotowałam potrawę,a pani zrobiła mi sesję zdjęciową z czego bardzo się cieszę:)
Gratuluję. i cieszę się z Tobą.
Gratuluję!!!
Gratuluję :))
Zakupiłam dziś rano i widziałam.Serdecznie gratuluję.
Super Aniu :))) jestem z Ciebie dumna :* :* :*
Suuuper! No to mamy teraz slawna Wuzetowiczke miedzy nami! Ciesze sie z Toba, gratuluje i sciskam cieplutko.
Dołączam się do wszytskich gratulacji :)
Gratuluję :)))
gratuluję Aniu!!!
Aniu wielkie gratulacje i uściski dla ciebie.
Wielkie gratulacje.!!!
Aniu, wielkie gratulacje! Ale przygoda co?! Bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu. Kto wie...może dzięki pasji do gotowania będziesz kiedyś autorką książki kucharskiej...? :-)
A jak zareagowały Twoje koleżanki?
Też jestem ciekawa
Gratulacje tylko pozasdrościć:)
Brawo! Oby tak dalej! :-)
Gratuluję serdecznie Różyczko, tak trzymaj.
Moje gratulacje, widzę że rośnie nam autor książek kucharskich....Brawo
Bahus
No kobieto, idziesz jak burza! Trzymaj tak dalej! Pozdrawiam:)
Brawo!!!
Gratuluję :)
Ciekawe, czy gazetka będzie jeszcze w kiosku?
szczere gratulacje!
Gratuluje
Szkoda że tu we Francji nie mam możliwości zakupić tej gazetki.
P.S. Piekna z Ciebie dziewczyna :)
Moje gratulacje !!! Pozdrawiam
Aniu serdeczne gratulacje! Z pewnością wszyscy WŻ- wicze są z Ciebie dumni. Pozdrawiam!
N.Różyczko - wielkie i szczere gratulacje.
Gratuluje i proszę o przepis :D !!!
Aniu gratuluję :))
super.Gratulacje
Moje gratulacje:))) muszę rozejrzeć się za gazetką i zrobić to danko bo wygląda bardzo apetycznie!
Aniu, najszczersze gratulacje! Masz być z siebie dumna! a nie tylko..cieszyć się..:)
Życzę wielu sukcesów w przyszłości- a zapowiada sie obiecująco:)))!
Gratuluje serdecznie ;)
Różyczko szczerze Ci bardzo gratuluję, wyrośnie z Ciebie najlepsza kucharka na świecie, życzę Ci kariery Makłowicza lub co najmniej Okrasy :) Pozdrówka
Super;))) gratuluje serdecznie:))) zaraz sprawdzę czy jest jescze gazeta w sklepie , ciekawe jak Twoje koleżanki? muszą Ci zazdroscić:)) na okładce wyszłaś jak modelka, ślicznie;))jeszce raz gratuluje:)
Aniu gratuluję:)
Brawo!!! Gratuluję!!!
Niesamowite! Gratulacje!!! Jak wyjdę z pracy zaraz pobiegnę zakupić. Superowo!!! Cieszę się razem z Tobą.
Super Różyczko gratuluję z całego serca.Tak trzymaj i rozwijaj sie dalej kulinarnie .Pozdrawiam.
serdeczne gratulacje!!!!
MOJE GRATULACJE Aniu !!!!!!!!!!!!!!!! :-))))
Wśród naszych WŻ-wiczek słynną Anię mamy,
wygrała konkurs, więc głośno Jej klaskamy.
Pochwalić Ją radośnie za danie chcemy,
podaj Aniu przepis, też go sobie pojemy.
Kariera przed Tobą, wszyscy zachwalamy,
będziesz w świecie znana, lecz My już Cię znamy.
Serdeczne gratulacje!!!
Serdecznie gratuluję Różyczko.
Serdecznie Ci gratuluję i muszę koniecznie kupić gazetkę :D
Serdecznie Ci gratuluję i muszę koniecznie kupić gazetkę :D
Gratuluję i cieszę sie razem z Tobą
Gratulacje Aniu!
Fajnie tak znac ludzi z pierwszej strony czasopisma :) To juz drugi miesiac po kolei, z obsada z WZ!!!! :) Jak pomysle, ze niektorzy nie wierzyli, ze Ty istniejesz?? ;) Gratuluje jeszcze raz.. i jeszcze raz.... :)
Ogromne gratulacje!!! A zdjęcia prześliczne na okładce i w środku! :-)))
Gratuluję!!!
Różyczko serdecznie gratuluję, do gotowania trzeba mieć serce
i robić to z sercem tak jak Ty - tak trzymaj Pozdrawiam Basia
Gratuluje!!!!! Tak trzymaj!!!
Fajnie !!! :)
Serdecznie gratuluję i pozdrawiam :)
Gratulacje Anulko. Miło wiedzieć, że dziewczyny w Twoim wieku mają pasje inne niż malowanie paznokci, ubieranie się na różowo i mizdrzenie do każdego napotkanego chłopaka.
Pozdrawiam
Użytkownik jannaj napisał w wiadomości:
> Gratulacje Anulko. Miło wiedzieć, że dziewczyny w Twoim wieku mają pasje
> inne niż malowanie paznokci, ubieranie się na różowo i mizdrzenie do
> każdego napotkanego chłopaka.Pozdrawiam
Gratulacje! !JESTEŚ WIELKA Pozdrawiam !!!
Musze wam powiedziec ze ja tez sie ciesze bardzo :) a przepis rozyczka juz dawno wstawila na wz ,pod nazwa danie jednagarnkowe na ostro
http://wielkiezarcie.com/recipe47949.html
Gratuluję:)
Chyba pekasz z dumy?:) Ciesze sie z Toba!
Nie pekam ,ale ciesze sie bardzo razem z corka zawsze to milo popatrzec na corke w gazecie:)
Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje .
Rowniez dolaczam sie do gratulacji i jak tak dalej pojdzie, to rzeczywiscie mozesz miec nawet swoj program w telewizji i uczyc innych pichcic, czego serdecznie Ci zycze :)))
Anulka,
Ciesze sie slonko, ze wygralas, i zycze wielu pomyslow,
Moje uznanie tez masz niebieska rözyczko