Użytkownik as napisał w wiadomości: > Skromy i delikaty ale ładny. Zastanawiam się tylko czy kolczyki nie będą > za długie. Zależy to oczywiście od tego czy nie masz np krótkiej > szyi.
Szyja sredniej długości. Więc chyba by pasowały...
Myślę że poprzednia propozycja była lepsza, piekny i delikatny zestaw, cudny dla panny młodej. Ja to nawet nie pamiętam jakie kolczyki miałam, muszę zerknąć na zjdęcia ale naszyjnik miałam pożyczony, taka tradycja, żeby mieć coś niebieskiego (np błękitna podwiązka) i coś pożyczonego
Wszystko jest kwestią gustu danej osoby. Niezgodze się z Toba że panna młoda powinna być skromna jeśli ktos lubi może zrobić z siebie choinke najważniejsze aby w tym się dobrze czuł. Cz kolczyki powinny się mnie rzucać w oczy hmm .. tutaj się nie zgodze gdyż te kolczyki są skromne, do fryzury tupu kok , upiętych przodów , bądż krótkich włosów wręcz idealne
Na ślub swój czy czyjś? Według mnie ten komplet dla "gościa" na pewno będzie pasować. Jest delikatny i elegancki. Ale dla Panny Młodej chyba zbyt delikatny. Wszystko oczywiście zależy też od sukni i wyglądu PM. Ja 3,5 m-ca temu wychodziłam za mąż. Komplet, który miałam, możesz zobaczyć na zdjęciu załączonym do profilu, ewentualnie tutaj http://picasaweb.google.com/sylwusiaczek/Sesja?authkey=Gv1sRgCIvmwNHtrLG7zAE# jest więcej zdjęć, może na którymś będzie bardziej widoczny. Miałam suknię i welon w kolorze ecru, a cała biżuteria (naszyjnik, kolczyki, bransoletka, diadem) była złota. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :) Pozdrawiam :)
Jak myślicie, czy taki zestaw na ślub jest ładny:
http://slubowisko.pl/products/view/1191/komplet_slubny__crystallized%E2%84%A2__swarovski_elements_/satff_sc/bizuteria_swarovski ???? Co sądzcie kobiety?
jest śliczny taki delikatny na prawde warto ale zależy jak jest do niego suknia jesli pasuje to czemu nie bo na prawde cudny
Powtorze za Marta- sliczny..taki delikatny... zadnej przesady :))
Naprawdę śliczny :) w końcu biźuteria jest dodatkiem do całości, myślę, że do każdej sukni będzie pasować.
Sliczny delikatny ,subtelny na slub idealny
Tak, ładny, taki delikatny :-)
A moim zdaniem owszem jest on bardzo ładny ale troszkę skromny.
Skromy i delikaty ale ładny. Zastanawiam się tylko czy kolczyki nie będą za długie. Zależy to oczywiście od tego czy nie masz np krótkiej szyi.
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Skromy i delikaty ale ładny. Zastanawiam się tylko czy kolczyki nie będą
> za długie. Zależy to oczywiście od tego czy nie masz np krótkiej
> szyi.
Szyja sredniej długości. Więc chyba by pasowały...
A może ten zestaw: http://slubowisko.pl/products/view/685/zestaw_naszyjnik_i_kolczyki_crystallized_swarovski_elements_/satff_sc/bizuteria_swarovski_dodatki_slubne_dodatki#main_content????
Sama już nie wiem który, skołowałam się...
Myślę że poprzednia propozycja była lepsza, piekny i delikatny zestaw, cudny dla panny młodej.
Ja to nawet nie pamiętam jakie kolczyki miałam, muszę zerknąć na zjdęcia ale naszyjnik miałam pożyczony, taka tradycja, żeby mieć coś niebieskiego (np błękitna podwiązka) i coś pożyczonego
bardzo ladny...jest jedno ale...kolczyki sa zbyt dlugie...panna mloda powinna byc elegancka i skromna...kolczyki powinny mniej rzucac sie w oczy
Wszystko jest kwestią gustu danej osoby. Niezgodze się z Toba że panna młoda powinna być skromna jeśli ktos lubi może zrobić z siebie choinke najważniejsze aby w tym się dobrze czuł. Cz kolczyki powinny się mnie rzucać w oczy hmm .. tutaj się nie zgodze gdyż te kolczyki są skromne, do fryzury tupu kok , upiętych przodów , bądż krótkich włosów wręcz idealne
Chodzi o dobry gust...a to znaczy skromnosc i elagancja...jesli ktos chce byc w dzien slubu choinka to juz inna sprawa...
Na ślub swój czy czyjś?
Według mnie ten komplet dla "gościa" na pewno będzie pasować. Jest delikatny i elegancki. Ale dla Panny Młodej chyba zbyt delikatny.
Wszystko oczywiście zależy też od sukni i wyglądu PM.
Ja 3,5 m-ca temu wychodziłam za mąż. Komplet, który miałam, możesz zobaczyć na zdjęciu załączonym do profilu, ewentualnie tutaj http://picasaweb.google.com/sylwusiaczek/Sesja?authkey=Gv1sRgCIvmwNHtrLG7zAE# jest więcej zdjęć, może na którymś będzie bardziej widoczny. Miałam suknię i welon w kolorze ecru, a cała biżuteria (naszyjnik, kolczyki, bransoletka, diadem) była złota.
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :)
Pozdrawiam :)
eh.. mówisz, że za delikatny
dzieki za podpowiedź:) jesteście super..:)